Τρίτη, Ιουνίου 09, 2009

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ...ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

Σε μια περίοδο που τα δημόσια οικονομικά έχουν χτυπήσει «κόκκινο», η Ελλάδα εμφανίζεται να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση διεθνώς στις εισαγωγές συμβατικών όπλων. Σύμφωνα με έκθεση του Ερευνητικού Ινστιτούτου για τη Διεθνή Ειρήνη της Στοκχόλμης (SΙΡRΙ), με ημερομηνία 27 Απριλίου, οι ελληνικές εισαγωγές συμβατικών εξοπλισμών αντιστοιχούν στο 4% του συνόλου παγκοσμίως, κατατάσσοντας τη χώρα μας στην πέμπτη θέση, πίσω από την Κίνα (11%), την Ινδία (7%), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (6%) και τη Νότια Κορέα (6%) την περίοδο 2004-2008. Ας σημειωθεί ότι την πενταετία 2003-2007 η Ελλάδα κατελάμβανε την τέταρτη θέση στις εισαγωγές συμβατικών εξοπλισμών παγκοσμίως.

Η αύξηση των εξοπλιστικών δαπανών αποτελεί πάντως γενικότερο φαινόμενο, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει όλον τον πλανήτη.
Από τα στοιχεία του SΙΡRΙ, τα οποία περιλαμβάνονται στην ετήσια έκθεσή του (Υearbook 2009), προκύπτει ότι το 2008 διατέθηκε περί το 1,1 τρισ. ευρώ για εξοπλισμούς, αύξηση περίπου 4% σε σχέση με το 2007 και 45% σε σχέση με μία δεκαετία νωρίτερα, το 1999.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ,ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ,ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2009


tovima.gr

3 σχόλια:

vagner είπε...

Προκηρυξη του γνωστου μας “ Athens indymedia george soros “

Στα όπλα σύντροφοι,στα όπλα.
Ας πάρει ο καθένας ό,τι έχει,να φωτίσουμε τους δρόμους με φωτιές εκδίκησης και να χορτάσουμε με τα ουρλιαχτά των πανικόβλητων νυκοκυραίων.
Ας κολυμπήσουμε στο αίμα,το δικό τους
Λυσσάξαμε με την ίδια μας την παραμονή σε αυτό τον κόσμο.
Ας του επιστρέψουμε πίσω λίγη ή και πολλή απ’την ίδια του την αλλοτρίωση.
Καταστροφή,καταστροφή,καταστροφή
Δεν τους αξίζει τίποτα περισσότερο.
Μίσος,μίσος,μίσος για κάθε πτυχή της καθημερινότητας αυτού του πολιτισμού.
Ας γίνουν οι συνειδήσεις μας μαχαίρια βαθιά μπηγμένα στο κόκκαλο.
Στα όπλα σύντροφοι,στα όπλα.
Κάθε λεπτό αδράνειας ανάχωμα στον εχθρό.
Μην αφήσουμε στιγμή να πάει χαμένη.
Έχουμε πόλεμο...
Να το θυμούνται όσοι αφήσουν το σύντροφο Νίκο Κ… να υποστεί το ανεπανόρθωτο. Το λογαριασμό θα το χρεωθούνε όλοι όσοι στήσανε τη σκευωρία σε βάρος του συντρόφου, φυλακίζοντάς τον.Γραφειοκράτες,ανακριτές,εισαγγελείς,μπάτσοι,όλοι τους θα πάρουν μια γεύση της λυσσασμένης μας εκδίκησης.
Σε περίπτωση παράτασης της προφυλάκισής του θα επανέλθουμε με πιο εκτεταμμένες καταστροφές,καθώς η επίθεση σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Λ.Αμφιθέας την Πέμπτη 4/6 ήταν μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει
Υ.Γ. Η απόκρυψη του συγκεκριμένου χτυπήματος είναι μέρος μιας αλλαγής τακτικής από τα Μ.Μ.Ε. που επιχειρούν να προωθήσουν μία εικονική αποκλιμάκωση των επιθετικών ενεργειών.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ...
ΠΥΡΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ
ΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…

K η απαντηση μου, που φυσικα δε δημοσιευθηκε..

Σημειωστε Ελληνες Πατριωτες που ευτυχως ειμαστε η συντριπτικη πλειοψηφια, ποσα ποινικα αδικηματα προκυπτουν από αυτή τη τρομοκρατικη επιστολη..
Δεν ειναι πρωτη φορα που η τρομοκρατικη γιαφκα athens indymedia γεωργακης σορος, απειλει, φανατιζει, παρακινει, τρομοκρατει,οπλιζει.
Σε μια Δημοκρατικη χωρα οπως η Ελλαδα, τετοιες Χιτλερικες πρακιτκες εκτος του οτι ειναι καταδικαστεες απο τη συντριπτικη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου, ειναι κ παρανομες.
Ασφαλως κ πρεπει να επιληφθει η πολιτεια κ να τιμωρησει τοσο τους συντακτες αυτης της φασιστικης προκηρυξης οσο κ το μεσο που τη προβαλλει..
Η τρομοκρατια κ ο Φασισμος των αναρχοκουκουλοφορων του soros δε θα περασει..
Γιατι επιτελους δεν επεμβαινει ενας εισαγγελεας,
Γιατι δε κλεινει επιτελους αυτή η τρομοκρατικη γιαφκα “ Athens indymedia george soros” ??
Γιατι δεν εφαρμοζονται οι νομοι ??
Ως ποτε θα δεχονται οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες αυτή τη τρομοκρατικη ΧΟΥΝΤΑ των ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ??
Το 1940 πολεμησαμε το Χιτλερ
Το 2009 πολεμαμε το soros κ τα ντραμπουκια του ..

Ανώνυμος είπε...

πλακα θα ειχε να μας ελεγε ενας σοβαρος ανθρωπος που ακριβως κολλαει ο σορος στις συνομωσιολογιες των ηλιθιων των φασιστων

Softart είπε...

ξέρεις πρέζα πόσο μίζα έχει το εμπόριο όπλων, γιατί οι δικοί μας πολιτικοί να το αφήσουν να πάει χαμένο?