Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ

Οι εργαζόμενοι, που συναντήθηκαν πριν λίγο με τον γενικό γραμματέα υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, λένε ότι η κυβέρνηση τους εμπαίζει. Τους υποσχέθηκε ότι θα δοθούν άμεσα 14 εκατομμύρια ευρώ στον Όμιλο Λαναρά, προκειμένου να αποπληρωθούν οι μισθοί έξι μηνών και τα δώρα Χριστουγέννων που τους οφείλει η εταιρεία, αλλά δεν υλοποίησαν τη δέσμευσή τους.

Όπως μάλιστα καταγγέλλουν, η Εθνική Τράπεζα απέσυρε τη συμφωνία που είχε κάνει χθες ότι θα δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ και θα περιοριστεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εργαζόμενοι στην κλωστοϋφαντουργία Λαναρά που έφτασαν χθες το πρωί στην Αθήνα, με 15 πούλμαν από Αλεξανδρούπολη, Νάουσα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, διανυκτέρευσαν στο Σύνταγμα. Έστησαν σκηνές έξω από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο πεζοδρόμιο της οδού Βασιλέως Γεωργίου και… κοιμήθηκαν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αττικής.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.
Εργαζομενοι να μενουν απληρωτοι για τοσο καιρο και το κρατος αντι να συλλαβει τον επιχειρηματια...
του κανει πλατες αδιαφοροντας για το μελλον των εργαζομενων...

Τοση σαπιλα και διαπλοκη,που αλλου εχετε δει;;;

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: