Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009

ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ;;;;;

Σε σοβαρές αντιρρήσεις δήμων και κινήσεων πολιτών προσκρούει η επέκταση της περιφερειακής οδού Υμηττού στα νότια της Αττικής και στα Μεσόγεια. Οι δήμοι της περιοχής ήδη έχουν εξασφαλίσει γνωμοδότηση του Αρχαιλογικού Συμβουλίου και με αυτή θα προσφύγουν στο ΣτΕ, προκειμένου να «φρενάρουν» την εκτέλεση του έργου.

Το Εθνικό Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο γνωμοδότησε ότι η χάραξη του αυτοκινητόδρομου συμπίπτει με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, ενώ οι αρμόδιοι δήμοι, με την προσφυγή στο ΣτΕ, θα υποστηρίξουν ότι ο Υμηττός με τα νέα σχέδια δεν προστατεύεται, αλλά απειλείται από μαζική επέλαση.

ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΗΣ;;;;

ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΞΑΝΑ
ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ;;;;


ΠΡΕΖΑ TV
7-5-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εργολάβοι; Μα ποια σχέση έχουν οι εργολάβοι με τις εκάστοτε κυβερνήσεις; Άπαξ και τις ανεβάσουν ουδεμία. Τα καλά συμβόλαια κάνουν και τους καλούς εργολάβους, είπε κανείς πως κάνουν τους καλούς αρχαιολόγους; Ποσώς! Αυτοί ούτε ανέβασαν ούτε κατέβασαν ποτέ κυβερνήσεις.

χιχιχ..χαχαχα. χοχοχο.