Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΕ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Διαβαζουμε στο εξωδικο του ΟΤΕ,προς το Εθνικο Μετσοβιο Πολυτεχνειο...

"Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι
ο βουλευτής Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης,
με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18.6.2009 απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο περιλαμβάνεται στους φορείς που προβλέπονται στο Παράρτημα 3 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση."


Ο ΛΑΟΣ,χρησιμοποιώντας αποσπασμα απο την συμβαση μεταξυ του ΟΤΕ και του Εθνικου Μετσοβιου Πολυτεχνειου,προσπαθει να χτυπησει και να φιμώσει το Athens Indymedia,με το προσχημα οτι το Μετσοβιο Πολυτεχνειο,δεν κανει ορθη χρηση (συμφωνα με το συβολαιο) των οπτικων ινων που του παρεχει ΟΤΕ,καθως μεσα απο το Πανεπιστημιακο Ιδρυμα,βγαινει ενα site το οποιο δεν εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα.

Με το παραπανω προσχημα,ο ΛΑΟΣ,θελει να φιμωσει το Athens Indymedia,καταπατωντας ετσι,καθε δικαιωμα των φοιτητων για ελευθερη ανταλλαγη των αποψεων και των ιδεων,παντα στο ονομα των νομων και τις ταξης.
Μαλιστα,δεν ειναι λιγες οι φορες που βουλευτες του εν λογω ακροδεξιου-φασιστικου κομματος,εχουν στραφει με μενος εναντιον του Indymedia και των blogs,μεσα απο ερωτησεις στη Βουλη,αλλα και παρεμβασεις τους στα ΜΜΕ...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΟΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ;;;
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ,Ο ΛΑΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ BLOGS ΔΕΝ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ...ΩΣΤΕ ΠΧ ΝΑ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΤΛ.

ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA,ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΤΛ...ΘΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝΙΔΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ι.ΤΕΝΤΕ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2009

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας το βαλουνε το πουτσο σαιτ τους σε ενα γαμμημενο σερβερ και να πληρωνουν κανονικα οπως ολοι και να τελειωνουμε...
ολα τσαμπα ρε πουστη μου...
ημαρτον...
σιγα το κοστος ενος σαϊτ...
που την ειδες τη λογικρισια ρε παλιοβλακα?
αλλο ειναι το θεμα...
οτι ειναι τσαμπατζηδες!!!
ας γραφουν οτι 8ελουν στη μαλακια τους αλλα να πλερωνουν για αυτο...
εννοειται οποιος αλλος κανει το ιδιο να τον κοψουν κι αυτον!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΣ Ο ΤΡΩΚΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΕΦΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ.. ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΕΖΑ ΑΘΛΙΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΑΝΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.. ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..ΒΛΑΚΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ..ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ INDYMEDIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ INDYMEDIA ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε ξέρετε τι είναι το indynedia;Για εκτέλεση είναι οι άνθρωποι οχι για site στο internet.

Στην πρόσφατη εκτέλεση αστυνομικού τον είχαν γεμάτο τρύπες και από κάτω τν λεζάντα "REST IN PIECES" παραφράζοντας το Αμερικάνικο "REST IN PEACE".

Σε ποιά πολιτισμένη χώρα του κόσμου αυτοί οι αλήτες θα κυλοφορούσαν ελεύθεροι;

Το λιγότερο που θα έπρεπε να τους είχαν συλλάβει για προσβολή νεκρού.

Γι αυτό και για άλλα εμετικά που γράφουν και όχι να τους δίνουν χώρο σε κρατικά site.

Δυστυχώς βρίσκουν υποστηρικτές σε blogs όπως το ΠΡΕΖΑ TV.

Φτου σας και ξαναφτού σας αλήτες του ΠΡΕΖΑ TV.Εξ άλλου το όνομά σας δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης.

Υπομονή. Η ώρα που θα πάρει ο λαός την κτάσταση στα χέρια του και θα στηθούν οι κρεμάλες πλησιάζει. Να δούμε αν θα σας βοηθήσουν οι πρέζες τότε.

Ανώνυμος είπε...

Re PREZA to exo xanaepi xiliades fores
oti se afto ton mpourdelotopo yparxei ena 7% pou psifizoune LAOS kai prepi kapoia stigmi na tous gzamisoume
Arketo fasismo apo ta 2 megala kommata den mas ftanei? prepi na exoume kai afton tou pousti tou karatzafyrer?

Ανώνυμος είπε...

Ρε εγκεφαλικα αναπηρε πρεζα που αν δεν ηταν ο soros να τρεφει εσενα και το indymedia για να εξυπηρετειτε τους σατανικους του σκοπους θα ησουν ρακοσυλλεκτης μαζι με τις κοτουλες του τρωκτικου που δεν εχουν τα αρχιδια ουτε 12χρονου κοριτσιου!Ρε δοσιλογοι και πρακτορακια της νεας ταξης ερχεται η μερα που θα σας βγαλουμε τις μασκες και θα δει ο κοσμος τα πουλημενα και τρισαθλια μουτρα σας!Ποιο ιντυμιντια ρε χαμενο ρουχο?Αυτο που αποτελει οργανο των παγκοσμιων εγκληματιων για αποσταθεροποιηση κρατων,εμφυλιων πολεμων,δολοφονιων και διεθνων εγκληματων?Παντως μεγαλυτερες κοτες απο εσας τους μπλογκερς δεν υπαρχουν!Μιλατε,κρινετε,απειλειτε αλλα ολα αυτα πισω απο τα φουστανια της μαμακας σας!Αν εχετε εστω ενα γραμμαριο αρχιδια βγειτε επωνυμα οπως κανουν οι εντιμοι και γενναιοι ανθρωποι!Αλλα εσεις σαν καλες φιλιππινεζες κρυβεστε αφου εχετε ψυχη λαγου και φοβαστε ακομα και να χεσετε!Φτου σας συγχρονοι εφιαλτες!Οι μερες σας ειναι μετρημενες!

Ανώνυμος είπε...

ο τελευταιος που μιλησε για 7% του ΛΑΟΣ, που να δούμε πόσο θα πάει στις επόμενες εκλογές,και για φασιστες, και θελει και να γαμμησει κιολας...
το μαλακιστηρι...
για πες μας ρε παπαρα, εσυ που ανηκεις στο 0.001 % του ΣΥΡΙΖΑ;
τους ανυπαρκτους;
που θα χουν διαλυθει μεχρι τις επομενες εκλογες και θα χουν γινει 2 μπουρδελλα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ;
η μηπως στους χαμενους στο διαστημα ΚΚΕδες που θα γινουν τέταρτο κόμα σύντομα...
παλιο βλάκα...
υποστηριζεις τους ξεφτίλες του indymedia κιολας...
500 μαλακες δηλαδη... απλα ακούγονται επειδή ειναι οργανωμενοι και κανουν και καμια μανούρα...
για τον πούτσο καβάλα θρασόπουστες..

Ανώνυμος είπε...

Kargiolopousta Fasista 2.19 eime o typos pou milaei gia to 7% ara loipon mesa epesa dioti kai esy eise ena apo ta arxidia ta fasistomoutra tou karatzafyrer
xa xa koufales to mono pou menei eine na kanetai tin proti stravi kai tha deite to gamisi pou tha fate me i xoris koukoula (kapota enono vlaka oxi tin alli tin koukoula afti tin forate esy kai oi xrysagvitrs oi Gioi ton POYTANON)
kai tha arxisoume na sas gamame protza apo tin gennetira mou ton Peiraia to katalaves MALAKA ELLINARA tou kolou?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καφρε θολοκουκτουρόπουστα των 9:43 βάλε βαζελίνη και έλα με την όπισθεν καράπουστα. Εκτός αν σου αρέσει τριζάτο ξεφωνισμένη παληαδελφή. Άντε ρε μουνόπανο να κάνεις παρέα στον καράπουστα τον Βαλινάτο που θα μιλήσεις για ποσοστά. Που θα πάει θα ξανανοίξει η Μακρόνησο αλλά αυτή την φορά θα έχουν πάει πρώτα οι αραπάδες οι λαθρομετανάστες και θα σου κάνουν το κόλο τούρκικο πεντόλιρο. Ο προαστειακός θα περνάει από μέσα.
Ένοια σας σας έχουμε χαρτογραφήσει όλο το σκυλοπροδοταριό κωλογενίτσαροι του κερατά. Θα φτύσετε το γαλα που ιπιατε από την μάνα σας από τον κόλο. Αν είχατε ποτέ μάνα γενετικά πειράματα κλωνοποίησης του Εφιάλτη.

Λίγες μέρες μένουν μέχρι το φθινόπωρο , πάτε στο SUPER MARKET για βαζελίνη θα εξαφανιστεί από τα ράφια.

Ανώνυμος είπε...

4.27 siga min skisis kana kaltson
san poli viastikos den eise?
eipa gia gamisi kai i kolotrypida sou arxise apo tora tis syspaseis?kane ypomoni kopela mou tha erthei kai gia sena i ora tou pidimatos alla prota tha arxiso apo ta thylika tis oikogeneias sou kai gia kerasaki stin tourta tha paro to kolaraki sou teleftaio
skato fasista

Ανώνυμος είπε...

τστστστσ τι γλωσσα ειναι αυτη που εχουν τα φασιστακια..Στην εκκλησια που τα παει καθε κυριακη η μαμα τους τα μαθαινουν αυτα τα κακομαθημενα?..πιπερι πιπερι και...κατουρατε και λιγο ρε χαζουληδες που το παιζετε και αντρακλες....εχουν γεμισει τα μαγαζια με γκει ξυρισμενους αντρακλες του λάος με τατουαζ τη σημαιουλα(πληρωμενο απο το μπαμπακα βεβαια,γιατι απο μεροκαματο....αστο)

Ανώνυμος είπε...

μαλλον κι εσυ σε τετοια μαγαζια συχναζεις ομως...
παλιοπουστα...

καριολη πρεζα μη τα κοβεις τα σχολια

Ανώνυμος είπε...

Αναρχίδια των 5:15 λαι των 6:10 τραγουδάτε όσο μπορείτε ακόμη γιατί η ώρα σας φτάνει και το ξέρετε. Μην νομίζετε πως θα την βγάλετε με τιποτα αυγά στις μασχάλες και φάλαγκες. Η επιστήμη έχει προχωρήσει. Θα παρακαλάτε κλαίγοντας να σας στείλω να βρείτε τον πρόγονό σας τον εφιάλτη και να σας ρίξω στον καιάδα. Αλλά θα σας ροκανίσω κύτταρο κύτταρο λάθη της φύσης μιάσματα του Ελληνικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες και ξενοι , φασίστες κρεμασμένοι...

Και που΄σαι απο πάνωωωωω ?!
Κλάσε μας κι ενα αρχίδι όπως θα έρχεσαι...

Ανώνυμος είπε...

esena malaka 8,34 tha eise i proti kyria pou tha roufixis to kavli mou kai meta oloi oi xrysavgites
mounopana emeis den sa valoume avga alla tis psolares mas kai fotia sta fasistokolarakia sas

Ανώνυμος είπε...

Pou na ta vreite ta paparia re mounopana ton 9:37 kai 12:28 eunouxismenes xanoumises?

Sas edose re diori o Ali pAsas kai vgainete kai lete malakies.

Ante re mesa sto xaremi na roufixete tourkikes kai skopianes psoles.

Ante ama kanete rekor pipas 8a sas vro doulia sto moulen rouz sto Parisi paliaderfares.

Ανώνυμος είπε...

12.40 pare seira proteraiotitas kopela mou min eise viastiki proigountes alles poutanes kai oi manades sas
kai pouse mia kai to paizeis kai gallomatheis esena tha sou kano eidiki peripoisi prota apo ton kolo kai meta ta ypoloipa
kai gia na matheis kai ligo pos grafetai ekei pou doulevei i gyneka sou eine MOULIN ROUGE
kai pithanon na tin exo parei poios xerei exei poles poutanes ekei mesa opos kai i mana sou episiss

Ανώνυμος είπε...

Kαλα ο ενας τυπας γαμαει τον αλλον εδω μεσα !

Δεν πατε ολοι σας στην Μυκονo ρε παιδια ;Θα δειτε εκει θα αγαπηθειτε και δεν θα υπαρχουν πλεον μισοι!

Οι Μυκονος θα σας προσφερει την αγαπη που δεν σας εχει δειξει κανεις μεχρι σημερα και τοσο πολυ ζητατε.

Ανώνυμος είπε...

βγαλανε γλωσσα οι φασιστες του καρατζαφιρερ ...συνηθισμενοι βεβαια απο γλωσσες