Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η 7ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η επτάχρονη αθίγγανη από το Μενίδι που παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Κύπρου στις 12.15 το μεσημέρι όταν ο μοτοσικλετιστής κατα τη προσπάθειά του να προσπεράσει ένα βανάκι παρέσυρε το παιδί.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 


Ενταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο μενιδι καθώς συγγενείς και φίλοι της οικογένειας από τον καταυλισμό εκτοξεύουν απειλές κατά των αστυνομικών και απειλούν να επιτεθούν σε αστυνομικά τμήματα.




UPDATE:ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...
ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΕ VAN ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΈΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV 

5-1-2011


58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

edaxi re dedia min to parakanoume kiolas ! esis pote den ehete prosperasi vanaki ??
to peristatiko ine apo mono tou tragiko min to travixoume alo .

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ=ΔΟΛΟΣ+ΦΟΝΟΣ.

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

μπατσοι νεκροι παντου
οσοι εχουν αμαξια παρασυρετε τους γαμομπατσους της διας που να ψωφησουν ολοι τους
ολοι τους ολοι τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!!
ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΜΟΝΙΑΣ ΠΑΛΙ!!!!!!
ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...!!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιε 3:57 κάθε χρόνο σκοτώνονται σε τροχαία χιλιάδες άτομα και άλλα τόσα τραυματίζονται. Δεν έχει συγκινηθεί ποτέ όταν βλέπεις τσιγγανάκια να είναι πάνω σε ιδιοκατασκευές στα "αυτοκίνητα" των ανεύθυνων γονιών τους μέσα στη κίνηση να χοροπηδάνε και να μη τους σταματάει κανένας. Σήμερα στη Σταδίου ένα τσιγγανάκι πήγε να το πατήσει τρόλει μόνο του χωρίς τη μάνα του και σώθηκε τη τελευταία στιγμή. Τα αμολάνε και όποιον πάρει ο χάρος. Λες και ο μπάτσος ήθελε να το σκοτώσει. Ελεος πια με τις μαλακίες που ανεβάζεται κάποιοι στο διαδύκτιο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιοι το κοριτσάκι το εγκατέλειψε μετά το ΑΤΥΧΗΜΑ για αυτό και μόνο είναι γουρούνι όπως ολα τα άλλα τα γουρούνια οι ομοσταυλοι του. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αλλά φταίς και εσύ πρέζα όταν σχολιάζεις και λές ο "μπάσταρδος".
Την άλλη φορά οι καλοί τσιγγάνοι (δηλαδή οι γύφτοι) έβαζαν μπροστά τα παιδιά τους σαν ασπίδα όταν τους την έπεσαν τα ΕΚΑΜ. Ετσι και αλλιώς όλοι εμπόριο πρέζας και κόκας κάνουν ή κλέβουν. Χρόνια έμενα στην Αγία Βαρβάρα και ξέρω. Το υπόκατάστημα της Εθνικής στην Αγία Ελεούσα έχει τις πιο πολλές καταθέσεις...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ,ΤΟΣΕΣ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΤΟΠ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΎΝΟΙ ΕΛΕΙΓΧΜΟΙ , ΠΑΝΤΛΙΚΙΑ ΣΟΥΖΕΣ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ,
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

καλά η υποκρισία σας δεν έχει όρια.
Όντως τα παιδάκια αυτά ζουν επικίνδυνα πάνω στην άσφαλτο και στα φανάρια λόγω εκμετάλευσης από γονείς/νταβατζήδες ή και γω δεν ξέρω τι άλλο.

