Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΗΘΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ

ΚΙ'ΟΜΩΣ...Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

«Φωτιά» για τους δύο ειδικούς φρουρούς Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη ήταν η κατάθεση ενός ακόμη αυτόπτη μάρτυρα στο περιστατικό της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, τον Δεκέμβριο του 2008.
Ο Κώστας Λίλας, 32 ετών, εμποροϋπάλληλος, που εξετάστηκε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας, όπου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, έδωσε άλλη εικόνα από αυτή που προσπαθούν να εμφανίσουν οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν ισχυριστεί ότι δέχτηκαν επίθεση από νεαρούς.
Ο μάρτυρας, που βρισκόταν σε καφετέρια των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από το σημείο στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 15χρονος μαθητής, είπε ότι δεν προηγήθηκε κανένα επεισόδιο, εξαιτίας του οποίου να κινδύνευσε η ζωή των αστυνομικών.
Σύμφωνα με την περιγραφή που έκανε, οι δύο ειδικοί φρουροί ήταν εξοργισμένοι και έβριζαν, χωρίς να προκληθούν.
Καταπέλτης για τον κατηγορούμενο Επαμεινώνδα Κορκονέα ήταν το σημείο της κατάθεσής του, που, όπως είπε, είδε τον αστυνομικό να τραβάει το όπλο και να ρίχνει ευθεία προς την κατεύθυνση των παιδιών...». Ο μάρτυρας έκανε λόγο για δύο πυροβολισμούς.

Πριν από την κατάθεση του κ. Λίλα, προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής στην αίθουσα του δικαστηρίου. Την αρχή έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Κορκονέα Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσα είχε πει εναντίον του η τραγική μητέρα του 15χρονου, Τζίνα Τσαλικιάν, στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε την περασμένη Πέμπτη.
Ο συνήγορος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι οι χαρακτηρισμοί της κυρίας κ. Τσαλικιάν, που τον αποκάλεσε «ηθικό δολοφόνο του παιδιού της», καθώς και όσα είπε για τα δικά του παιδιά έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του και ζήτησε αντίγραφο των πρακτικών της διαδικασίας, για να κινηθεί, όπως είπε, δικαστικά.
Ο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής Αλ. Κατσαντώνης αντέδρασε έντονα για την «άνεση, όπως είπε, που παρέχεται στον κ. Κούγια από το δικαστήριο να μιλάει επί προσωπικού», ενώ στη συνέχεια, αναφερόμενος ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στον τρόπο που υπέβαλε ερωτήσεις ο συνήγορος υπεράσπισης στον αυτόπτη μάρτυρα Κ. Λίλα, είπε ότι «αυτό είναι περισσότερο τηλεοπτικό σόου παρά εξέταση μάρτυρα».
Η δίκη συνεχίζεται αύριο με την κατάθεση αστυνομικού που συμμετείχε στην έκθεση αυτοψίας του σημείου όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;;;
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;;;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΌΡΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΗΘΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ;;;
ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2010

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α ρε κοντέ, τζάμπα μάγκας μια ζωή , προστατευμένος κάνεις τις αλητείες σου. Βγες έξω στο δρόμο να τα πεις αυτά, να δεις τι εστί λαική οργή. Δοσίλογε!

Αλλά που να βγεις. Μια φορά το τόλμησες και έφαγες γόβα στιλέτο παράσημο, παλιολινάτσα.

Ανώνυμος είπε...

Ενας εξοστρακισμός για αυτό το άθλιο υποκείμενο παρακαλώ... Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει. Ο κοινωνικός έλεγχος ανύπαρκτός... Κρεμάλα για το δολοφόνο και τον αλήτη δικηγόρο τώρα! Α ρε Ελλάδα που κατάντησες... Α ρε Έλληνα πώς κοιμάσαι...

Ανώνυμος είπε...

μα καλα ρε παιδι μου αυτος ο τυπος αυτο το σιχαμα πως κυκλοφορει στο δρομο ακομα και δεν τον εχουνε λυντσαρει...
μαλλον με γοριλες θα κυκλοφορει ..δε γινεται αλλιως
διαφορετικα εμεις φταιμε που αυτο το καθαμα ζει ακομα

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε και της έκανε μήνυση, μας έχει πρήξει τ'αρχίδια με τις παπαριές που λέει μέσα στο δικαστήριο. Και να μπει και φυλακή κανα 6μηνο πρέπει να έρθει στα ίσια της. Άντε, ανοίγει το στόμα της και όποιον πάρει ο δίαολος. Είπαμε, εντάξει σκότωσαν το παιδί της. Να κάνει κατάθεση χωρίς πολλές μαλακίες που λέει. Τέλος. Και πάλι ήταν εξωστρακισμός, εγώ θέλω να αθωωθεί ο Κορκονέας.

Ανώνυμος είπε...

2:30 συμφωνω δεν παει να μαμηθει η κα@@ολα ας τον μαζευε τον αλητη της πριν γινει η μαλακια αλλα αυτη εκανε πιπες αντι να φροντιζει το γιο της και τωρα εχει απαιτηση να μην εκπροσωπουντε και απο δικηγορο οι κατηγορουμενοι. Αντε γιατι πολυ αερα εχει παρει η καμπια

Ανώνυμος είπε...

oi 2.30 & 2.58 i prepei na eine mpatsoi i malakes diaforetika den exigitai
koitate anti gia tin mana tou grigoropoulou eine oi dikes sas manades-gynekes-adelfes-kores pou kanoun pipes kai gamionte san tis skyles
opote kai oi 2malakes grigora sto spitaki sas min pao ego protos kai tokerato den tha sas afini na perasetai oute tin exoporta

Ανώνυμος είπε...

η μοναδικη φορα που συμφωνω με τον Κουγια. Καλα να της κανει. Αντε μας πρηξατε με τον "ηρωα" Αλεξ. Κανανε και πορειες τρομαρα τους. Επανασταστες a la cart.Αντε απο εδω ρε.... Χτυπηστε δυνατα το enter να φοβηθουμε.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε 3:46 βγαλτη απ το πληκτρολογιο και κατουρα και λιγο. Το κακομοιρο το παιδι εκει που επινε τη φραπα του ηρθε ο κακος ο μπατσος και του φυτεψε μια σφαιρα. Ρε παπαρακια δεν μας πειθετε οτι και αν λετε. Αν στο δικαστηριο αποδειχτει οτι εφταιγε ο μπατσος να φαει ισοβια αλλα ολοι εχουν δικαιωμα σε δικηγορο. Αντε ακομη δεν μαλλιασε η π..σα σας εχετε και αποψη. Τη μανα μου τη βολευω και εγω μολις τελειωσει τις επισκεψεις αδερφη δυστυχως δεν εχω Ο 2:58 ειμαι. Πρεζα το μαυρο φοντο πισω επειγοντως σαν το blog της ζουγλας το καταντησες

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσείς που βρίζετε την μάνα, όποια μάνα κι αν είναι, τα λέτε στο δρόμο ε; άντε ρε για καμιά φραπεδιά.

Ανώνυμος είπε...

4.37 den tin exo sto pliktrologio alla sto kolo sou kai tha tin vgalo mono otan thelo ego
tora ande gia nani paliomalaka

Ανώνυμος είπε...

kala re ypoproionta an8rwpinis skepsis

sinifenete to 8anato me to sex kai to frape

den sas ftanoun tosoi nekroi

kai ne na mpoun sti filaki oi dolofonoi kai na mi sapizoun

pragma pou i dikaiosiei den prokite na kanei opos den ekane kai sto parel8on

oso gia to fenomeno kougia ta logia einai perita

alla esy pou apokalis kapoia mana poutana profanows pires to paradeigma apo to steno oikogeniako perivalon su

15 xronwn nekros apo sfera astynomikou sto onoma tis asfalias

giati toso kero den exei pesei oute enas prezemporas estw kai apo la8os__

re kotes edw tous dinete kai ti zwi sas gia mia nixta sta bouzoukia

e bouzoukia

epipedo frape kai ti kiriaki sto gipedw__proskinate RE__ka8imerina padofla

an8rwpos agramatos xylo stous fasistes

Ανώνυμος είπε...

κλαην μαην ρε 6:10 τι πινεις και δεν μας δινεις?

Ανώνυμος είπε...

''Αντε μας πρηξατε με τον "ηρωα" Αλεξ.''

Συμφωνώ με τον 3:51. Η όλη ιστορία έχει γίνει σαπουνόπερα.

Ας ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο γιά αλλαγή.

Ανώνυμος είπε...

Η alhtheia brisketai καpou sti mesi..den nomizw ρantos otϊ itαn κai to pio αgio paidi κai o bαtsos τrelos poυ pιrovοlise χwris lοgo..

