Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2009

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ 3 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ NOVA...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 100.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΙΚΗ TV!!!

Ένα ιδιότυπο σύστημα κλοπής συνδρομητικού σήματος της εταιρίας Νova, μέσω Ιντερνετ είχαν στήσει 3 άτομα με έδρα την Αγία Παρασκευή.
Μέσω περιφερειακών καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών που διέθεταν "ψάρευαν" πελάτες και πουλούσαν προς 300 ευρώ στους ενδιαφερόμενους έναν αποκωδικοποιητή που προμηθεύονταν από την Κορέα, στη συνέχεια τον συνέδεαν με γραμμή υπολογιστή μέσω συσκευής internet και με αυτό τον τρόπο "έσπαγαν" τους κωδικούς της Νova.
Έτσι οι πελάτες απαλλάσονταν από ο κόστος του δορυφορικού πιάτου και της μηνιαίας συνδρομής.

Σύμφωνα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, πρόσβαση στο συνδρομητικό σήμα της Νova είχαν περισσότεροι από 100.000 πελάτες και η οικονομική ζημιά για το ελληνικό δημόσιο για τα έτη 2008-2009 ανέρχονται στα 31.520.000 ευρώ,ενω για τη NOVA η ζημια ειναι τουλαχιστον η τριπλασια.

ΜΗΠΩΣ Η NOVA ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
24-11-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: