Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ...

Ορθοδοξοι εναντιον Ορθοδοξων,
με τις ευλογιες της Εκκλησιας...

Aντι η Ορθοδοξη Εκκλησια σε Ελλαδα,
Γεωργια και Ρωσια να κανει τα αδυνατα δυνατα,
ωστε να σταματησει το πολεμο,
πραγμα το οποιο μπορει να κανει,
καθως εχει στα χερια της τεραστια πολιτικη επιρροη,
ευλογει τις εχθροπραξιες μεταξυ Ορθοδοξων.

Αυτος ειναι ο Χριστιανισμος σας
ρε καργιολιδες;;;


Tα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV

12-8-2008

photo:Wojtek Grzedzinski/Napo Images

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτός είναι, υπάρχει πρόβλημα ρε άθεο καθίκι;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μεγαλο προβλημα...

iremi.dynami είπε...

Να σου πω την αλήθεια, πιο ανησυχητικό θα ήταν να παρεμβαίνει η Εκκλησία σε τέτοια θέματα, παρά να μην παρεμβαίνει. Μιλάμε για διεθνές δίκαιο, όχι για κανένα καυγαδάκι μεταξύ πιστών. Τώρα, και που ευλογεί, απλώς για το "ηθικό" των στρατιωτών είναι, νομίζω, δεν είναι (ούτε πρέπει να είναι) ούτε διπλωμάτης ούτε τρατηγός ο παπάς.
Όσο για το ουσιαστικό θέμα θρησκεία, το πνευματικό κομμάτι έχει πεθάνει εδώ και αιώνες, και μένει το κομμάτι της άσκησης μέρους της εξουσίας (σε βαθμό χειραγώγησης). Μόνο που η Εκκλησία είναι ο πλέον ακατάλληλος παράγοντας για κάτι τέτοιο, πέρα από φτηνό λαϊκισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ο,ΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.ΟΣΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΟΣΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ π.χ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ STATUS ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ? SALVADOR

Ανώνυμος είπε...

pwpw na toys eixa oloys aytoys gia mia partoyza

wert01gf είπε...

"Μια εικόνα, χίλιες λέξεις"
Τα σχόλια περιττεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ , ΠΑΝΤΟΤΕ αυτος ηταν ο Γαμω-Χριστιανισμος τους. Περιμένεις να αλλάξει τωρα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ?ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΓΕΝΗΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ?ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ,ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ..ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΥΤΑ..ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ..ΟΥΣΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤEST DRIVE ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ...ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ..

Limokontoros είπε...

Για όσους δεν κατάλαβαν...O πρέζα δεν έβρισε θεούς και δαίμονες...έβρισε απλούς ανθρώπους που έτυχε να είναι χριστιανοί!τόσο κακό είναι;Θα μπορούσε να βρίσει και μουσουλμάνους!Ή μήπως είναι πιο χριστιανοί από αυτόν;η εικόνα τα λέει όλα!Τα υπόλοιπα είναι κολοκυθια!

Ανώνυμος είπε...

re karagkiozi preza exeis paei fantaros???to ksereis oti mesa sta stratopeda exei ekklisies???otan kapoios paei na polemisei exei thn anagki na niwthei oti kapoios ton prostateyei...eite einai orthodoksos,eite mousoulmanos,eite koptis,eite otidipote...kai den eylogeitai kapoios na paei na skotwsei,alla eulogeitai kapoios gia na epiviwsei...ainte malaka prezakia..olo malakies

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Να επιβιωσει με τον θανατο του αλλου...
Ετσι παιζεται το παιχνιδι στους πολεμους....

Ανώνυμος είπε...

Μα τι μαλακίες είναι αυτές ρε Πρέζα, όλο τα ίδια και τα ίδια.
Σε λίγο θα μας πεις ότι η Αγία Βαρβάρα είναι προστάτιδα του Πυροβολικού !!!!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ρε τραβα γαμησου που πουλας και πνευμα.Παπαρα.

