Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2010

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια των κυριακάτικων προσευχών του Αγγέλου ότι "ο μετανάστης είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να σεβόμαστε".
"Πρέπει να ξεκινήσουμε από την καρδιά του προβλήματος, πρέπει να ξεκινήσουμε από την έννοια του ανθρώπου" τόνισε ο Πάπας, αναφερόμενος στις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών στη νότια Ιταλία, στην περιοχή της Καλαβρίας.
"Ένας μετανάστης είναι ένας άνθρωπος που είναι διαφορετικός ως προς την καταγωγή του, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του αλλά είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είναι σεβαστός και ο οποίος έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις" πρόσθεσε ο ποντίφικας.
"Η βία δεν πρέπει ποτέ να είναι για κανέναν το μέσο επίλυσης των δυσκολιών. Καλώ όλους να κοιτάξετε το πρόσωπο του διπλανού σας και να ανακαλύψετε την ψυχή του, την ιστορία και τη ζωή του λέγοντας: είναι ένας άνθρωπος και ο Θεός τον αγαπάει όπως αγαπάει εμένα" δήλωσε ακόμη ο Πάπας.
Ο Πάπας Βενέδικτος XVI καταδίκασε ακόμη τη δολοφονία των έξι χριστιανών κοπτών στην Αίγυπτο, υποστηρίζοντας ότι η "βία κατά των χριστιανών σε ορισμένες χώρες αυξάνει την αγανάκτηση πολλών ανθρώπων".

ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ....

Λογικός είπε...

ποιες δημοσκοπήσεις μωρε; από τις μεγαλύτερες καφρίλες των δημοσιοκάφρων.
σε ποιους έγινε η έρευνα; πως επιλέχθηκαν;
πως διατυπώθηκε το ερώτημα;
ποιες ήταν οι επιλογές απάντησης;

και γιατί χαρακτηρίζεται "εύκολη" η ιθαγένεια; με ποια κριτήρια είναι εύκολη δηλαδή;
μόνο και μόνο αυτό, φαίνεται ότι είναι άλλη μια δημοσκόπηση με στόχο όχι να εκφράσει αυτό που λέει ο κόσμος, αλλά να περάσει αυτή την άποψη στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΚΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?Υ.Γ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το παπάρι τον πάπα,ωραίο παραδειγμα μας αναφέρεις!!Το ίδιο παπάρι όμως είσαι κι εσύ!!Αυτό το ξέχασα,ότι σ'αρέσει να σε βρίζουν και ότι φτιάχνεσαι μ'αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

Για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ όμως σεν μίλησε!!!

Ανώνυμος είπε...

Mετανάστης:(ο) ουσ. θηλ. μετανάστρια (Κ -τις, -ιδος) πρόσωπο που μετοίκησε σε ξένη χώρα.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ:(ο) ουσ. παράνομος μετανάστης, πρόσωπο που εγκαταλείπει την πατρίδα του για λόγους οικονομικούς, πολιτικούς κτλ., και μεταβαίνει σε άλλη χώρα, χωρίς να έχει τη νόμιμη άδεια εισόδου και παραμονής: σε όρμο του Σουνίου οι Τούρκοι δουλέμποροι αποβίβασαν Πακιστανούς λαθρομετανάστες (Ελευθεροτυπία).

Ανώνυμος είπε...

Τώρα γλείφεις και τον πάπα;;;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ μηλισαν και ο παπας τωρα που εχει περριπου την ιδια θρισκεια με εμας

ρε καφρε παπα , ο χριστιανισμος οταν ξεκινησε, κεφαλια δεν εκοβε των "βαρβαρων" αει σιχτιρ, κοροιδευετε των κοσμο

τοτε ηταν "βαρβαροι " και τωρα ειναι μεταναστες, ανοιχτε κανενα βιβλιο και διαβαστε

Ανώνυμος είπε...

οι δημοσκοπήσεις γίνονται σε δείγμα 1.000 ατόμων. Δε νομίζω ότι μπορεί να εκφράζουν 1.000 άτομα 10.000.000 Έλληνες. Εκτός αυτού δε ξέρουμε πως γίνεται η επιλογή των ατόμων αυτών και αν οι δημοσκοπήσεις είναι κατευθυνόμενες για να εξυπηρετούν κάποιους...

Ανώνυμος είπε...

EIΣΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ??Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ!