Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΛΕΜΕ...

Εξάλλου ανάστατοι είναι τόσο οι γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα όσο και οι καταστηματάρχες καφέ-εστιατορίων οι οποίοι χάνουν πελάτες λόγω της δυσοσμίας.
Οι κάτοικοι έχουν προβεί επανειλημμένα σε κινητοποιήσεις και σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να δώσει λύση στο πρόβλημα πιέζοντας την ΕΥΑΘ. Το αντλιοστάσιο που συγκεντρώνει τα λύματα όλων των διαμερισμάτων του δήμου (Αγία Τριάδα, Περαία, Νέοι Επιβάτες) λειτουργεί από το 2003 στο δημοτικό διαμέρισμα της Αγίας Τριάδας, ωστόσο το πρόβλημα με τη δυσοσμία ανέκυψε την τελευταία χρονιά. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ιωάννης Αλεξανδρής, η προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΑΘ ήταν ενήμερη για την κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε λύση, παρά τις πιέσεις που άσκησε η δημοτική αρχή.

“Το πρόβλημα δεν επικεντρώνεται στην υγεία των κατοίκων και την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. Έχει επιπτώσεις και στην τοπική οικονομία. Οι ασκούντες επισιτιστικά επαγγέλματα γίνονται δέκτες παραπόνων από τους τουρίστες, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για τη δυσωδία που αναδύεται, προπάντων κατά τη θερινή περίοδο, αλλά ακόμα και τώρα, τον χειμώνα”, ανέφερε ο δήμαρχος.

Φανή Σοβιτσλή

ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: