Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ;; ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Δύο αστυνομικοί και μία γυναίκα που είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας στον φόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αποδείχτηκε, μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, ότι ψευδομαρτύρησαν ενώπιον του δικαστηρίου, προκειμένου να καλύψουν τον πραγματικό ρόλο τους στην υπόθεση. Πρόκειται για πρόσωπα, που διαμόρφωσαν την τελική έκθεση αυτοψίας.
Οι αστυνομικοί, Κ. Κουζέλης και Δ. Μηνούδης, είχαν κατά την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος καθορίσει το σημείο που βρισκόταν το θύμα όταν χτυπήθηκε, βασιζόμενοι -όπως είχαν πει- στη μαρτυρία της Άντας Τζιορμπατζούδη, την οποία είχαν αρχικώς παρουσιάσει ως "αγνώστων στοιχείων". Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αποδείχτηκε, όμως, ότι Μηνούδης και Τζιορμπατζούδη γνωρίζονταν από πριν, καθώς και ότι η γυναίκα δεν είχε ζητήσει να διαφυλαχθούν τα στοιχεία της ταυτότητας της. Η μάρτυρας αρνήθηκε, ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε υποδείξει το σημείο που στεκόταν το θύμα.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα δύο πρόσωπα και τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο αποκάλυψαν ότι Μηνούδης και Τζιορμπατζούδη είχαν μιλήσει συνολικά δέκα φορές στο τηλέφωνο και για 13, 5 λεπτά. Δύο τηλεφωνήματα έγιναν αμέσως μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, με πρωτοβουλία του αστυνομικού. Οι άλλες οκτώ τηλεφωνικές συνομιλίες τους έγιναν την ημέρα της αυτοψίας.
Ο αστυνομικός είχε όμως δηλώσει στον ανακριτή που βρισκόταν στον τόπο της αυτοψίας, ότι η μάρτυρας, η οποία είναι κάτοικος Εξαρχείων, ήταν άγνωστή σε αυτόν, καθώς και ότι είχε επικοινωνήσει μια μόνο φορά μαζί του.
Η εξέλιξη πυροδότησε νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στην πολιτική αγωγή και την υπεράσπιση. Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια του θύματος εμπλέκεται στο "στήσιμο" της έκθεση αυτοψίας και ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των αστυνομικών, της μάρτυρα, αλλά και του τεχνικού συμβούλου.
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι είχαν ήδη μηνύσει τη μάρτυρα για ψευδορκία έκαναν λόγο για περίτρανη επιβεβαίωση των ισχυρισμών τους. Όπως υποστήριξαν, ο Δ. Μηνούδης είχε σπεύσει κατά τη σ'υνταξη της πρώτης αυτοψίας στον τόπο του εγκλήματος να εξοικονομήσει υπερασπιστικά επιχειρήματα για τους δύο κατηγορούμενους, μιλώντας για συμπλοκή, η οποία ποτέ δεν έγινε.

Εν τω μεταξύ, ένα από τα μέλη διμοιρίας ΜΑΤ που βρέθηκε στην περιοχή το βράδυ της δολοφονίας, κατέθεσε ότι η κατάσταση ήταν σχετικά ήρεμη. Η κατάσταση έγινε έκρυθμη περίπου είκοσι λεπτά μετά τον φόνο, όταν το νέο είχε διαδοθεί. Δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είχαν εντολή να χρησιμοποιήσουν όπλο. Για τους δύο κατηγορούμενους, κατέθεσε ότι πέρασαν από δίπλα τους, όχι τρέχοντας, αλλά με γοργό δρασκελισμό.

ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2010


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΣΟΥΦΗ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΣΤΙΣ 6/12/2008 ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pes ta re PRE ....

vlaxopodas είπε...

ego leo na katagisoyme toys nomoys kai ta dikastiria kai na anthesoyme ston preza tin aponomi tis dikaiosynis stin xora..san pantaxoy paron poy einai exei matia kai stin plati kai kserei me leptomeries tis synthikes thanatoy toy grigoropoulou..

Stavros είπε...

Τελικά ρε Πρέζα, είσαι πρεζάκι με τα όλα σου!
Όλη μέρα μες στην παραμύθα!
πόσο "καμμένοι" νομίζεις ότι είναι αυτοί που σε διαβάζουν για να φάνε τις μαλακίες σου?
Ρε παλιομαλάκα, φτιάχνει την δουλειά ο μπάτσος με την "κάτοικο των Εξαρχείων" για να κάψει τον Κορκωνέα και τον όποιον Κορκωνέα, και συ το βλέπεις αυτό για υπεράσπιση?
Το γεγονός ότι ζητήθικε και έγινε άρση του τηλεφωνικού απόρρητου δεν σε πονηρεύει?
Σκοτώθηκε το παιδί!
Θεός συγχωρέστο και να είναι καλά εκεί που βρίσκεται!
Μετά από όλη αυτή την διαπλοκή, εσύ κολλάς ακόμα στον Κορκωνέα?
Δεν θέλεις να πάει πάρα κάτω ή δουλειά μπας και βγει κανά λαυράκι?
Αν τον σκότωσε ο Κορκωνές τον Αλέξη, είναι θέμα τελικής ποινής.
Γιατί όμως αποκαλύπτεται τόση διαπλοκή?
Ε, σαΐνι μου?

