Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2009

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...

Δύο άγριες επιθέσεις σε καταστήματα Αράβων εξαπέλυσαν άγνωστοι χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ στον Νέο Κόσμο. Ομάδα 40 ατόμων με σιδερολοστούς και βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τους εργαζόμενους στα δύο μίνι μάρκετ, κατέστρεψαν τα εμπορεύματα και έκλεψαν τα χρήματα από το ταμείο. Η αστυνομία αργά το βράδυ έκανε οκτώ προσαγωγές (έξι αλλοδαπών και 2 Ελλήνων) και ερευνούσε το επεισόδιο, χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται για επίθεση από Ελληνες ή όχι.

Ωστόσο οι Αραβες που ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι οι άγνωστοι τούς απειλούσαν μιλώντας ελληνικά και τόνιζαν ότι πρόκειται για ακροδεξιούς. Στην οδό Κασομούλη στον Νέο Κόσμο το πεζοδρόμιο και ο δρόμος γέμισαν με σπασμένα γυαλιά και λιωμένα σχεδόν εμπορεύματα. Ενα τσούρμο Αραβες στην είσοδο του μίνι μάρκετ κοιτάζουν απορημένοι την καταστροφή. Ο Μπακάρ κοιτάζει την άδεια ταμειακή μηχανή. «Δύο χιλιάδες ευρώ μού πήραν από ταμείο. Ηταν 40 άτομα. Σπάσανε όλα τα πράγματα, τα ψυγεία. Τα ράφια. Πέταξαν μολότοφ και έσκαγαν τα μπουκάλια. Δεν μπορούσαμε να δούμε από τον καπνό», λέει στην «Ε». Διευκρινίζει ότι «βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί 4 Αραβες, Σύροι και Ιρακινοί. Οι τρεις ανεβήκαν στο πατάρι. Αυτόν που δεν πρόλαβε να ανεβεί τον μαχαίρωσαν στο μάτι και στο κεφάλι. Εχανε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο». Ο ίδιος και άλλοι 2 Αραβες που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα εκείνη τη στιγμή υποστηρίζουν ότι οι επιτιθέμενοι έφθασαν ταυτόχρονα, άλλοι με μηχανές και άλλοι πεζή. Σύμφωνα με τους ίδιους, «φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. «Εβλεπες μόνο τα μάτια τους», λένε.

Στο διπλανό ουζερί, που ανήκει σε Ελληνα, δεν τους πείραξαν. Χτύπησαν το δεύτερο στη σειρά, στην οδό Ντουρμ. Ο 27χρονος Σύρος Χαλάφ, που δούλευε στο μαγαζί, δείχνει τα σπασμένα τζάμια, τα πεσμένα ράφια, τα διαλυμένα προϊόντα. «Μας απείλησαν στα ελληνικά. Φύγετε από δω, θα σας σκοτώσουμε, μας είπαν. Πέταγαν βόμβες, πέτρες στην τζαμαρία. Εριξαν τα ράφια κάτω με σιδερολοστούς. Δύο Αραβες που ήταν στο μαγαζί εκείνη τη στιγμή μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τζάνειο», λέει.

Ο Φακίρ, τρομαγμένος είπε : «Εμείς δεν κλέβουμε, δουλεύουμε σε αυτά τα δύο μαγαζιά ήσυχα, δεκαπέντε ώρες το 24ωρο για να βγάλουμε ένα μεροκάματο. Ηρθαμε για να ζήσουμε ήσυχα και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τους γείτονες. Οι Ελληνες της γειτονιάς έρχονται καθημερινά για να αγοράσουν αναψυκτικά, καπνούς και ναργιλέ». Ο Χουσεΐν, εκπρόσωπος της αραβικής κοινότητας, διευκρινίζει: «Δύο από τους ακροδεξιούς μπήκαν στη διπλανή πολυκατοικία. Εξι Αραβες τους κυνηγήσαμε. Η Αστυνομία τούς εμπόδισε και τους μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα ως μάρτυρες. Οι δύο ακροδεξιοί εξαφανίστηκαν», τονίζει.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-11-2009

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω νομιζα οτι σκατομυαλους και σκατοψυχους λενε τους αναρχικους.

ntoutsis είπε...

αντε ρε. Πλακώνονται μεταξύ τους οι μετανάστες για τα μαγαζιά και τα ρίχνουν στους ακροδεξιούς. Συνήθης τακτική...

Ανώνυμος είπε...

kai o preza klassika ta katapinei amesos san traxana.

gelane me tin party tou oi georgianoi.

Ανώνυμος είπε...

