Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ...

Για απαράδεκτη ενέργεια κάνει λόγο ο ΣΥΝ, αναφερόμενος στην αξίωση του ΟΤΕ να αποστείλει εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο του ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί από το διαδίκτυο.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ καταγγέλλει την πρωτοφανή όπως τονίζει πρωτοβουλία του ΟΤΕ λέγοντας πως "αποτελεί πλήγμα για την ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, ενοχλημένα από την ύπαρξη ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών στο χώρο του διαδικτύου, επιχειρούν συστηματικά να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή".
Τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝΙΔΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ETSI OPOS TO PANE THA VGALOUN KE SIMVOLO TIS DIMIOKRATIAS TOUS TON POL POT

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ δεν εχει συμφεροντα απο το imc οποτε μαλλον θα το κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο.

Για Το ΣΥΡΙΖΑ αντιθετα ειναι ενας τοπος οργανωσεις αρκετων σκληροπυρινικων ψηφοφορων του ενω το ΛΑΟΣ οπως ειναι λογικο θιγεται συνεχως και αρα ειναι εναντια.

Ολα για τους ψηφους και το συμφερον γινονται και απο τις δυο πλευρες, οποτε ας βγαλουνε τα ματια τους σαν σωστα στρατιωτακια που ειναι ολοι τους.