Ξέρετε όμως τι θα γίνει αν πάρεις τηλέφωνο στην αστυνομία για να τα μαζέψουνε και να τα πάνε σε ένα πιο ασφαλές μέρος; ΤΙΠΟΤΑ. σε γράφουν οι μπάτσοι κανονικά. Εγώ ξέρω ότι χρόνια τώρα που κυκλοφορώ σε τέτοια σημεία όυτε εγώ ούτε κανένας άλλος δεν σκότωσε κάποιο παιδάκι με μηχανές και αυτοκίνητα. Τώρα μήπως θα υποκριθείτε ότι οι μπάτσοι δεν το παίζουν τάχα βασιλιάδες του δρόμου και εξουσία; Γιατί αυτός είναι ο λόγος που ένα παιδάκι (ακόμα)πέθανε. και αν δεν μάθουν τα αγαπημένα σας τσοπανόσκυλα να σέβονται τον κόσμο, ο κόσμος θα τους ορμάει με την πρώτη ευκαιρία. Αυτοί εχουν τις ευθύνες γιατί σε αυτούς δώσαμε εξουσία και δικαιώματα ώστε να μας προστατεύουν. στο τέλος το μόνο που καταντήσαμε να τους ζητάμε είναι λίγος σεβασμός αλλά ακόμα και αυτό μας κάνει "αριστερούς" και "θολοκουλτουριάρηδες" ενώ αυτοί θα συνεχίσουν να φέρονται σε όσους δε γουστάρουν (περίπου όλους δηλαδή)σαν να είναι σκουπίδια. Κάποια μέρα θα μπουζουριάσουν ή θα τραυματίσουν και σας χωρίς λόγο και ίσως κατανοήσετε τι λέμε οι υπόλοιποι. Δεν θα ρίξω την ευθύνη σε ολάκερη την ΕΛΑΣ για το θάνατο του κοριτσιού (αν και είναι ευθύνη νοοτροπίας κατ'εμε) αλλά ρε παιδιά ο άλλος λέει "ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!"

ε να του ζητήσουμε συγνώμη του μπάτσου ρε. χεστήκατε και τους ρομα ε; μαύρη ψυχή γεμάτη σκατά...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:15 αν ποτέ κάνεις παιδιά πρόσεχε γιατί είναι μεγάλη ευθύνη. Δυστυχώς αυτά τα παιδάκια κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και οι γονείς τους λόγω χαμηλής μόρφωσης και κουλτούρας δεν τα προσέχουν. Τα βάζουν να δουλεύουν στα φανάρια. Μια φορά ήμουν στη γέφυρα Πέτρου Ράλλη και ήταν δύο παιδάκια που καθάριζαν παρπρίζ. Το ένα κοριτσάκι ήταν πολύ μικρό και το είδα τη τελευταία στιγμή πίσω από το αυτοκίνητο. Μου πήγε η ψυχή στη κούλουρη.

Ανώνυμος είπε...

4:24 κακή νοοτροπία και συμπεριφορά υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Πόσες φορές όλοι μας έχουμε τσακωθεί μέσα στη κίνηση ή έξω. Πόσες φορές συμμετείχαμε σε τροχαία. Προφανώς από τα δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια που κυκλοφορούν δεν ήταν όλα των μπάτσων. Υπήρχαν δικηγόροι, μηχανικοί, εργάτες, αγρότες, γέροι που δεν πήραν τα χάπια τους. Δεν βγήκε όμως κάποιος να πεί τον σκότωσε γιατρός σε τροχαίο. Η κακή νοοτροπία αφορά όλη τη κοινωνία.

menidiatis είπε...

δε φτάνει που το παρασύρανε το κοριτσάκη ούτε σταματήσαμε τα γουρούνια!!! Οι βασιλείαδες της ασφάλτου το πέξανε τελείος αδίαφοροι!!!

Πότε παραδέχτηκε μπάτσος οτι σκώτοσε κάποιον?????

Π Ο Τ Ε!!!!

Και στους λήτες και στους πλητωμένους που γράφουνε εδώ πέρα,ξέρουν ποιι είναι αύτοι, να ξέρετε οι μέρες σας είναι μετριμένες!!!

Σταλινικός είπε...

Μπορούν οι admins να σβύσουν τα σχόλια των ακροδεξιών παραπάνω;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ελληναρες κομπλεξαρες ηταν μπατσος και πρεπει να ισχυει αλλη δημοκρατιά για αυτον αυτη της χουντας... εκανε τροχαιο ατυχημα με τραγικη καταληξη δεν νομιζω να υπηρχε δολος οπως και καθε νοημον ανθρωπος το ιδιο πιστευει... αλλα ειναι μπασταρδος μπατσος ... ουστ ρε νουμερα...και οσο για τις προσπερασεις προφανώς δεν τρεχει για παρτι του σε καποιον μαλακα που θα τον πει μπασταρδομπατσο παει γιατι τον καλεσε και στο κατω κατω ο νομος τον καλυπτει ως εναν βαθμο για την ταχεία επεμβαση του... αντε επαναστατες του κωλου

Ανώνυμος είπε...

pou einai o dolos axrhste??
sto oti parathse 2 paidakia ,ekei einai o dolos papara,e papara

Ανώνυμος είπε...

prepei na katalavoume kapoia stigmh pws o logos pou megalopoioume tetia gegonota einai parapanw apo aplos.Nai kathe mera ginontai troxaia.H terastia diafora pou poloi apla den katalavainete einai pws o upotithemenos rolos tis astunomia einai na prostatevei tous polites oxi na tous skotwnei enan enan.Atixima i oxi aftoi oi poustides ofeiloun 1000 fores parapanw mas na einai prosektikoi.Einai geloio na sigrinoume.EINAI dolofonoi outws i allws.

