Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ..

Με πάγωμα της διαδικασίας αναγνώρισης των κολεγίων, αλλαγές στον νόμοπλαίσιο για τη λειτουργία των ΑΕΙ και περιθωριοποίηση του προέδρου του ΕΣΥΠ κ. Θάνου Βερέμη, επιχειρεί ο νέος υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος να «προικοδοτήσει» την έναρξη του διαλόγου για την Παιδεία.

Τωρα το πως γινεται...και για ποσο γινεται...ο Αρης Σπηλιωτοπουλος,να παγωσει το θεμα της αναγνωρισης των επαγγελματικων δικαιωματων των αποφοιτων των κολλεγιων,τη στιγμη που ολοι ξερουμε πως η κοινοτικη οδηγεια εχει αμεσο και δεσμευτικο χαρακτηρα...αυτο μαλλον μονο εκεινος το ξερει...αλλα παντως η εντεχνη απατη εναντιων των φοιτητων,εστω και με την εφημερη αναβολη της οδηγειας...μονο κακα αποτελεσματα δεν θα φερει...καθως μετα οι φοιτητες θα νοιωσουν διπλα απογοητευμενοι και εξαπατημενοι...πραγμα το οποιο συνεπαγεται σε νεο γυρω κινητοποιησεων μεχρι τελικης πτωσης...
Και το απεδειξαν αυτο...και την ανοιξη του 2007
και τον Δεκεμβριο του 2008...

Ο καθενας Αρουλη μας...
μπορει να καταστρεψει την πολιτικη του καριερα οπως θελει...
εσυ διαλεξες αυτον τον τροπο...



ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: