Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ",ΠΕΡΙ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΤΟΥ INTERNATIONAL BACCALAUREATE,ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ...

Στο Ιδιωτικο Σχολειο «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα Σπάτα, εντοπίζεται από χθες η έρευνα για τη διαρροή θεμάτων στις εξετάσεις του Διεθνούς Απολυτηρίου.

Ο διεθνής οργανισμός του ΙΒ (Ιντερνάσιοναλ Μπακαλορεά Οργκανιζέισον- ΙΒΟ) απέστειλε τελικά χθες σε όλα τα υπόλοιπα ελληνικά ιδιωτικά σχολεία που έχουν τμήματα ΙΒ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, εξαιρώντας μόνο το συγκεκριμένο σχολείο για το οποίο η έρευνα συνεχίζεται.

Ανάστατοι, αρκετοί γονείς και οι μαθητές του τμήματος ΙΒ του σχολείου επισκέφθηκαν το εκπαιδευτήριο χθες το απόγευμα, ζητώντας να πληροφορηθούν τους λόγους τής μη ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Οι υπεύθυνοι του σχολείου ενημέρωναν τους γονείς ότι ελπίζουν να δοθούν και στο συγκεκριμένο σχολείο τα αποτελέσματα μέχρι την Παρασκευή, χωρίς όμως να είναι σίγουροι.

Όπως υποστηρίζει ο οικονομικός διευθυντής της Σχολής Ζηρίδη κ. Ιω. Χαλβατζής, οι φημολογίες ότι για τη διαρροή ευθύνεται ο πρώην υπεύθυνος του προγράμματος ΙΒ κ. Κων. Μήτσιου δεν έχουν αποδειχθεί, ενώ οι Ελβετοί δεν απέστειλαν ακόμα τα αποτελέσματα επειδή ρωτούν να μάθουν για ποιο λόγο το εκπαιδευτήριο απομάκρυνε τον περασμένο Μάιο από τη θέση του τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

«Οι υπεύθυνοι του οργανισμού ΙΒ μάς ρωτάνε γιατί απομακρύναμε τον κ. Μήτσιου. Τους απαντάμε ότι το κάναμε επειδή από πέρυσι κυκλοφορούσαν φήμες που τον ενέπλεκαν σε αγοραπωλησίες θεμάτων, και μάλιστα όχι προς μαθητές του δικού μας σχολείου αλλά προς μαθητές τμημάτων ΙΒ άλλων σχολείων. Παρ΄ ότι οι φήμες αυτές προέρχονταν από ανταγωνιστές μας και δεν είχαμε αποδείξεις για κάτι τέτοιο, ούτε καμιά συγκεκριμένη καταγγελία, στην αρχή τον “παγώσαμε”, δηλαδή τον απομακρύναμε από το τμήμα ΙΒ και κατόπιν έφυγε οριστικά από το σχολείο. Μάλιστα ενημερώσαμε στις αρχές Ιουνίου τον οργανισμό ΙΒ για το θέμα, επισημαίνοντας μάλιστα στους Ελβετούς να ψάξουν μέσα στην έδρα τους, μήπως τα θέματα έχουν διαρρεύσει από εκεί. Αυτό φαίνεται ότι δεν τους άρεσε, με τα αποτελέσματα που βλέπετε τώρα».

ΤΕΛΙΚΑ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΡΡΟΗ Ή ΠΩΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΣΑΠΙΟ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ...
ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2009

5 σχόλια:

παρακράτος είπε...

μεγάλο νταλγκά έχεις για τα ιδιωτικά βρε παιδί μου... γιατι????

Ανώνυμος είπε...

GIATI INE MPOURDELA POLITELIAS TON NEARON GONON TIS YPSILIS KOINONIAS TIS XORAS , KE O TROPOS POU LITOURGOUN INE NA EFODIAZOUN TA AXRISTA PEDAKIA TOU ME XARTIA KE TITLOUS SPOUDON KE THESIS PROYPERESIAS SE DIAFORA ALA MPOURDELA IDRIMATA , ME APOTERO SKOPO NA ANALAVOUN TA INIA TON EKASTOTE TAMEION POU LISTARXEVOUN XRONIA TORA TIN XORA OI PATERADES TOUS.


KALIFTHIKES TORA ;;;;;;;;;

AMA OXI PARE ENA PROTO PARADIGMA APO TIN BOULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο μητσιου ειναι ενας πολυ μεγαλος μαλακας γιατο δεν σκευτικε καν ποσα παιδια θα μεινουν εξω απο τα πανεπιστιμια αμερικης καθως και της αγγλιας και τωρα τα παιδια τα οποια θα πανε Ι.Β. 2 θα μεινουν μαλλον χωρις σχολειο ΕΛΕΟΣ!!!!!! ΜΗΤΣΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mitsiou K-I-S-S M-Y A-S-S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F-U-C-K Y-O-U!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mitsiou is not only involved in this scandal but others as well. He's an oppotunist who will sell his mother for money. But where is Greek Justice - people like him always get away with it and that's too bad. The sad thing is that he only uses young people to satisfy his own sick ego.
That' how much a coward he is.