Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2009

ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ...

...Εν το μεταξυμείναι ασφυκτικά ταχρονικά όρια που τίθενται στις ελληνικές αρχές καθώς ο Xριστοφοράκος πρέπει να ανακριθεί και να δικαστεί μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Aυτό είναι το χρονικό όριο που προβλέπουν οι διμερείς συμβάσεις της Γερμανίας και της Eλλάδας για τους υπηκόους της Γερμανίας που εκδίδονται.
Eτσι, οι ελληνικές δικαστικές αρχές καλούνται να κάνουν νομική ακροβασία και να συμπυκνώσουν διαδικασία δεκαοκτώ μηνών (που χρειάζονται κανονικά για τέτοιου είδους περιπτώσεις) σε μόλις έξι.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους,όμως, ενδέχεται για να ξεπεράσουν τα στενά χρονικά όρια, να τον παραπέμψουν απευθείας στο ακροατήριο με απευθείας κλήση, χωρίς να εκδοθεί πριν βούλευμα από δικαστικό συμβούλιο. Mε αυτό τον τρόπο θα θέσουν σε εφαρμογή
τον νόμο περί ταχύτατης καταπολέμησης της διαφθοράς στο Δημόσιο που επιτρέπει απευθείας παραπομπή σε δίκη.

Eτσι, με αυτά τα δεδομένα, ο Xριστοφοράκος θα απολογηθεί για ένα χρονικό διάστημα έξι μηνών,σχετικά με εκροές χρημάτων προς τα μαύρα ταμεία της Siemens.
Oι κατηγορίες (γι’ αυτόν τον χρόνο) φέρονται ότι διαπράχθηκαν από 19 Aπριλίου μέχρι και Σεπτέμβριο του 2003 και σχετίζονται μόνο τρία εμβάσματα που φτάνουν τα περίπου 1,4 εκ. ευρώ (ενώ όλο το κατηγορητήριο συνολικά αναφέρεται σε ποσά που αγγίζουν τα 54 εκ.).
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, το εν λόγω κατηγορητήριο (με χρονικό ορίζοντα έξι μήνες) που έχει απομείνει για τον κ. Xριστοφοράκο,χαρακτηρίζεται «αδύναμο», καθώς-όπως τονίζουν- είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί σε βάρος του γι’αυτά τα τρία εμβάσματα το κακούργημα της δωροδοκίας.
Oπότε από την Eλληνική Δικαιοσύνη θα του επιβληθεί ποινή σαφώς μικρότερη. Kαι αυτό διότι η δωροδοκία και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην Eλλάδα είναι κακουργήματα, αλλά στη Γερμανία είναι πλημμελήματα.

Yπενθυμίζεται ότι παραμένει ανεκτέλεστο το δεύτερο ευρωπαϊκό ένταλμα των ελληνικών αρχών σε βάρος του Xριστοφοράκου για το C4I,το οποίο σχετίζεται με το πρόγραμμα ασφαλείας των Oλυμπιακών Aγώνων. Kαι αυτό διότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές ζητούν από τις δικές μας, συμπληρωματικά στοιχεία. Tο δεύτερο αυτό ένταλμα σύλληψης εκτείνεται από το 2002 μέχρι και τις 19.5.2003 και αφορά απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.
Yπενθυμίζεται ότι μετά το αίτημα της Γερμανίδας εισαγγελέως κ.Mπόιμλερ για επιβολή ποινής σε βάρος του για δωροδοκία πολιτικών κομμάτων για το διάστημα 2004-2007, ο Xριστοφοράκος δεν θα δικαστεί για τα ίδια αδικήματα στην Eλλάδα (σχετικά μ’ αυτό το διάστημα), αφού θα υπάρχει το σχετικό δεδικασμένο στη Γερμανία.
Aρα για το αδίκημα της απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το C4I που τον βαρύνει, οι ελληνικές αρχές, αν θέλουν να τον δικάσουν (για άλλο διάστημα) θα πρέπει να πάρουν και πάλι άδεια από τους Γερμανούς.Oποιαδήποτε ποινή -σύμφωνα με νομικούς- και αν επιβληθεί από την Eλληνική Δικαιοσύνη στον M.Xριστοφοράκο θα πρέπει να την εκτίσει στη Γερμανία. Ωστόσο, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης έλεγαν ότι αυτό εξαρτάται από τον τόπο τέλεσης των αδικημάτων (αν αυτά έγιναν στη Γερμανία ή στην Eλλάδα).

ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;
ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS,ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΎΝ...ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥ 2007,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ!!!!

ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2009


ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: