Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

5ΠΛΑΣΙΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....

Κατά τρεις έως πέντε φορές περισσότερους θανάτους προκαλεί κάθε χρόνο η απλή εποχική γρίπη σε σχέση με τη νέα γρίπη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που διαθέτουν οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων του υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους λόγω επιπλοκών τουλάχιστον 300-500 άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι στην Ελλάδα, ενώ από τη νέα γρίπη έχουν χάσει μέχρι τώρα τη ζωή τους 104 άνθρωποι, μικρότερων όμως σχετικά ηλικιών.
Χθες οι εκπρόσωποι Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) μίλησαν για πρώτη φορά για λανθασμένες κινήσεις όσον αφορά τους εμβολιασμούς, εκτιμούν όμως ότι τίποτε δεν έχει ακόμη τελειώσει, καθώς δεν ξέρουν ακόμη πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση το επόμενο διάστημα.
Ειδικότερα χθες, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Γιώργος Σαρόγλου, η αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Μένη Μαλλιώρη και μέλη του συμβουλίου του, τόνισαν γι'άλλη μία φορά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως το ποσοστό εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης παραμένει εξαιρετικά χαμηλό στη χώρα μας, μόλις 3,5%, ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως στις Σκανδιναβικές, αγγίζει το 50%.
Εκτιμούν μάλιστα ότι εάν ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης θα είχαν αποφευχθεί κάποιοι από τους θανάτους. Πάντως οι εκπρόσωποι του Κέντρου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφεραν ότι λόγω της μειωμένης προσέλευσης για εμβολιασμό, συζητείται το ενδεχόμενο να μειωθούν οι ώρες λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων ή και να μειωθεί ο αριθμός τους, εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV...ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ 3,2ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

Η ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ 3ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 3ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΝΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΙΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ 500ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: