Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ MAN,ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟY ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ...

Από τη Δευτέρα, η Εισαγγελία του Μονάχου θα διευρύνει τις έρευνες γύρω από το σύστημα διαφθοράς που είχε στήσει η βιομηχανία βαρέων οχημάτων ΜΑΝ.

Μέχρι στιγμής, ανακρίνει τρία μεσαία στελέχη της εταιρείας από το τμήμα πωλήσεων, όμως στόχος είναι να διαπιστωθούν:

Ποιοι ήταν αυτοί που πήραν μίζες ύψους ενός εκατ. ευρώ την περίοδο 2002-2006 σε δήμους και κοινότητες της Γερμανίας, ώστε να προτιμήσουν τα προϊόντα της ΜΑΝ.
Ποιοι αξιωματούχοι «ευρωπαϊκών και αφρικανικών κρατών - ανάμεσά τους και η Ελλάδα» μοιράστηκαν άλλα 15 εκατ. ευρώ.
Γεγονός παραμένει ότι την επίμαχη περίοδο, αλλά και πιο πριν, η Ελλάδα αποτελούσε έναν από τους καλύτερους πελάτες της βιομηχανίας, η οποία έχει συνάψει συμφωνίες με τα υπουργεία Μεταφορών, Αμυνας και την ημικρατική ΕΛΒΟ.

Το ότι από την αρχή διέρρευσε το γεγονός πως έλληνες αξιωματούχοι περιλαμβάνονται στους παραλήπτες μαύρου χρήματος πιθανότατα οφείλεται σε ομολογία του βασικού υπόπτου -στελέχους της ΜΑΝ- που ανακρίνεται από τις εισαγγελικές αρχές του Μονάχου και πιθανολογείται ότι οι γερμανοί δικαστές έχουν στα χέρια τους ενδείξεις που οδηγούν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη σύμβαση της ΜΑΝ με τον ΗΛΠΑΠ, μέσω της θυγατρικής της NEOPLAN, για την αγορά 140 τρόλεϊ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

moy fainete oti h mama eyrwpaikh enwsh tha kopsei apo ta paidia ths tis kakes parees... axrhstoi politikoi....