Ανώνυμος είπε...

Ela re afhste tous na lene, etsi ki alliws e3w sto dromo den mporoun na ta poun se kosmo giati 8a fan to mpoukali sth mapa, opote afhste tous na poyn auta pou niw8oun sto blog, ta kahmena, e ta kahmena, krima einai poy o psyxologos den mporese na tous boh8hsei.
To sundromo katapieshs duskola 8erapeuetai.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος ο φιλος..αυτο το συνδρομο καταπιεσης πληρωνουμε που δυσκολα γιατρευεται..και ωθει παιδια με ψυχολογικα προβληματα στα εξαρχια που αντι να βρισκονται στο σπιτι τους και να διαβαζουν η στις γειτονιες τους να παιζουν το βρισκουν διασκεδαστικο να πηγαινουν στα εξαρχεια και να σπανε, μαγαζια που θα μπορουσαν να ειναι δικα μας,να βριζουν και να χτυπουν αστυνομικους που θα μπορουσαν να ηταν γονεις μας..αυτα ειναι τα ψυχολογικα προβληματα παιδιων που τα εχουν ολα,δεν τους λειπει τιποτα και εκτονωνονται σε περιουσιες αλλων και οχι στην περιουσια και στα μαγαζια των γονιων τους.Σημαντικος ο ρολος της οικογενειας.Πολυ μεγαλη η ευθυνη αυτης της μανας του Αλεξη και τωρα ειναι αργα..πριν που ηταν αυτη η γυναικα?

Ανώνυμος είπε...

4:37 πρεπει να είσαι για γελια μεγαλε απο κοντά...αυτός ειναι ο σύγχρονος ελληναρας...χαχαχα..παλιοκομπλεξάρα μια ζωή δυστηχισμενος και μεσ τα νευρα θα είσαι

Ανώνυμος είπε...

ρε ζώα ακόμα και κακό παιδί να ήταν και η μάνα του κακιά μάνα έπρεπε να το σκοτώσει κάποιος; ΔΕΝ δικάζουμε τον νεκρό ούτε τη μητέρα του, τους δολοφόνους δικάζουμε. Σκατά έχετε στο κεφάλι σας δεν εξηγείται αλλιώς. Και κανείς δεν έκανε ήρωα τον Αλέξανδρο, δεν έκανε κάτι ηρωικό απλά είχε πάει μια βόλτα όπως όλα τα νέα παιδιά. Απλά έχασε τη ζωή του χωρίς λόγο από έναν ψυχοπαθή. Ο Κούγιας είναι μεγάλο καθίκι κι εύχομαι να το πληρώσει ακριβά (what goes around comes around). Όλοι εσείς που λέτε αυτά τα εμετικά να θάψετε αύριο μεθαύριο τα παιδιά σας και να σας λέμε ότι εσείς φταίτε να δω πως θα νιώθετε. Δε σέβεστε τίποτα θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δε σας έχουν μάθει τίποτα οι δικοί σας; Από τι σπίτια βγήκατε;

Ανώνυμος είπε...

skata ston tafo kathe nekrou mpatsou, doksa kai timi sti sexta epanastatwn

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πάθει τραμπάκουλο
μου φαίνεται ......
Πολύ χαμηλό το επίπεδο σας
και να τα βάζετε και με μια
μάνα που έχασε το παιδί της
μάλλον ίδια φάρα είστε
με αυτό το καλό άνθρωπο που
λεγεται Κούγιας.....
Φτου σας μη σας βασκάνω....
φτου σας!!!

Ανώνυμος είπε...

αφου βλέπω ανθρώπους (Ελληνες) να βρίζουν μία μανα που εχασε το παιδι της (οπως και αν το εχασε!) τοτε ειμαι σιγουρος οτι μας αξιζουν ΟΛΑ οσα τραβαμε..Ο Σταρχιδισμος αυτου του τοπου εχει φτασει στο υπερτατο σημειο.Πλεον εχετε χασει μεχρι και την εννοια της αξιας της ανθρωπινης ζωης ειτε λεγεται ο ανθρωπος Αλεξης,ειτε Κουγιας ειτε οπως αλλιως θελετε!
Αυτες ειναι οι ωρες που με κανετε να ντρεπομαι που γεννηθηκα σε αυτη την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

για τον δικηγόρο: "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα"

για τους μπάτσους: "πήγαινε στον μπάτσο μα κράτα και παλούκι"

για τον Αλέξη: "εκτός απο την μάνα σου κανείς δεν σε θυμάται"

για την "δικαιοσύνη" : κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει

για τους μπάτσους που βρίσαν την μάνα του νεκρού παιδιού: "μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια όσο πιό φτηνοί είναι, τόσο πιό πολύ φωνάζουν!"

