Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2009

ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ!!!

«Θα ντρέπονται σε όλη τους τη ζωή και αυτοί που διαρρέουν και αυτοί που προβάλλουν τις δηλώσεις ανθρώπων, που έχουν παραδεχτεί την εγκληματική τους δράση, εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης για να αποκομίσουν φθηνά πολιτικά και προσωπικά οφέλη», δήλωσε ο δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης στον κεντρικό δήμο.
«Δυστυχώς γι αυτούς οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα. Καλώ την ελληνική δικαιοσύνη να καθαρίσει το ταχύτερο δυνατόν την κόπρο του Αυγείου», συμπλήρωσε ο κ.Παπαγεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, ο 45χρονος υπάλληλος -που κατηγορείται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης- στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στην οικονομική επιθεωρήτρια, εμπλέκει αντιδημάρχους και διευθυντές αρμόδιων υπηρεσιών και ονομάζει ως «γνώστη της όλης κατάστασης το δήμαρχο».

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ...COOLΑΡΕ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΛΕΝΕ...COOL...

ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: