Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ...ΔΕΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΟΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Εκνευρισμό και αμηχανία δημιουργούν στα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. οι αποκαλύψεις των τηλεφωνικών συνομιλιών της συμμορίας που πραγματοποίησε την απαγωγή του εφοπλιστή Περ. Παναγόπουλου, κάποιες απο τις οποίες αναφέρονται στον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Π. Καμμένο και τη σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη.

«Μια μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών αντί να δώσει ανάσα στην κυβέρνηση, δημιουργεί νέα προβλήματα», έλεγε χθες χαρακτηριστικά κομματικό στέλεχος. Τα δύο νέα περιστατικά ήρθαν να προστεθούν στην πρώτη αποκάλυψη ότι η διευθύντρια του γραφείου του υφυπουργού κ. Μάριου Σαλμά είχε σχέσεις κοινωνικές και πολιτικές με τον κακοποιό Γιώργο Τρομπούκη. Τις νέες εξελίξεις και τη στάση της κυβέρνησης, εάν προκύψουν σχέσεις πολιτικών στελεχών με μέλη της συμμορίας, αναμένεται ότι θα συζητήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο επρόκειτο να συναντηθεί στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κορυφαία πολιτικά στελέχη επισημαίνουν ότι κανείς αυτήν την ώρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν οι κακοποιοί λένε την αλήθεια όταν επικαλούνται στις συνομιλίες τους κυβερνητικά στελέχη. Προσθέτουν ωστόσο ότι «η εικόνα μελών της κυβέρνησης να εμφανίζονται είτε με δηλώσεις είτε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά δελτία για να κάνουν διαψεύσεις ρίχνει ξανά πάνω μας τους προβολείς με αρνητικό τρόπο». Τα ίδια στελέχη εκφράζουν φόβους μήπως τελικά η εξάρθρωση της σπείρας εξελιχθεί σε μπούμερανγκ, καθώς το ΠΑΣΟΚ ζητάει να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν υπόγειες διαδρομές των κακοποιών με στελέχη της Ν.Δ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...

ΑΥΤΟ ΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: