Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΤΟ "ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ",ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΛΟΤΟΦ!!!

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΕΔΕΜΛΗ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΘΩΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...
ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες για τους αστυνομικούς που φόρτωσαν, στην κυριολεξία, ένα σακίδιο με μολότοφ στον 24χρονο φοιτητή με τις πιτζάμες. Επειτα από έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, εκδόθηκε απ' τον εισαγγελέα Ευάγγελο Μαδεμλή απαλλακτική διάταξη για τους ελεγχόμενους αστυνομικούς, με το αιτιολογικό ότι «δεν είχαν δόλο» στα αδικήματα της «ψευδορκίας» και της «ψευδούς καταμήνυσης» σε βάρος του φοιτητή Γιώργου Δημητρίου. Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε με παραγγελία τού τότε προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παπαγεωργίου, που ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, με βάση το δημοσίευμα της «Ε» της 10ης Δεκεμβρίου 2009. Την εξέταση των ερασιτεχνικών βίντεο και τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων πραγματοποίησαν δύο πταισματοδίκες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Με την παραπάνω δικογραφία συσχετίστηκε και η έγκληση του φοιτητή, που ζητούσε την ποινική δίωξη των αστυνομικών.

Στις εικόνες που απαθανάτισαν διαδηλωτές με κινητά τηλέφωνα και ερασιτεχνική κάμερα φαίνεται ξεκάθαρα ότι: ο φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ παρακολουθούσε αμέριμνος την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, χωρίς σακίδιο ώμου, πριν από τη σύλληψή του. Αργότερα, όμως, ένας αστυνομικός φαίνεται να μεταφέρει από άλλο σημείο ένα ανοιχτόχρωμο σακίδιο και να το τοποθετεί δίπλα στον 24άχρονο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε για ανάκριση με την κατηγορία της «κατοχής εκρηκτικών υλών», αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, όταν η υπεράσπιση προσκόμισε dvd με τις εικόνες που κατέγραψαν οι διαδηλωτές.

Οι αστυνομικοί-κατήγοροι ανακάλεσαν τις αρχικές τους καταθέσεις και έκαναν λόγο για λάθος. «Διαπίστωσαν ότι το σακίδιο δεν ανήκει στον συλληφθέντα και αποφάσισαν οικειοθελώς να επανορθώσουν άμεσα. Αναζήτησαν και ενημέρωσαν τηλεφωνικά την ανακρίτρια, που είπε στον επικεφαλής να μεταβεί στο γραφείο της».

Στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς επιβλήθηκαν πειθαρχικές κυρώσεις από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., που συνεδρίασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Ιούνιο. Σε προσωρινή αργία τέθηκαν ένας ανθυπαστυνόμος και άλλοι τέσσερις αστυνομικοί, ενώ με επιβολή προστίμου τιμωρήθηκε ακόμη ένας αστυνομικός, ο οποίος φέρεται ότι πέταξε στο έδαφος το κινητό τηλέφωνο με το οποίο κατέγραφε το περιστατικό μια αυτόπτης μάρτυρας.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗ

ΠΡΕΖΑ TV
26-10-2010

27 σχόλια:

adespotos είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ? ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ? ΡΗΤΟΡΕΥΕ Ο ΣΦΗΝΙΑΣ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΜΑΚΡΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

σκατόμπατσοι να σας δω τι θα κάνετε όταν το Μπατσόκ πάρει τα ελικόπτερα φύγει και σας παρατήσει σήξυλους εδώ...
Ε ρε γλέντια!

NewNeuromancer είπε...

(Διορθωμένο σχόλιο, με ενεργό link)

Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ !!!

Ο εισαγγελέας προφανώς δεν έχει δει αυτά τα βίντεο κλικ εδώ > Ο φοιτητής με τις πιτζάμες. Η ημέρα της συντριβής των δικαιωμάτων του πολίτη"


Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ !!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως η δικαιοσυνη λειτουργει

Ανώνυμος είπε...

EPREPE NA TO SAPISOYN STO KSYLO TO KOLOPAIDO! ZHTW OI EIDIKOI FROYROI!
EL.AS FOREVER!

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος ένοχος για την κατάντια αυτής της χώρας είναι οι λειτουργοί της δικαιοσύνης.
Κρετίνοι τύπου Σανιδά, μουνόπανα τύπου "δικαστής με μεζούρα", "τυφλοί" Μαδεμλήδες και όλο αυτό το ρατσιστικοσκατοβλαχοαμόρφωτο σκυλολόι που λυμαίνεται το χώρο της δικαιοσύνης. Αρχίδια δικαστές και όχι δικαστές με αρχίδια.
Αυτούς πρέπει να κρεμάσουμε πρώτους.

Ανώνυμος είπε...

@7:51 μμ

ούγκα μπούγκα ηλίθιε μπατσάκο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως λέω ΜΗΠΩΣ είναι καιρός να αρχίσουμε να μην υπολογίζουμε την ΕΛ.ΑΣ?? Μήπως η ΕΛ.ΑΣ είναι οι τρομοκράτες και όχι οι τρομοκράτες?? Μήπως η ΕΛ.ΑΣ είναι οι εγγλιματίες και όχι οι εγγλιματίες?? Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ιδιωτικά κρατητήρεια και να φυλακίζουμε εμείς τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ???