Ανώνυμος είπε...

kai ego aftin tin aporia eixa otan eimoun fantaros.Pos einai dinaton na siniparxei ekklisia kai stratos mazi. Afto pou ematha einai pos oi papades tou stratou exoune kai vathmo.Lohagoi! Ntropi tous. Ntropi tous pou parevriskonte stis stratiotikes parelaseis , ntropi tous pou ekteloun litourgeia tin imera pou giortazoun oi enoples dinameis.Ti na po den xero.Pou zoume?

Ανώνυμος είπε...

H Oρθοδοξία ευλογούσε πάντα τους πολέμους.Αυτή είναι η δουλειά της. Μίσος, ψέμμα, εμπόριο.

Ανώνυμος είπε...

ZW GIA TH STIGMH POY THA SE PAROYN STO STRATO RE ATHEO KATHIKI. OSA SKATA ERIKSES 3 XRONIA STHN EKKLHSIA MAS KAI SE MAS TOYS PATRIWTES THA SE BALOYME NA TA FAS. TO MONO POY XREIAZETAI NA MATHOYME EINAI ME POIA ESSO THA SE PAROYN... KAI THA TO MATHOYME GIATI ETSI PAIZETAI TO PAIXNIDI. THA FTYSEIS TO GALA POY BYZAKSES MPASTARDE

Ανώνυμος είπε...

"Αγαπάτε αλλήλους " είπε ο Χριστός.
Το ίδιο υποτίθεται ότι διακηρύττουν οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποί του στη Γη.
Μόνο που η πραγματικότητα δυστυχώς είναι απογοητευτική ως προς τη συνέπεια λόγου και πράξεών τους. Εικόνες σαν κι αυτή που δημοσιεύει το ΠΡΕΖΑ TV δυστυχώς δεν είναι ικανές να ξυπνήσουν και να ευαισθητοποιήσουν χιλιάδες ηλιθίους που, τυφλωμένοι από τον πολιτικοθρησκευτικό φανατισμό τους αδυνατούν να διαχωρίσουν την Χριστιανική φιλοσοφία από την θρησκευτική τυπολατρεία που έντεχνα πασάρουν οι παπάδες (παντός είδους για να μην παρεξηγηθώ).
Αγαπητοί "χουντοΚαρατζαφεροχριστιανοί" που βρίζετε τον ΠΡΕΖΑ για τη σημερινή του ανάρτηση.
Ο Χριστός δίδαξε αγάπη και όχι μίσος.
Ταπεινότητα και όχι έπαρση. Λιτότητα και όχι πλούτη.
Αλήθεια και όχι υποκρισία...
Κοιτάξτε λοιπόν μέσα σας και αποφασίστε πριν μας τρελάνετε όλους μας :
Είστε στ' αλήθεια Χριστιανοί ή προσποιείστε;
Αν νομίζετε ότι είστε, μετανοείστε γιατί η συμπεριφορά σας δεν φανερώνει επί της ουσίας κάτι τέτοιο...
Και για να βοηθηθείτε, κοιτάξτε απλώς τη φωτογραφία και σκεφτείτε.
Ή μήπως δεν μπορείτε;
ΠΡΕΖΑ , Good work!!!

Ανώνυμος είπε...

"ZW GIA TH STIGMH POY THA SE PAROYN STO STRATO RE ATHEO KATHIKI. OSA SKATA ERIKSES 3 XRONIA STHN EKKLHSIA MAS KAI SE MAS TOYS PATRIWTES THA SE BALOYME NA TA FAS. TO MONO POY XREIAZETAI NA MATHOYME EINAI ME POIA ESSO THA SE PAROYN... KAI THA TO MATHOYME GIATI ETSI PAIZETAI TO PAIXNIDI. THA FTYSEIS TO GALA POY BYZAKSES MPASTARDE"




Θαυμάστε λόγια "Χριστιανού" προς "Άθεο" !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα , πες τα!!!!!
H Oρθοδοξία ευλογούσε πάντα τους πολέμους.Αυτή είναι η δουλειά της. Μίσος, ψέμμα, εμπόριο.
Θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Θα το πω μια και καλή:
"Κάθε θρησκία είναι ενάντια στην ανθρωπότητα" όλες οι θρησκίες το ίδιο είναι. Κάτω με τους περιορισμούς και την μισαλοδωξία της οποιασδήποτε θρησκίας. Πάνω απ' όλα ο Άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

