Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2009

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;;

Εκκληση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Δένδια να ερευνήσει το σύννομο της παραμονής του Θ. Ηλιόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, επί έναν ολόκληρο χρόνο στη φυλακή (ήδη κρατείται 7 μήνες), χωρίς να έχει δικαστεί και χωρίς να συντρέχουν οι όροι της προφυλάκισης, απευθύνει η Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των κρατουμένων.

Ο Θ. Ηλιόπουλος κρατείται από τις 22/12/2008 κατηγορούμενος για συμμετοχή στα γεγονότα του Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Μετά την παράταση της κράτησής του για άλλους έξι μήνες ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009 απεργία πείνας. Είναι ο μοναδικός από τους συλληφθέντες εκείνης της περιόδου που παραμένει κρατούμενος καθώς οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι το βούλευμα, όπως αναφέρεται στην έκκληση της Πρωτοβουλίας, τον χαρακτηρίζει «εχθρό της Δημοκρατίας» και συνυπολογίζει ως επιβαρυντικό στοιχείο την επιμονή του να αρνείται ότι συμμετείχε στα επεισόδια, καθώς τη θεωρεί άρνηση μεταμέλειας! Η διαφορετική μεταχείρισή του αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του πνεύματος δικαιοσύνης και καταστρατηγεί επί της ουσίας το τεκμήριο αθωότητας, επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

7 ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ;;;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2009

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ 4 ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΠΟΙΟΝ ΑΛΕΞΗ?ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το δικό σου σπίτι παλιομαλάκα preza,γαμώ και τη μάνα σου και όλο σου το σόι παλιόπουστα

Ανώνυμος είπε...

αμα κανενας απο σας γκαβλιαρηδες εχει στοιχεια για το παιδι που ειναι μεσα να παει να καταθεσει.αλλιως τουμπεκι ψιλοκομμενο. στοιχεια γενικως δεν υπαρχουν, ουτε και μαρτυρες.οποτε σαλτα και γαμηθειτε

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΝΤΑΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΛΥΒΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ela re poutsara 11.15 aurio sto palio efeteio na doume poios trwei poutses kai stegnes malista. ela enas me ena

Ανώνυμος είπε...

Απλά αν δεν είχε κάνει τίποτα θα ήταν έξω.
Τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά αυτοαναφλέγονταν ή τα καίγαν κάτι βρωμιαραίοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα γιατί είναι άχρηστοι και πρεζόνια.

Μέσα να μείνει για να σφίγγουν οι κώλοι αυτών που είναι έξω και να μαθαίνουν τι θα πάθουν (θα ερωτευτούν) αν πάνε φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio re 12.07 oi astunomikoi den pianoun pote lathos atoma. einai megala lagwnika eksalou. vevaia mh ksexnas oti prin tous kouvalisoun sthn athina gia na ksulofwrtonoun kosmo vrwmouse h anasa tous ap thn peina kai thn aplusia. twra apekthsan kai proswpo sthn koinwnia

Ανώνυμος είπε...

o poutsaras o 11.15 giati den apantaei? marathike h poutsa tou?

Ανώνυμος είπε...

o poutsaras o 11.15 giati den apantaei?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ.
ΑΝΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΦΙΧΤΕΣ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ela re poutsara sto efeteio. ela na doume poso megalh thn exeis. enas me ena

Ανώνυμος είπε...

kai kserw polu kala se poion milaw. se mia kota pou trexei pisw apo ta mat.to pistoli tha sto valw ston kwlo kai tha sou aresei.eimai trelos egw.ela na doume poia einai h diafora metaksu plummenou kai pragmatika katharou.