είστε και οι 3 πανέξυπνοι! Μπράβο εις ανώτερα... Ο πρώτος δε βάζει τόνους, ο τρίτος δε γράφει ελληνικά. Βέβαια όταν 60.000 παιδιά αφήνουν το σχολείο κάθε χρόνο αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ένας λαός χωρίς παιδεία και μόρφωση δεν έχει μέλλον. Γι'αυτό και τόσα ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια στο blog σου preza. Περνάει η πλύση εγκεφάλου σε παιδάκια χωρίς καλλιέργεια.

Ανώνυμος είπε...

At 1:58 μμ, Ανώνυμος

καλως τον γιο του αινσταιν και εγγονο του τεσλα.

Ανώνυμος είπε...

σκατοφασίστες ζώα..
για πείτε οι από πάνω.. τί θα λέγατε αν γινόταν αυτό σε κάποιο από τα χιλιάδες μαγαζιά που έχουν έλληνες σε αμερική, αυστραλία, γερμανία κτλ.;
δε μπορεί κάποιος ξένος να δουλέυει νόμιμα στην ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

1:58 μμ

irthe kai o plymenos egkefalos apo ton syriza (3% toy plithysmou) na pei kai aytos tin gnomi tou.

alloste os gnoston i gnomi einai san tin kolotripida.

Ανώνυμος είπε...

2:28 μμ

ο εκνευρισμος ειναι σημαδι ελλειψης επιχειρηματων και χαμηλου επειπεδου μορφωσης αναρχακι.

Ανώνυμος είπε...

At 2:28 μμ, Ανώνυμος

pali esy eisai re 15xrono?

olo edo mesa trigyrnas?

den eipame avrio exeis sxoleio kai tha fonazei i mama?

mpam kaneis apo makria re kaimeno.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά.. ποιος εκνευρισμός;
ρωτάω:
τί θα λέγατε αν γινόταν αυτό σε κάποιο από τα χιλιάδες μαγαζιά που έχουν έλληνες σε αμερική, αυστραλία, γερμανία κτλ.;
δε μπορεί κάποιος ξένος να δουλέυει νόμιμα στην ελλάδα;

αντί να απαντήσετε, κέθεστε και λέτε μαλακίες. ένδειξη του ότι είστε σκατοφασίστες και ζώα.

ntoutsis είπε...

Η σύγκριση μεταξύ του Έλληνα μετανάστη (που πήγε στην Γερμανία όταν η Γερμανία χρειαζόταν εργάτες και γύρισε πίσω όταν μάζεψε λεφτά ή βγήκε στην σύνταξη) και του αλλοδαπού μετανάστη που ήρθε σε μια Ελλάδα με απίστευτη ανεργία, χωρίς βιομηχανίες απλώς και μόνο για να ξεφύγει απο την μιζέρια της χώρας του, είναι τουλάχιστον μάταιη...

Ανώνυμος είπε...

άσ' το καλύτερα αν ήρθε πίσω στην ελλάδα ο έλληνας μετανάστης.
επίσης, τι σημαίνει να ξεφύγει από τη μιζέρια της χώρας του;
ο κάθε μετανάστης, φεύγει από τη χώρα του για να βρει δουλειά, για να ξεφύγει από τον πόλεμο, από αυταρχικό καθεστώς και γενικότερα για μια καλύτερη ζωή. και είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου αυτό. τόσο απλά.
οι ξένοι (μετανάστες) δε φταίνε για την ανεργία στη χώρα μας.

στους ηλίθιους που θα με αποκαλέσουν 15χρονο, αναρχικό, άπλυτο κτλ, λέω πως με βρίζετε αφού δε μπορείτε να αντιπαραθέσετε επιχειρήματα, οπότε και με δικαιώνετε.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 2.29 αντίθετα με εσένα που πας κάθε τετραετία κ ρίχνεις την ψήφο σου στο ΛΑΟΣ ή στη Χ.Α. (δε με νοιάζει και δε με αφορά), εγώ ΔΕΝ πατάω το πόδι μου. ΔΕΝ τους κάνω τη χάρη και ΔΕΝ υποστηρίζω κανέναν. Υποστηρίζω το δίκαιο και το σωστό πέρα από προκαταλήψεις, ρατσισμούς κλπ αηδίες.
Την ψήφο μου σε κανέναν πούστη!
Όσο για τους Έλληνες που πήγαν στο εξωτερικό ρωτήστε τους αν έχουν δεχτεί ρατσισμό κ πως τους "καλοδέχτηκαν" μερικοί. Και άλλες χώρες ξέρετε είχαν και έχουν προβλήματα δεν είναι όλα ρόδινα κι αγγελικά πλασμένα.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να γράψω από πάνω ότι από εσάς τους 3 πάντως σίγουρα έχω υψηλότερο iq και βάζω και στοίχημα :p

1.58

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 1:58,3:46,4:35 και '36, αρκετοί Έλληνες που ήταν στο εξωτερικό δούλεψαν εκεί και μετά μόλις βγήκαν στη σύνταξη γύρισαν στην Ελλάδα.

