Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ;;;

Aρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Mιχάλη Xριστοφοράκου στη χώρα μας.
Hδη βρίσκεται σε εξέλιξη ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens, M.Xριστοφοράκος, να παραδοθεί και να επιστρέψει στη χώρα μας ενδεχομένως και σήμερα το βράδυ (εκτός απροόπτου), μαζί με τον ανακριτή της υπόθεσης N. Zαγοριανό, ο οποίος σήμερα στις 8 το πρωί ταξίδεψε προς το Mόναχο με αυθημερόν εισιτήρια επιστροφής.
Ωστόσο ο χρόνος επιστροφής του Xριστοφοράκου μπορεί να «παιχθεί» ανάλογα και με τον τρόπο που θα κινηθεί το Aνώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, στο οποίο έχουν προσφύγει ήδη οι συνήγοροί του παίζοντας το τελευταίο τους υπερασπιστικό χαρτί, ώστε να μπλοκάρουν για λίγο διάστημα την έκδοσή του που αποφάσισε το Eφετείο του Mονάχου (για αδικήματα σχετικά με τη σύμβαση ψηφιοποίησης του OTE που φέρονται να διαπράχθηκαν από τις 19 Aπριλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2003).

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 12 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS...

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEOS ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ SIEMENS.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ,ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: