Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

ΑΦΟΥ ΟΙ 300 ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΣΙΜΟ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤ

Την προκητρυξη διεθνούς ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού σχετικά με την παραχώρηση του στιγμιαίου κρατικού λαχείου (Ξυστό) έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας, προκειμένου να αρχίσει δημόσια διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερομένους. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως και τις 15 Σεπτεμβρίου και ο ανάδοχος θα επιλεγεί με κριτήριο την οικονομικά υψηλότερη προσφορά.

Αντικείμενο της προκήρυξης είναι η ανάθεση της παραγωγής, διαχείρισης, λειτουργίας και προβολής του στιγμιαίου κρατικού λαχείου σε δύο ιδιωτικούς φορείς, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται αναλυτικά σε αυτήν. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι κατασκευαστές ή διαχειριστές λαχείων καθώς και κοινοπραξίες στις οποίες συμμετέχει τουλάχιστον ένας κατασκευαστής ή διοργανωτής λαχείων.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΤΟ ΞΥΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ;;;

ΜΑ ΚΑΛΑ..ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ Τ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ;;;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΕΝΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΛΑΧΕΙΟ;;;

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...


ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2009

1 σχόλιο:

Basilis4 είπε...

Θα "φάνε" και αυτοί,σιγά που θα μείνουνε εξω απο τη μάσα.Πόσο θα φάνε πια οι φαταούλες?Τι διάολο..τον αχόρταγο έχουνε στα βοθροστομάχια τους?Ε που να σας ειδώ γοργά κρυγιούς και ντρέτους όλους μαιμούνια..