Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

ΕΑΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ,ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ COSCO..;;;
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ...
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

Τον κίνδυνο έλλειψης βασικών ιατρικών ειδών από τα νοσοκομεία της χώρας, ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης απεργίας στον ΟΛΠ, επισημαίνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδικών (ΠΑΣΥΠΙΕ), κάνοντας έκκληση προς λιμενεργάτες και κυβέρνηση να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο ΠΑΣΥΠΙΕ, δεκάδες εμπορευματοκιβώτια με αναλώσιμα υλικά νοσοκομείων βρίσκονται διάσπαρτα σε λιμάνια της Μεσογείου, αφού τα πλοία δεν προσεγγίζουν πλέον το λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με όσα είπε στην «Κ» ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Β. Μανέττας, εμπορευματοκιβώτια με υλικά των εταιρειών -μελών του ΠΑΣΥΠΙΕ βρίσκονται συσσωρευμένα και στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά λόγω της απεργίας δεν μπορούν να εκτελωνιστούν. Ηδη, οι προμηθευτές ανησυχούν για την επάρκεια ειδών ακόμα και πρώτης ανάγκης, όπως π. χ. γάντια εξέτασης ή και μάσκες.

«Μπορεί ακόμα να μην έχει παρατηρηθεί πραγματική έλλειψη, ωστόσο, εάν συνεχιστεί η απεργία για ακόμα μία εβδομάδα με δέκα ημέρες, σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα και δεν θα είναι οι εταιρείες σε θέση να προμηθεύσουν τα νοσοκομεία με ό, τι αποτέλεσμα έχει αυτό στην εύρυθμη λειτουργία τους», επεσήμανε ο κ. Μανέττας. Ο ίδιος βασίζει τη συγκεκριμένη εκτίμηση σε προηγούμενη απεργία των λιμενεργατών, όπου είχαν καταγραφεί –σε αρκετές περιπτώσεις– ελλείψεις σε ιατρικά είδη πρώτης ανάγκης.

«Θέλουμε να βρεθεί μία λύση μεταξύ των απεργών και της κυβέρνησης, ώστε να λήξει η απεργία», σημειώνει ο κ. Μανέττας, προσθέτοντας ότι παράλληλα θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στον εκτελωνισμό των ειδών που αφορούν στην περίθαλψη των ασθενών. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΠΑΣΥΠΙΕ, «παρά το ότι πιστεύουμε ότι η σοβαρότητα του θέματος είναι γνωστή σε όλους τους αρμοδίους, κάνουμε έκκληση για την εξεύρεση άμεσης λύσης». Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες η Εισαγγελία Πειραιά ζήτησε από τις λιμενικές αρχές να διερευνήσουν το θέμα των ιατρικών ειδών που παραμένουν στο λιμάνι λόγω της απεργίας.

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.Τι πιστεψαν οι συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ,μηπως οτι με την σημερινη θα αλαξη κατι?Κουνια που τους κουναγε.Ιδια γευση.Βοηθεια τους.Ενας διαγραμενος απο το ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1985.