Τετάρτη, Αυγούστου 11, 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...

Φονικότατος ο Ιούλης για τους μετανάστες στην Αριζόνα και πριν καν τεθεί σε ισχύ ο ρατσιστικός νόμος, SB 1070, που ουσιαστικά ποινικοποιεί τους μετανάστες με χαρτιά ή άνευ, καθώς πάνω 60 έχασαν τη ζωή τους στις ερήμους της πολιτείας, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στις ΗΠΑ από το Μεξικό.

Συνολικά από τις αρχές του 2010, 150 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στις ΗΠΑ από την Αριζόνα και περισσότεροι από 1.650 από το 2001, όπως ανέφερε η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Πίμα (PCME). Επίσης, ανέφερε ότι καθώς προχωρά το καλοκαίρι και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες ο αριθμός των νεκρών μεταναστών θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και για το λόγο αυτό ήδη παρήγγειλε ειδικά «φορτηγά ψυγεία» για τη διατήρηση των σορών, καθώς η ιατροδικαστική υπηρεσία μπορεί να φυλάσσει έως 200 σορούς και ήδη είναι γεμάτη...

Οι θάνατοι μόνο «ατυχήματα» δεν είναι είναι. Το καλοκαίρι δεν είναι το μόνο που θα συμβάλει στην αύξηση των μεταναστών χωρίς χαρτιά που χάνουν τη ζωή τους στην προσπάθεια αναζήτησης εργασίας, είναι και ο νόμος της Αριζόνα που θα συμβάλει στην ακόμη περισσότερο σκλήρυνση και διωγμό που θα τους υποχρεώσει να εισέρχονται από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της ερήμου. Είναι και η πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης, που συνεχίζει τη στρατιωτικοποίηση των συνόρων και το διωγμό των μεταναστών που τους οδηγεί στα πιο επικίνδυνα «μονοπάτια» που απειλούν τη ζωή τους. Είναι η ίδια πολιτική που ακόμη και όταν κατορθώσουν να διασωθούν και να φτάσουν σε κάποια πόλη, ούτε και τότε είναι ασφαλείς. Είναι, εξάλλου, η πολιτική που έχει επιλέξει η κυβέρνηση του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, η επέκταση της πολιτικής Μπους, των «ασφαλών κοινοτήτων». Ενα πρόγραμμα με το οποίο συλλαμβάνονται συλλήβδην οι μετανάστες, οδηγούνται σε τοπικές φυλακές (κατά βάση ιδιωτικές) ή στα μυστικά κρατητήρια. Στη συνέχεια, και με τη διασταύρωση στοιχείων με τη βάση δεδομένων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ (ICE), όσοι δεν μπορούν να δικαστούν και να φυλακιστούν απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Ακόμη και μωρά παιδιά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 47.000 έχουν απελαθεί από τις αρχές του χρόνου, σημείωσε το πρακτορείο ΑΡ, αναφερόμενο στις απελάσεις από τα διάφορα μυστικά κρατητήρια υπό την εποπτεία του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, τα οποία ονομάζονται «sub-field offices» (γραφεία υποπεριπτώσεων). Κατά τους υπολογισμούς των συντακτών, περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι κρατούνται στα διάσπαρτα μυστικά κρατητήρια σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους υπόγειων πάρκινγκ δημόσιων κτιρίων και εμπορικών κέντρων, κέντρα που «στεγάζουν» το 84% του συνόλου των «παράνομων μεταναστών» που συλλαμβάνουν οι σερίφηδες της ICE.

ΠΡΕΖΑ TV
11-8-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

preza mou , thelis na stous feroume olous tous bagladesh sto spiti sou? thelis epikous sti hora sou? Den katalavenis oti mono kai mono pou grafis afto simeni oti imaste se ena vathmo amigos ellines?? se ligo kero tha sou apagorevi to mousoulmaniko stihio na grafis elefthera. Tha kanoun oti theloun.

Ανώνυμος είπε...