πρεζακι στο στρατο δεν θα μπορεις να φτιαχνεις περσονες για να σε υπερασπιζουν, θα εισαι μονος πολυ μονος και καθε μερα θα σου κανουμε καψωνια και θα τρως πολυ ξυλο. στο ιντερνετ δε θα σε αφηνουμε να μπαινεις καθολου και στη σκοπετα θα σε βαζουμε με δικο μας ανθρωπο για να "περνας καλα". οτι δε σου μαθε η αποβλακωμενη η κωλογρια η μανα σου με το καλο, θα σου το μαθουμε εμεις με το αναποδο, ο στρατος ειναι η τελευταια σου ευκαιρια να στρωσεις και να γινεις ανθρωπος και εμεις θα ειμαστε εκει για να σε βοηθησουμε

ΠΡΕΖΑΣ DOES ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ: welcome to hell
προσεχως στους κινηματογραφους

π. ΛίΒυος είπε...

Εγω σαν κληρικός, να και θα έπρεπε να θίγομαι από αυτή την ανάρτηση, αντιθέτως χαίρομαι που έγινε και αναδεικνύει ένα θέμα που καίει και πονάει αρκετούς κληρικούς και πιστούς χριστιανούς μεσα στην Εκκλησία.

Θερμά συγχαρητήρια για την ανάδειξη του θέματος, που στην ουσία του είναι Θεολογικό και κοινωνικό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα ευχελαιο μου φαινεται οτι πρεπει να το κανουμε σε αυτο εδω το μπλογκ πατερα Λίβυε...

Ανώνυμος είπε...

poios thn xezei twra thn thrhskeia,h antistrofh metrhsh exei arxish gia to telos ths,xaxaxaxa!!peite tipota allo kalytera na sxoliasoyme

Ανώνυμος είπε...

>>>10:37
εσυ, γι'αυτο ασχολεισαι συνεχεια με το ιδιο θεμα
3 χρονια και δεν εχεις μαθει τιποτα, ουτε ορθογραφια
3 χρονια και δεν εχεις προσφερει τιποτα καλο στην κοινοτητα
μονο προβληματα, υστεριες, υβρεις και σπαμ
ουστ...

Ανώνυμος είπε...

Ιερέα Λίβυε,
είσαι μια λαμπρή εξαίρεση στον ωκεανό των φαρισαίων παπάδων που έχουν γράψει τον Χριστό στις βρώμικες σόλες τους. Ο Χριστόδουλος μάλιστα είχε όπως διάβασα πάνω από 800 sebago παπούτσια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί με βρίζεις ρε Πρέζα στις 1:29 ?
Σε πείραξε το νερό της Κέρκυρας ?

Ανώνυμος είπε...

"ZW GIA TH STIGMH POY THA SE PAROYN STO STRATO RE ATHEO KATHIKI. OSA SKATA ERIKSES 3 XRONIA STHN EKKLHSIA MAS KAI SE MAS TOYS PATRIWTES THA SE BALOYME NA TA FAS. TO MONO POY XREIAZETAI NA MATHOYME EINAI ME POIA ESSO THA SE PAROYN... KAI THA TO MATHOYME GIATI ETSI PAIZETAI TO PAIXNIDI. THA FTYSEIS TO GALA POY BYZAKSES MPASTARDE"

Ρε αφελφέ κανε μας την χάρη και μην δηλώνεις Χριστιανός!!!!
Αστο αφου δε το αντέχεις!!!!!

SteWIE είπε...

Ναι ladies and gentlemen.

Κατι τετοιες στιγμες γινεται ακομη πιο εμφανες το πραγματικο προσωπο της γαμημενης σας Εκκλησιας, και της ακομη πιο γαμημενης ολυμπιακης εκεχειριας.