για μάς τους υπόλοιπους:"καλύτερα πρόληψη παρά θεραπεία... "

Ανώνυμος είπε...

ποσο μαλακες μπορει να ειναι μερικοι που συνεχιζουν να σπιλωνουν τη μνημη ενος νεκρου και το πονο της οικογενειας του?τωρα για το αν ηταν αλητης η οχι ποιος θα το κρινει και πως/για το κρατος και τα σκυλια του ολοι οσοι βρεθουν απεναντι τους ειναι αλητες..δε ντρεπεστε λιγο ρε ελληναραδες.θα μας εχετε απεναντι σας οσο υπαρχετε.....

Ανώνυμος είπε...

skata

Ανώνυμος είπε...

den einai oti den exw kati na pw,h kati na vrisw,panw sto thema,apla exoyn eipwthei polles fores,kai dystixws tha katantisw baretos...tha simfoniso omws sto teleytaio sxolio...skataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............pantoy..........sa diafimisi akougetai.

Ανώνυμος είπε...

AN VGOUNE APO TIN FYLAKH OI ALHTARODOLOFONH TOTE DEN MPOROUME NA MILAME GIA DYKEOSINEI ALA GIA PARANOEIKES KATASTASEIS RE KARIOLIA APOFYLAKIZETE TOUS DOLOFONOUS KAI KLINETE FYLAKH ENA PROEIN XRHSTH POU ME TO AIMA TIS PSUXI STOU KATFERE NA VGEI APO TIN MASTIGA TIS KOLASEIS TON NARKOTIKON POU THA FTASEI H PARANIA SAS KAI POU STO TELOS THA KATALIXOUME?? NA FOVOMASTE NA KIKLOFORAME STOUS DROMOUS GIA NA MHN PROFYLAKISTOUME EPIDI PERASAME ME KOKINO?? E AS STAMATISI PLEON AYTO TO EXALO XEFTILIKI KAI KYREIEI DYKASYES DEN PATE NA GAMHTHITE?? E ANTE GAMHTHITE TELOS MPANTON RE KARIOLIA DEN THA ZHTE AIONIA KAPOTE THA PSOFISETE KAI TO SYGOYRO EINAI OTI DEN THA PARADOSETEPSYXI GIATI DEN EXETE PSYXI KIPAME GIA LOGARIASMO SAS OSO GIA TI EL.AS EINAI GOYROUNIA KAI TA GOYROUNIA KAI ASTYNOMIKOI DEN PIANONTE FILOI OTAN PINASOUN THA SAS FANE ANTE GAMHTHITE LIPON KARIOLIA TOU SATANAGIATI AN EXETE PSYXI POU DEN TO NOMIZW EKEI ANHKI STON SATAN TON LOYSIFER

Ανώνυμος είπε...

KALA TI PERIMENETE PAO TON KOUGIA RE PAIDIA? O ANTHROPOS SE YSAGOGIKA EKANE ENA MEGALO EGKLIMA APOKALESE TIN LEXH THEOS
KAI NOMIZEI OTI PISTEVEIS STON THEO E OXI ALI XEFTILA KYRIE KOUGIA

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDAI TH NA KANEI O GAMHNENOS O KIOYGIAS EINAI KAMENW XARTI
ASTON NA XTIPIETE EINA AKITARAS KAI THA PARANHNH ALHTARAS

Ανώνυμος είπε...

KALA KALA !!! AS BGOUN E3W OI 2 MPASTARDOI KAI THA TOUS 8APSOUME 8.000 METRA KATO APO TH GH !!!
ERXETAI DEKEMBRHS TON IOUNH !!!
3-A-N-A-E-R-X-O-M-A-S-T-E !!!
DEN 8ELOUME IPOURGIA DEN THELOUME IPOURGOUS ...8ELOUME TOUS MPATSOUS STHN ASFALTO N-E-K-R-O-U-S !!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia 8a ginei kamia poreia gia tn apofylakhsh tou dolofonou???