εθνικιστουλη, ηρθε το καραβι του 6ου Στολου, γεματο αμερικανά ναυτακια! τρεξε να προλαβεις να τσιμπουκωσεις μερικους, να φερεις και συναλλαγμα στη χωρα!

ελα τωρα και οι αμερικανοι σας αρεσουν και τα ναυτακια σας αρεσουν αφου!

ή νομιζεις δεν ξερουμε τί δουλεια κανεις τα βραδια :ρ

"se ligo kero tha sou apagorevi to mousoulmaniko stihio na grafis elefthera"

τί κουμπιά κατεβαζεις μωρη και βλεπεις αυτα τα οραματα?

Ανώνυμος είπε...

zito h alvania thanatos stous elines

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΓΚ

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί Έλληνες έχουν μπερδευτεί , και ο Αλβανός φίλος είναι και καλός τεχνίτης ( ο καλύτερος της Ευρώπης ) Αν είσαι Αλβανός δεν σε συμφέρει να λες θάνατο στους Έλληνες. Αν πεθάνουν οι Έλληνες ζήτω που κάηκε η ανθρωπότητα. Βοηθήστε μας να διώξουμε το ΔΝΤ γιατί σειρά έχετε εσείς. Δεν είμαι φασίστας απλά ούτε αλλοίωση του πληθυσμού θέλω. Παιδιά ωριμάστε όσο είναι καιρός , μιλάτε εκ του ασφαλούς , ο καθένας θέλει το καλύτερο για την χώρα του! Εγώ θα κάνω το καλύτερο για την χώρα μου ακόμα και αν χρειαστεί να κομματιάσω μερικούς από εσάς με κάθε μέσο. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ , ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ( ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΑΦΟΙ) Α ΡΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί Έλληνες έχουν μπερδευτεί , και ο Αλβανός φίλος είναι και καλός τεχνίτης ( ο καλύτερος της Ευρώπης ) Αν είσαι Αλβανός δεν σε συμφέρει να λες θάνατο στους Έλληνες. Αν πεθάνουν οι Έλληνες ζήτω που κάηκε η ανθρωπότητα. Βοηθήστε μας να διώξουμε το ΔΝΤ γιατί σειρά έχετε εσείς. Δεν είμαι φασίστας απλά ούτε αλλοίωση του πληθυσμού θέλω. Παιδιά ωριμάστε όσο είναι καιρός , μιλάτε εκ του ασφαλούς , ο καθένας θέλει το καλύτερο για την χώρα του! Εγώ θα κάνω το καλύτερο για την χώρα μου ακόμα και αν χιαστεί να κομματιάσω μερικούς από εσάς με κάθε μέσο. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ , ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ( ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΑΦΟΙ) Α ΡΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΟΥΜΠΙΑ , ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΧΥΣΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ , ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ( ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ) ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΓΑΣ , ΕΡΠΕΤΟ. ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ. ( Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ) ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΘΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ (ΠΑΠΑΔΕΣ) , ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΠΕΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

"Α ΡΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!"

μαλιστα... αυτοι που βγηκαν στα βουνα να πολεμησουν τους Ναζι το 1941 ειναι προδοτες...

να υποθεσω πως αυτοι που εδωσαν τη μιση Κυπρο στους Τουρκους το 1974 (Παπαδοπουλος, Παττακος, Μακαρεζος, Ιωαννιδης κτλ κτλ) ειναι "πατριωτες" ε?

λοιπον, σκατα στον ταφο τους σε οσους πεθαναν, γρηγορα ψοφο σε οσους δυστυχως ζουνε ακομα

"ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ"

σιγα ΔΑΠιτακι, θα σκισεις κανα καλσον και μετα θα κλαις...

Ανώνυμος είπε...

τί θα γινει ρε πρεζα? του ηλιθιου του δεξιού το σχολιο φορα-παρτιδα απο εχθες, το δικο μου θα κανει 2 μερες να φανει? :ρ