Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2009

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Κυριε Αρη Σπηλιωτοπουλε και κυριοι της Επιτροπης Ανταγωνισμου,τις τελευταιες μερες βλεπουμε στα ΜΜΕ,διαφημιστικές καταχωρησεις Ιδιωτικων Σχολων,οι οποιες εκτος απο τις ειδικοτητες που προσφερουν,αναφερουν και καποιους απο τους καθηγητες που ειναι σε αυτες τις σχολες...
Για παραδειγμα αναφερουν "με την σχολη μας συνεργαζονται"...
ή "με την υπογραφη των κορυφαιων επαγγελματιων"
και επειτα ακολουθουν τα ονομα τους...


Το παραπανω,δεν κανει ξεκαθαρο,εαν στις σχολες αυτες,τα ατομα τα οποια αναφερονται στις διαφημιστικες καταχωρησεις διδασκουν στις εν λογο σχολες...ή απλα πανε και κανουν καποια περασματα δίνοντας ουσιαστικα καποιες διαλεξεις και τιποτε παραπανω.

Οπως καταλαβαινετε,το εν λογο κολπο των ιδιωτικων σχολων που κανουν αυτο το τεχνασμα στις διαφημιστικες τους καταχωρησεις,μποροει να οδηγησει σε εσφαλμενες αποφασεις τους υποψηφιους σπουδαστες,οι οποιοι θα πληρωσουν για την μορφωση τους,χωρις ομως να εχουν ουσιαστικα αυτο για το οποιο ειδαν στην διαφημιση ως προϊον.

Το Υπ.Παιδειας και η Επιτροπη Ανταγωνισμου,τι εχουν να πουν για το παραπανω θεμα και τι μετρα σκοπευουν να παρουν για τις παραπλανητικες διαφημισεις των ιδιωτικών σχολων;;;
Υπαρχει καποια ανεξαρτητη αρχη που να ελεγχει το παραπανω θεμα;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-9-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: