Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

ΑΙΣΧΟΣ:O ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΌΤΡΥΝΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Ο υφυπουργός παιδείας καλεί την πρυτανεία του ΕΜΠ να "προστατέψει" το δημοκρατικό πολίτευμα, που εκφράζει ο βουλευτής Βελόπουλος, λογοκρίνοντας ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης που έχει παίξει ρόλο στην αναπτυξη του κινήματος διεθνώς και στην Ελλάδα (όποιες αντιρρήσεις και ενστάσεις έχουμε πολλοί για τον τρόπο που το διαχειρίζεται η συντακτική του ομάδα).Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΣΩ.

πρεζα tv
3-2-2009

15 σχόλια:

anwnymos είπε...

που καταντησαμε!κανουν πολιτικη και τα φασισταρια.

Ανώνυμος είπε...

na kleisei epitelous

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους κατι πρεπει να γινει με αυτη τη μασωνικη γιαφκα των τρομοκρατων φασισταριων.
Το indymedia George Soros, ειναι ενας Ανθελληνικος οργανισμος που αναφερει τα Σκοπια ως Μακεδονια, που παροτρυνει να προβουν οι κουκουλοφοροι σε βιαιοτητες ακομα κ τρομοκρατικες ενεργειες. Που χλευαζει τον αεροπορο Βλαχακο που επεσε για την πατριδα απο πυρα Τουρκων.
Που χρηματοδοτειται απο τον George Soros, μια πολυ υποπτη κ σκοτεινη προσωπικοτητα.
Το indymedia ειναι ο ορισμος του φασισμου.
Λογοκρινει τη κοινη γνωμη που δε συμφωνει με οσα πληρωνεται για να γραφει.
Απαιτει να γινουν πραγματα για τα οποια ο Ελληνικος λαος διαφωνει,
Απειλει ανρθρωπους με διαφορετικη γνωμη,
Προκαλει ή χειροτερα , διατασσει τον προπυλακισμο οσων εχουν και γραφουν μια αλλη αποψη.
Υπερασπιζεται δηθεν τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων εμπορων λευκης σαρκας, trafficing, κ ναρκωτικων.
Αλλα οταν προκειται να αναφερθει στα δικαιωματα του συνολου του Ελληνικου λαου, εκει κομπλαρει. γιατι αραγε κ Soros τρεφετε τοσο μισος για τον Ελληνικο λαο κ την ορθοδοξια ?
Προσπαθει να ριξει την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση των Ελληνων, για να φερει μια δικια του ισως διακυβερνηση ??
Ενα δικο του πρωθυπουργο??
φυσικα για ολα αυτα υπαρχουν στοιχεια.
Η χουντα του indymedia πρεπεινα σταματησει εδω κ τωρα.

Ανώνυμος είπε...

preza, μη ταυτιζεσαι με to indymedia George Soros,
αυτοι παιρνουν χρηματα για να κανουν αυτο που κανουν, κοινως κονομανε.
εσυ εισαι ιδεολογος - θελω να πιστευω- κ παιρνεις τα αρχιδια σου απο λεφτα επισης θελω να πιστευω-
το indymedia διαγραφει τα περισσοτερα μηνυματα κ αφηνει μονο οσο προαγουν τη τρομοκρατια κ το χαος.
εσυ ακομα κ οταν σε βριζουν , δε διαγραφεις μηνυματα.
δεν εχεις καμια σχεση με την τρομοκρατικη γιαφκα Indymedia.
μην ταυτιζεσαι λοιπον, γιατι σου κανει κακο..

Ανώνυμος είπε...

na to kleisoun to bourdelo vevaia...
den hkseran kai oi alloi na filoxenoun ta site tous sto EMP.
arketa me ta asylo kathe typou pou einai sthn ellada to asyla ths asydosias kai ths arxidias twn "aristerwn , proodeftikwn" kai de symmazevetai tsirakiwn tou soros..
sto diaolo tsoglania...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητά μου φασιστάκια, απόγονοι του Γκέμπελς, να παρακαλάτε να μη κλείσει το indymedia γιατί όπως και να έχει μέσα σε λίγες ώρες θα είναι πάλι στον αέρα από άλλον server και τότε τα πράγματα για εσάς θα είναι πολύ άσχημα.Και θα έχεται προβεί σε μία κίνηση φασιστική, η οποία πολύ μου αρέσει γιατί σας ξεμπροστιάζει, και δεν θα έχετε πετύχει τον σκοπό σας.

Άντε γεια φασίστες τα λέμε τώρα που δεν θα μπείτε ούτε καν στη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

na kleisei re nikolaki (apofoite tou iek akmh)giait ti provlhma exeis esy, alla na mou peis kai autous o mpampas tous tous plhronei opos kai esena. Svhsto pali re, esy eisai h xounta

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακοκαύληδες επαναστάτες του καναπέ, ποιός είναι φασίστας? Αυτός που ζητάει με δημοκρατικές διαδικασίες να κλείσει ενα σαιτ που προάγει την τρομοκρατία ή τα ανεγκέφαλα που κόβουν τα σχόλια που δεν γουστάρουν πιο γρήγορα απο τον πατσατζή που κόβει τον φιλοκομμένο????

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσει τώρα το indymedia,λουκέτο στα πρεζόνια,τέλος στη μαλακία αυτή τόσο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Agapate ton plision sas anwnumoi, etsi leei o Theos.An de to kanete tha pate stin kolasi me autous pou brizetai.

Ανώνυμος είπε...

opoio mouni akoumpisi to indymedia tha tou ton akoumpiso sth soufra tou!asfalites grafoun kai edo?

Ανώνυμος είπε...

einai logokrisia na 8es na stamathseis thn paranomh xrhsh tou dyktiou tou panepisthmiou?? giati ap oso 3erw den exei adeia (estw kai proforikh) to indymedia gia na exei to server tou se panepisthmiako dyktio..

alla etsi einai oi pseutoepanastates.. kryvontai sthn anonumia tou panepisthmiou kai apo ekei diagrafoun me ton p[io fasistiko tropo auta pou den tous sumferoun..
OUST arxifasistes tou indymedia!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ παιδια πλακα κανετε ???? Περισσοτερο η για να ειναι πιο δικαιο ειναι ιδιο φασισιτικο με τα καναλια που βριζουμε. Εν το σχολιο που στελνεις δεν συμφωνει με τις μαλακιες τους, της ατελειωτες και ουτε καν παιδιαστικες παπαρολογιες τους δεν τα δημοσιευουν.
Το Indymedia μαζι με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελουν τα ΧΟΥΝΤΙΚΑ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ μεσα προπαγανδας.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ indymedia.

Oφειλω να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ οτι στο INDY ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΡΜΟΠUΛΑΙ" ιστοτοπος που προσβαλει λογω των χουντικων του φρονηματων την ελληνικη δημοκρατια και την ευφυια των ελληνων, παραφραζει τα ρητα των αρχαιων(βλ. ισοκρατης) και καλλιεργει τον ρατσισμο(βλ. topics του τυπου εβραιοι ολη η αληθεια) ο οποιος ειναι μια θεωρια που στηριζεται σε αερολογιες και επικλησεις στο θελημα του θεου.

εχουμε ελευθερια εκφρασης των αποψεων μας σε οποιον χωρο κι ανηκουν, ειτε στις θερμοπuλες ειτε στο ιντυμεντια. να κλεισει το σαητ ειναι καθαρα φασιστικο. φασιστικο ειναι επισης να διαγραφονται ποστ αλλα αυτο γινεται σε καθε φορουμ οταν οι αντμινσ θεωρουν οτι περιεχει κατι προσβλητικο. δεν γινεται τα σαητ να ειναι ξεφραγκα αμπελια και να γραφει ο καθεις τις πιπες του.(που στην περιπτωση του ιντυμεντια μπορουν να τις χρησιμοποιησουν τα μμε με προβοκατορικο τροπο) επισης δεν εχω αντιληφθει ποτε το ιντυμεντια να ισχυριζεται οτι ειναι εκφραστης της κοινης γνωμης οποτε φυσικα και εχει δικαιωμα να εκφραζει αποψεις αντιθετες με τις δικες της.
οσο για την τρομοκρατια που προαγει.. για να διαβασεις τετοια πραγματα και να σε επιρρεασουν σημαινει πως ηδη εχεις την προδιαθεση να τα εφαρμοσεις. δεν νομιζω οτι καποιος αντιθετος πχ. με την ριψη πετρων και λοιπων αντικειμενων στους μπατσους με το που θα διαβαζε κατι σχετικο στο ιντυμεντια θα ετρεχε ξεφρενος να πεταξει πετρες στα ματ. αυτα ειναι γελοιοτητες. με την ιδια λογικη και γω που μολις διαβασα τις πιπες των θερμοπυλων για τους εβραιους θα επρεπε να γινω ενα ναζιστικο εθνικι ομως εξακολουθω να τις θεωρω ρατσιστικες.
επειτα δεν νομιζω πως το προβλημα του ελληνικου λαου ειναι το ιντυμεντια. πρεπει να ειναι καποιος ή του λάος ή πανηλιθιος για να το υποστηριζει αυτο. οποτε καλυτερα, κυριοι πολιτικοι μου, ασχοληθητε με κανενα θεμα της προκοπης, ειδικα στην παιδεια, και σταματηστε τις φασιστικες αηδιες σας που στοχο εχουν να δειξουν οτι δεν μενετε απραγοι.
αντε στα τσακιδια.

Ανώνυμος είπε...

καλα ο αλλος απο πανω ακομη κι εδω κολλαει το συριζα..
ε ρε εμμονη που εχετε μερικοι-μερικοι..