Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2009

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV...ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ,ΩΣΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΜΕ...

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV.
ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ...
ΧΘΕΣ,ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Ράλι για την εξεύρεση κεφαλαίων που θα βοηθήσουν στην αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας αλλά και τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας θα πρέπει να κάνει το υπουργείο Οικονομικών, όπως τουλάχιστον υπέδειξε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο οποίο συζητήθηκε διεξοδικά ο προϋπολογισμός του 2010.
O Πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω στις δεσμεύσεις της, αλλά υπογράμμισε
ότι πρώτος στόχος είναι να σωθεί η χώρα
από τη χρεοκοπία.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΤΑ ΡΉΜΑΞΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-11-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ!ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΛΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ,ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙ!ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΒΛΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Επτωχευσαμεν preza

Ανώνυμος είπε...

σιγα μη μας αφησουν. τώρα μας κρατάνε απο τα αρχίδια και θα γαμηθούμε στα δάνεια και στις παραχωρήσεις. έτσι γίνονται οι καλές δουλειές. δεν τους συμφέρει να χρεωκοπίσουμε. να χρωστάμε τους συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχνιόμαστε, ε;

τη σημαία μη βρίζουμε!! προπάντων η σημαία!!