Ανώνυμος είπε...

DEN EIMAI, ALLA SE LIGA XRONIA POY 8A GINW 18, 8A GINW.!! ZHTW OI EIDIKOI FROYROI!!

Ανώνυμος είπε...

re sei 12.41 exw 1a dikano thes na sto dosw me 1a fusigkh na to baleis kato apo to kefalakisou,gia na ksegniasoume kai 'meis..esh opos ta les se "liga" xronia tha tsakas kosmo...tnrepomai gia logariasmo tou paterasou paidakimou------an ontos eisai sporos opos les kai den kaneis aplos xabale

Ανώνυμος είπε...

zhtw oı eıdıkoı frouroı?
den exeıs gıneı akoma 18 k nomızeıs otı vrhkles thn alhtheıa?
h alhtheıa kıneıtaı na ksereıs!!
k toso mıkros psofas gıa eksousıa?
'den yparxeı tıpota pıo tromero apo ton sklavo pou pernıetaı gıa afenths'
to exeı peı enas sovaros anthrwpos pou legetaı nıtse oxı auto to noumero pou kathetaı k sou leeı aytes tıs malakıes!!!
gıatı den ftaıs esy se ayth thn hlıkıa!!
pou pame xwrıs paıdeıa reeeeeeeee?

Ανώνυμος είπε...

zhtw oı eıdıkoı frouroı?
den exeıs gıneı akoma 18 k nomızeıs otı vrhkles thn alhtheıa?
h alhtheıa kıneıtaı na ksereıs!!
k toso mıkros psofas gıa eksousıa?
'den yparxeı tıpota pıo tromero apo ton sklavo pou pernıetaı gıa afenths'
to exeı peı enas sovaros anthrwpos pou legetaı nıtse oxı auto to noumero pou kathetaı k sou leeı aytes tıs malakıes!!!
gıatı den ftaıs esy se ayth thn hlıkıa!!
pou pame xwrıs paıdeıa reeeeeeeee?

Ανώνυμος είπε...

κωλοπαιδα αμορφωτα,,αποκληρα απο τα ερειπωμενα χωρια τους,ερχονται στη πρωτευουσα να πουλησουν μαγκια και γινονται καθηκια!ειδικοι φρουροι ,δελταδες ,παλιοτερα ζηταδες,ματατζηδες και οτι πιο κοινωνικο αποβρασμα!!!χειροτερα ρεμαλια απο τους μπραβους της νυχτας!εκει τουλαχιστον ξερεις τους κανονες,εδω ερχονται τα ρεμαλια οι ανικανοι καθε επαρχιακης πολης να δειξουν την μαγκια τους!!τιμη και δοξα στους φοιτητες,τους αγροτες ,τους εργατες,τους δασκαλους και ολους αυτους τους τιμιους γιατρους(που λοιδωρουνται απο τους χιλιους φακελακηδες!!!)
ενα μεγαλο φτυσιμο και μια μουτζα σε ολα τα τσουτσεκια της Ε.Λ.Α.Σ.καθαρματα με στολη η με κουκουλες!
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 12:14 πμ

Ελπίζω πριν γίνεις να σε βουτήξουν και εσένα οπως κατεβαίνεις απο το σπίτι σου αμέριμνος να πετάξεις τα σκουπίδια π.χ. και να σου φορτώσουν μιά τσάντα μολότωφ και να ΜΗΝ υπάρχει και κάμερα να σε σώσει...Τοτε θα δείς την γλύκα....

Ανώνυμος είπε...

τόσο μικρός μα τόσο μαλάκας,
μπράβο νέε μου!

και που 'σαι... αν το βύσμα του μπαμπά δεν τα καταφέρει να σε χώσει στο σώμα, μη σκας...
Στη Γερμανία κάνουν κρα για εργάτες με χαμηλό IQ για τα εργοστάσιά τους. Κάνε μια αίτηση.

Ανώνυμος είπε...

den eixan dolo oi kolompatsoi

kai ante na to katalavo oti :
-den eixane dolo gia ti molotof pou eftiaksan oi idioi
-den eixane dolo gia to sakidio pou vgalane diplomeno apo zelatina(kainourio) kai valane ti molotof mesa
-den eixane dolo pou evalan auto to sako dipla sto paidi afou eixe sulifthei
-den eixane dolo pou katathesane pos pera apo auti ti mia molotof, oi foititis petakse alles 5!!!!
-den eixane dolo pou tou fortosane alla 2 kakourgimata kai 7-8 plimelimata katathentontas 4 apo autous
-den eixane dolo pou xtypisan to xeri tis kopelas pou travouse tis prakseis tous

alla re mounia , Kolompatsoi, eixate dolo otan vgalate ti fotografiki mixani tou paidiou apo to tsantaki tou kai ti valate sto sako me tis venzines
eixate dolo otan to paidi afethike eleuthero kai pige sto mpourdelaki pou ton kratousate 4 meres na parei ta pragmata tou kai tou eipate "n fotografiki mixani DEN sou anikei pia afou dilwses pos o sakos me ti molotof den einai dikos sou "

oso gia ton eisagelea pou apofasise etsi exontas ola auta ta stoixeia sta xeria tou ,
n'leitourgise me anothen entoli
n'einai malakas
n' exei gomeno kapion apo tous mpatsous pou sumeteixan sti silipsi

den eksigeite allios

Ανώνυμος είπε...