Το ολυμπιακο και το χριστιανικο πνευμα εκδηλωνονται με πολεμους για λιγο πετρελαιο, το αθλητικο ιδεωδες με ντοπα στη ντοπα, η εξυγιανση με ιδιωτικοποιησεις και ξεπουληματα, οι μεταρρυθμισεις με αντισυνταγματικους νομους και χουντα στο δρομο, ο πολιτικος διαλογος με αναγνωση "πλαισιων" και ενιοτε με διαρκεις υβρεις μεχρις ωτου να κλεισουν τα παραθυρα και να μεινουν ολοι με περισσοτερες αποριες, ο πολιτισμος με τη γιουροβιζιον κ.ο.κ..


HOW LOW CAN WE GO ?

Αντε, τουλαχιστον τωρα, παρα το επεισοδιο στο cavo paradiso, οι σεκιουριταδες θα οπλοφορουν και με τη βουλα του νομου. Μιας και ζηταμε πλουραλισμο, θα παρει το "λογο" και η Χρυση Αυγη.

Αν πραγματικα υπαρχει θεος, και αυτος ο κοσμος ειναι δημιουργημα του, τοτε καλα κανει και κρυβεται. So would I ...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη,η εκκλησια ερχεται αντιμετωπη με την εξουσια μονο οταν θιγονται ιδία συμφεροντα,το αποδεικνυει για αλλη μια φορα.Εμεις το βλεπουμε ή συνεχιζουμε να προσκυναμε σαν προβατα?Αυτο πια εγγυται στην αντιληψη και νοημοσυνη του καθενος.

Ανώνυμος είπε...

OI GAMW-xristianorthodoxoi edeiksan gia mia akoma fora to skatoproswpo tous (to pragmatiko, giati ayto to fake, to ypokritiko - 'to agapame olous' - den tous paei). Mpravo PREZA pou tous bgazeis sth fora, tha protimousa omws na tous koveis otan ksefeygoun oi amorfwtoi pera apo ta oria

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ.το να κατηγορεί κάποιος τους παπάδες δεν έχει καμιά σχέση με τον σεβασμό στόν θεό.Οταν ο Χριστός ήρθε στήν γη επίσης κατηγορούσε τους παπάδες της τότε εποχής(γραμματείς,φαρισαίοι).Με την ίδια λογική δηλαδή, θα πούμε ότι και ο Χριστός ήταν άθεος;ΗΜΑΡΤΟΝ.
Το ότι δεν μπορεί να σταματήσει "πιθανών" τον πόλεμο η εκλησία δεν πάει να πει ότι πρέπει και να τον ευλογεί.Ο Χριστός δεν ευλόγησε ποτέ καμιά πράξη βίας(όταν μάλιστα πήγαν να τον συλλάβουν και ο Πέτρος έκοψε το αυτί ενός φρουρού, ο Χριστός αποδοκίμασε την πράξη του και όλους αυτούς που θα ασκούσαν μελλοντικά βία.Αν υπήρχε μια στιγμή σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία που έπρεπε να ασκηθεί δικαιολογημένα βία για λόγους επιβίωσης αυτή ήταν όταν πήγαν να συλλάβουν τον Χριστό,αλλά ο Χριστός και πάλι αποδοκίμασε αυτήν την βία,δεν σας βάζει σε σκέψεις αυτό για το τι στάση θα πρέπει να κρατάει ένας χριστιανός σε συνθήκες πολέμου;
ΕΠΙΣΗΣ όλοι αυτοί που βρίζετε και καταριέσται τον ΠΡΕΖΑTV να έχετε υπόψη σας ότι ο Χριστός είπε ότι πρέπει να αγαπάμε τους εχθρούς μας και ότι αυτό θα ήταν ένα χαρακτηριστικό που θα διέκρινε κάποιον σαν Χριστιανό.

konstantinoS A είπε...

mr.ζω για τι στιγμη...σε φανταζομαι στο στρατο και μου βγαζεις ολον τον οχετο που εχω μεσα μου.λοιπον ακου στρατοκαυλο αρχιδακι,γαμω τον στρατο εσενα και τις ιδεες σου,ξερεις τι θα πει και εσσο κολοπουστα πατριωτακι.αλλα δεν φταις εσυ γιτι το pc ειναι ευκολη λυση να λες τις μαλακιες και τις απειλες σου.μην απαντησεις με καλυψες βριζοντας τον πρεζα.