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πουστη Κούγια κρέμασμα που θές...Γδάρσιμο καλύτερα και πέταμα σε λάκο με αλάτι!!!Βρωμοπουστα εχεις αθωωσει ολους τους αλητες,πρεζεμπορους,σωματεμπορους και λοιπα κατακάθια της κοινωνιας και μας το παιζεις και ηθικος καριολη.Αθωωσε τωρα και τον καυλομπατσο που οι ιδιοι οι συναδελφοι του εχουν δηλωσει στα ΜΜΕ οτι "καθοταν στο τμημα και χαϊδευε το οπλο στην θήκη του" δηλαδη ψυχολογικα αρρωστο και ετοιμος να το τραβηξει στον καθενα και οχι μονο σε κατι παιδακια στα εξαρχεια...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΗΣ ΒΑΤΙΔΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

προς γαμωσταυρο: πες τι εννοείς, δεν καταλαβαινω

Stavros είπε...

Ανώνυμε @ 8:49
Τα γράφω εδώ, τα γράφω και στο μπλογκ μου.
Βρωμάει η δουλειά!
Μπάτσος να "στήνει" μπάτσο.
Σου φαίνεται λογικό?
Την μπατσαρία την λέμε και "σφηκοφωλιά" γιατί έναν πειράζεις και όλοι σου την πέφτουνε.
Εδώ τώρα τι παίζει???

Ανώνυμος είπε...

Ότι βρωμάει είναι σίγουρο. Εκείνο που βρωμάει περισσότερο είναι τι έκανε ο ανακριτής και ο εισαγγελέας όταν έκαναν την έκθεση αυτοψίας

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαίο που κάθε πρωτοχρονιά και πάσχα έρχονται απανωτά τζακ ποτ. Σε μια κοινωνία που όλα είναι ρευστά υποκινούμενα και ψεύτικα πολύ φοβάμαι ότι και η ελπίδα του τζοκερ ειναι ενα ψεμα. Μου φαίνεται ύποπτο ότι ξαφνικά έρχονται τόσο απανωτά τζακ ποτ. θα μπορούσαν άνετα να έχουν πειραγμένο το μηχάνημα ή ακόμη και έχουν δίκους τους για να μοιράζουν το κέρδη
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι σε μια ελλάδα που παντού υπάρχουν οι παγαπόντιδες, και οι κομπιναδόροι δεν έχουν στήσει κομπίνες στον οπαπ οπου παιζονται τοσα εκατομυρια. Κριμα γιατι μας εμπαιζουν, μας κλεβουν τα λεφτα μας με την κίβδηλη υποσχεση μιας καλυτερης ζωής. Για μελετηστε λιγο τα τζακ ποτ και τις περιοδους των εορτών. Πως γίνεται και κάθε χριστούγεννα, πρωτοχρονια και πάσχα γίνετε τζακ ποτ και μαζέυονται πολλά χρήματα; Πως γίνετε και τόσο καιρό δεν γινόταν απανωτά τζακ ποτ και ξαφνικά μετά απο τόσα χρόνια τώρα τυχαίνει να μην βρίσκεται κανένας τυχερός και να μαζευονται τα λεφτα... Μήπως είχαν μειωθεί οι στηλες που παίζονταν στο τζοκερ και οι "εξυπνοι" του οπαπ βρηκαν εναν τροπο για να προωθήσουν ξανα το παιχνιδι σε εμας τους ηλίθιους; Ένα πράγμα εύχομαι να λέω μαλακίες και να ύπάρχει πραγματικά κάποιος τυχερός.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται εκ των πραγμάτων πλέον ότι... μας περιμένουν και χειρότερα μ αυτούς πουχουμε μπλέξει...από λαμόγια Δημοκράτες,εκλεκτούς και διακεκριμένους νομικούς,δικαστές Δικηγόρους,πολιτικούς,προστάτες κ.λ.π.συναρμόδιους εκφραστές του συστήματος

Ανώνυμος είπε...

pedia den pame kala.mipos na alaksoume ΄΄ΠΛΑΝΗΤΗ΄΄ti lete k` sis

Ανώνυμος είπε...

pedia den pame kala.mipos na alaksoume ΄΄ΠΛΑΝΗΤΗ΄΄ti lete k` sis