ZHTW OI EIDIKOI FROYROI. HRWES.
O ADERFOS MOY EINAI A3IWMATIKOS KAI MOY PE OTI AMA GINW EIDIKOS FROYROS 8A MOY DWSEI MHXANH THS DIAS KAI 8A MAZEYOYME MAZI TEMPELHDES ANARXIKOYS DOLOFONOYS!
ANTE GAMW TO NA GINW 18, NA PAW EIDIKES DYNAMEIS OPWS O ADERFOS MOY KAI META NA GINW ASTYNOMIKOS KAI NA TO BOYLWSETE OLOI SAS MALAKES KOPROI FLWROI.
ZHTW OI EIDIKOI FROYROI!

Ανώνυμος είπε...

eleossssssssss eleos reeeeeeeeee ta katharmata

Ανώνυμος είπε...

"O ADERFOS MOY EINAI A3IWMATIKOS KAI MOY PE OTI AMA GINW EIDIKOS FROYROS 8A MOY DWSEI MHXANH THS DIAS"

να σε δωσω εγω μια μηχανη της playmobil απο τωρα, να πας στο δωματιο σου να παιξεις και να μη μας τα ζαλιζεις?
ε, πως σου φαινεται?

ΥΓ και κανε μου μια χαρη: πες στον αδερφουλη σου, πως οι μηχανες της ΔΙΑΣ ειναι κρατικη περουσια, αγορασμενη (δυστυχως) με τα δικα μας λεφτα και δεν μπορει να την τάζει στ σοϊ του, ΟΚ? αντε μπραβο αγορακι μου

Ανώνυμος είπε...

η οικογένεια σου μικρέ δεν έχει φυσιολογικά παιδιά, κρίμα ...
τα επιχειρήματα πολλά, η βλακεία σου μεγαλύτερη ... κρίμα ...
2 σκατομυαλά με βύσμα... να είστε καλά να ζείτε με μικρούς μισθούς γιατί μόνο αυτά αξίζετε.

Μετά τις κουκούλες, να απαγορευτούν και οι πυτζάμες !!!

Ανώνυμος είπε...

7: 36 θυμήσου όλα τα μπατσάκια που πήγαν μάγκες στα εξάρχεια και έφυγαν ξαπλωτοί σε φορεία. ένα φορείο περιμένει και σένα νεε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 7:36 ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ. ΕΙΔΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟ... ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

4.15, BOYLWSE TO PALIOBLAKA.
8A MOY "XREWSEI" MHXANH TO LENE.
KAI 8A BGAINOYME PERIPOLIA MAZI ME TO KLOMP POY EPISHS 8A MOY XREWSEI.
8A PESEI TO 3YLO THS ARKOYDAS!!!
OPWS TWRA POY TON ZHLEYW NA MOY LEEI ISTORIES APO TO 3YLO POY RIXNEI STOYS APLYTOYS!
8A DERNOYME MAZI TOYS BRWMIARHDES KAI 8A EIMASTE AXTYPHTO DIDYMO!

Ανώνυμος είπε...

@10:00 μμ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ! ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ,ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

πλακα εχεις μικρε. πηγαινε τωρα να πιεις το γαλα σου και οταν γυρισει ο αδελφος σου απο την υπηρεσια θα σου πει κανενα παραμυθι για το πως δερνει για να κοιμηθεις. και μπατσος δεν βλεπω να γινεσαι γιατι με το <> που κουβαλας αν βγαλεις το λυκειο ανοιξε σαμπανια. και πες στον αδελφουλη σου πριν κοιμηθει να ψαξει στην ντουλαπα... γαμω την ελ.ας και την ελλας

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο 'φίλος των μπάτσων' θέλει να κάνει ντόρο και να προκαλέσει. Πάντως, για το ενδεχόμενο να τα εννοεί, η εξήγηση είναι απλή:Αντί να πίνει γάλα, βυζαίνοντας τη μάνα του, έπινε τα χύσια του πατέρα του και βγήκε έτσι!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Όσο για Εξάρχεια, θυμάστε πρόσφατα που έγινε ντου στο τμήμα και τους σύρανε έξω τους μαλακόμπατσους και τους κάνανε τόπι στο ξύλο?

Κι αυτοί παρακάλαγαν και κλαίγονταν...

stemn είπε...

Την ΕΛΑΣ φάε την, την ΕΛΛΑΣ ομως γιατί την γ..?? τι σού 'φταιξε ρε??