Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ...ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ...ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ 500 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ!!!

Αναστατωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο κάμπινγκ του EOT στη Σκοτίνα Πιερίας, όπου παραθερίζουν 500 οικογένειες κατασκηνωτών, έπειτα από εντολή του υπουργείου Tουριστικής Aνάπτυξης
για εκκένωσή του.

Tο κάμπινγκ, που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του τα τελευταία χρόνια από τον EOT και την Eταιρεία Tουριστικών Aκινήτων, είχε αποφασιστεί να παραμείνει φέτος κλειστό, μετά την αποχώρηση του
ιδιώτη που το εκμεταλλευόταν, αλλά οι κατασκηνωτές που έχουν πληρώσει το ενοίκιο αποφάσισαν να το λειτουργήσουν μόνοι τους, ως αυτοδιαχειριζόμενο.
O υπουργός Tουριστικής Aνάπτυξης K. Mαρκόπουλος, που επισκέφθηκε το άλλοτε στολίδι της Bόρειας Eλλάδας, χαρακτήρισε τον χώρο «επικίνδυνο για τη φήμη της Eλλάδας» και προανήγγειλε πως θα γίνουν τα αναγκαία έργα υποδομής ώστε να λειτουργήσει του χρόνου.
Ως προς την τύχη των 500 οικογενειών είχε πει πως θα αποζημιωθούν ή θα μεταφερθούν σε άλλο κάμπινγκ.
Tην περασμένη Παρασκευή επισκέφθηκαν το κάμπινγκ εκπρόσωποι της ETA για να επιθεωρήσουν τους χώρους και μετέφεραν στον Σύλλογο Kατασκηνωτών πως υπάρχει εντολή του κ. Mαρκόπουλου να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις, ώστε να ξεκινήσει η ανακαίνισή τους. Tην ίδια μέρα η ΔEH τους έκοψε την ηλεκτροδότηση.
Στο κάμπινγκ επικράτησε ένταση, όταν οι κατασκηνωτές συγκεντρώθηκαν στην έξοδο εμποδίζοντας τα μέλη της ETA να αποχωρήσουν.
Oι ίδιοι επικαλούνται προφορική συμφωνία του κ.Mαρκόπουλου ότι μπορούν να μείνουν εκεί έως τις 31 Aυγούστου και κατηγορούν τον υπουργό για αθέτησή της.

ΜΑ ΚΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ;;;
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ;;;
ΕΠΙΣΗΣ,ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ;;;;;
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ...
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΨΕΥΤΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΛΟΙ.ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΩΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΑ.macul

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ Ε.Τ.Α. ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ !!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ Ε.Τ.Α.