Όσο για τα άλλα που λες, καλά τα λες, έτσι.
Έχουμε ξεφύγει σε αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

At 4:35 μμ, Ανώνυμος

ego file mou kke eriksa.

αλλα δεν ειμαι κολλημενος εγκεφαλος να ασπαζομαι αναγκαστικα100% τις ιδεες του κομματος σαν τα μοσχαρια του συριζα.

εχω πολυ αριστερες και φιλολαικες ιδεες, και μισος για το κεφαλαιο,

αλλα ταυτοχρονα οργη και για τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ μεταναστες που εχουν καταλαβει οτι ειμαστε το μονο ευρωπαικο μπουρδελο και το εχουν κανει εδω τσιφλικι τους και γιαφκα τους.

και εχουμε και μερικα (ευτυχως λιγα) 15χρονα πρεζακια με τις κουκουλες να τους υποστηριζουν επειδη ετσι νομιζουν οτι ειναι in και trendy. Βεβαια θα ωριμασουν και αυτα θα βαλουν μυαλο αλλα μεχρι τοτε μας τα ζαλιζουν αντι να βοηθουν.

Οσο φιλε για το οτι δεν ψηφιζεις, αυτη ειναι η μεγαλυτερη παγιδα τους και επεσες μεσα.

Θελουν να πιστεψεις οτι με την αδιαφορια σου τους τιμωρεις, ενω στην ουσια αυτο θελουν, για να αλωνιζουν αυτοι μονοι τους χωρις να τους παρακολουθει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

πρεζα αυτα τα ειπε η αδερφη ο κουρκουλας γιατι να τον(την) πιστεψουμε?

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη παγίδα η αποχή..
δηλαδή, κάντε ό,τι θέλετε.. φανταστείτε οι μισοί από τους 30% που απήχαν να ψήφιζαν. τα πάνω κάτω θα έφερναν.

Ανώνυμος είπε...

''δε μπορεί κάποιος ξένος να δουλέυει νόμιμα στην ελλάδα;''
Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα, ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δουλεύει και προοδεύει. Οι περισσότεροι ρατσιστές είναι αποτυχημένοι που προσπαθούν να βρουν προσχήματα γιά να δικαιολογήσουνε την κατάσταση τους: ''Δεν φταίω εγώ που είμαι loser, φταίει ο ξένος που ήρθε''.

Ανώνυμος είπε...

αντε σιγα-σιγα να ξυπναμε γιατι σε λιγο θα γινουμε αφγανισταν και πακισταν

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.KAI TA ΔΙΑΦΟΡΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΛΠ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ
Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ
ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

όχι φίλε μου 6.42 εσύ και όσοι ψηφίζετε πέφτετε στην παγίδα. Και που ψήφισες κκε τι άλλαξε; Άλλαξε κάτι στη χώρα ή στη ζωή σου; Υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει ποτέ το κκε; Όχι τότε γιατί να το ψηφίσω; Εκτός αυτού κι αυτοί υποκριτές είναι σαν όλους τους άλλους, άλλα λένε κι άλλα πράττουν. Τα ίδια ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν βγει ένα κόμμα που δε θα λέει ψέματα, δε θα κλέβει τα δημόσια ταμεία και κάνει αρκετά πράγματα που χρειάζεται αυτή η χώρα για να καλυτερέψει η ζωή όλων τότε θα πάω να το ψηφίσω! Μέχρι τότε αποχή. Φαντάσου να μην πήγαινε ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας να ψηφίσει. Δεν θα τρώγανε ένα ισχυρό χαστούκι; Εδώ η ΝΔ έχασε με 10 μονάδες και μυαλό δε λέει να βάλει. Αν δεν τους ψήφιζε κανείς όμως; Θα συνέχιζαν τα ίδια;
Κι εγώ δεν είμαι 15 ετών αλλά 30. Με το να μισείς δε βγαίνει τίποτα. Κι οι ξένοι άνθρωποι είναι κάποιοι έχουν και παιδιά. Δεν φεύγει κάποιος απ'τη χώρα του για πλάκα. Κάποιο λόγο έχει, όπως είχαν και οι Έλληνες που έφυγαν από δω. Ναι δε τους χωράει όλους η χώρα ναι πρέπει να φύγουν κάποιοι αλλά χωρίς βία, με σωστές διαδικασίες και συνεννόηση με άλλες χώρες ώστε να βρεθεί λύση από κοινού. Καποιοι θέλετε να λέγεστε χριστιανοί. Ο Χριστός είπε αγαπάτε αλλήλους...