Ανώνυμος είπε...

Όπου τους δείτε αυτούς τους μούλους της δίας, κοπανάτε τους με τα αυτοκίνητα σας.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ Ε? ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΤΣΑΚΟ? Ε?

Α! Μετά να φύγετε κιόλας και να τον παρατήσετε τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ τον ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟ αιμόφυρτο στην άσφαλτο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΣ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΑΚΟ?

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΣΚΤΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ' όλα το γεγονός αυτό καθ' αυτό είναι τραγικό και πόσο μάλλον αφού το θύμα εγκαταλείφθηκε. Παράπανω υπάρχουν αρκέτες ακρέες απόψεις προς όλες τις κατευθύνσεις, δε θα μπω στην διαδικασία να τις ονομάσω. Το ζήτημα είναι οτί εγώ ως πολίτης πέρα από το σεβασμό που περιμένω από τα όργανα της τάξης (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους), περιμένω πως τουλάχιστον η συγκεκριμένη ομάδα που είναι (;) εκπαιδευμένη για ανάλογες συνθήκες (κατοικημένες περιοχές, κίνηση κλπ) θα ξέρει να συμπεριφέρεται και με μεγαλύτερη προσοχή. Κάτι τέτοιο δε νομίζω οτί συμβαίνει και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό που το αποδεικνύει, αλλά καθημέρινα βλέπουμε άτομα τις συγκεκριμένης ομάδας να εμπλέκονται σε ατυχήματα.
Είναι γνώστος σε όλους βέβαια ο τρόπος με τον οποίο ζουν οι ρομά και όλοι έχουμε δει παιδάκια στα φανάρια.
Ειναί γνωστό όμως και το ότι οι αστυνομικοί, όλων των ομάδων, πόσο μάλλον των "μηχανόβιων", ανάβουν φάρους και σειρήνες πολλές φορές χωρίς λόγο ( για την κα**α τους, μ' άλλα λόγια).
Τα αίτια βρίσκονται στην εκπαίδευση, και ένα κοριτσάκι ετών 7 ρομά δε νομίζω να έχει λάβει ιδιαίτερη. Σε αντίθεση με καποιούς άλλους (θέλω να πιστεύω), αλλά καθώς φαίνεται είναι λανθασμένη κι αυτή..

Nikos είπε...

Φίλε 4:24 ένα θα σου πω μόνο..
Μπράβο..
Όλοι αυτοί που προσπαθούν να υπερασπιστούν την ΑΣΤΥΝΟΒΙΑ δεν λένε κάτι για την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ...

Ανώνυμος είπε...

5.31 ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 91 ΦΟΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ACAB re kai tpt allo...

NA PSOFISOUN OLA TA MUNOPANA OI BATSOI

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ = ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΑΠΟΨΕ

Ανώνυμος είπε...

πολύ κακία κυκλοφορεί στον κόσμο ρε παιδιά,άνθρωπος εναντίον ανθρώπου,να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό

ΠΡΕΖΑ,είσαι απαράδεκτος που ρίχνεις λάδι στη φωτιά

σκέψου λίγο,πως θα ένοιωθες αν ήσουν υπεύθυνος (θέλω να πιστεύω,άθελά σου)για το θάνατο ενός εφτάχρονου,ανεξαρτήτου καταγωγής και εθνικότητας ?

ας γίνουμε λιγότερο αυτόματοι στις αντιδράσεις μας και προτού γράψουμε κάτι καλό είναι να ελέγχουμε τις σκέψεις μας και τα αισθήματά μας

Ανώνυμος είπε...

άνθρωπος εναντίον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΥ εννοείς εσύ από πάνω, ε?

Ανώνυμος είπε...

Α μπραβο, το πετυχες :Ρ
Ανθρωπος εναντιον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΥ , μην τους λεμε γουρουνια τα ζωακια δεν φταινε σε τιποτα....

Ανώνυμος είπε...

έχεις προσπαθήσεις να φας ποτέ μπάτσο? Σκατά γεύση, σκατά μυρωδιά και σκατά αντι μυαλά.
ενώ το γουρουνάκι!!

γι αυτο σου λέω καμια σχέση

Ανώνυμος είπε...

Paidia min xanoume to noima o antropos den einai dolofonos, epikindina asxetos kai anekpedeutos einai kai sigouros gia to oti den tha timorithi!Opos sosta anaferoun kapoia paidia parapano den nomizo oti ipirxe dolos!VLAKIA iparxi pou exoume parei anegefalous mixanovious, tous valame mia stoli kai tous afinoume sto dromo na kanoun oti goustaroun!i lisi den einai na kapsoume ton anegkefalo, den fteei autos... Den fteei to skili otan ormaei ston anthropo, fteei to afentiko tou pou to ekpedeuei!
episis me stenaxori to oti egine idisi ena troxeo logo tou mpatsou eno kathimerina petheni kosmos stous dromous kai den asxoloumaste katholou gia tous skatodromous pou exoume kai tin elipi paidia stin odigisi!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που καθημερινά παρανομούν στους δρόμους. Και καλά η δουλειά της αστυνομίας ( άστυ(=πόλη)+ νόμος) ειναι να προστατεύει την πόλη (πολίτες) από αυτούς που παραβαίνουν τους νόμους. Το κοριτσάκι έπεσε θύμα από έναν, ο οποίος είναι <>, αφού πρώτα έκανε μια παραβίαση. Και μετά περιμένουν από εμάς να τους τηρούμε. Αν το κοριτσάκι ήταν το παιδί σου? ο αδερφό σου? Αν ήσουν στη θέση της μανας του? Τότε θα το ονομαζες? Τυχαίο περιστατικό? Τροχαίο "ατύχημα"? και οχι δολοφονία?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΑ ΤV ©

Ανώνυμος είπε...

Βρε 6:36 το ότι έκανε παρανομία ο μπάτσος η αστυνομικός ή ομάδα ΔΙΑΣ δεν νομιμοποιεί εμένα ή εσένα να κάνεις παρανομία.
Οσο για κάποια τυπάκια "κοκκινοφασιστάκια" να πάνε να ζήσουν στη Β.Κορέα που έχασε 2.000.000 πολίτες από λιμό και ο γιος του κόκκινου Βασιλιά ΚΙΜ σπούδαζε στην Ελβετία. Να πάνε να υπηρετήσουν 6 χρόνια θητεία πραγματική και οχι 9μηνα Gay.
Α ξάχασα εκεί θα ήταν στο λαϊκο στρατό. Παλιά εβγαζαν ανέκδοτα για τους Πόντιους. Τώρα για τους δήθεν δημοκράτες αριστερούς του ιντερνετ.
Που θα βάλεις και χέρι στο διαχειριστή σταλινικοφασιστόμουτρο
φαντάσου να κάνεις και οικογένεια. Αντε να κόψεις κανένα κουπόνι ενίσχυσης στο κρατικοδίαιτο κόμμα σου.

Δίας είπε...

Που ήταν η μάνα και ο πατέρας του γυφτοκόριτσου; 7 χρονών μόνο του στο δρόμο το είχαν και πετάχτηκε στις ρόδες του Δία. Ας πρόσεχε. Θάνατος σε όποιους περνάνε τους δρόμους χωρίς διάβαση πεζών και φανάρια. Ζήτω οι ρόδες του Δία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 5.31 δεν σε πήρανε τελικα για ειδικό φρουρό;βγάλε την αγανάκτηση που έχεις μέσα σου ρε μουνί.που ξέρεις,σε τρια χρονάκια η πασοκαρα θα σε βολέψει.ρε αριστεροί κοπρίτες τώρα σας έπιασε ο πόνος για τους γύφτους;Α ρε σαρκοζι που σας χρειάζεται μουνιά.ξεφτίλες,πουτάνας γιοι αριστροι γαμημένα ξεφτιλίκια,μέχρι και οι γύφτοι θα σας γαμάνε σε λίγο.α,ξέχασα από εκεί πέρνετε την πρέζα σας.πρέζα είσαι πουτάνας γιός και θα έρθει η ώρα σου όπως του γκιόλια.οι μέρες σου είναι μετρημένες μουνί της λάσπης.διακόσιες σφαίρες έχουν το όνομά σου μπάσταρδε,μούλε.σε τρτώει ο κώλος σου.έρχετασι η στιγμή που θασ πληρώσεις για τις αμαρτίες σου αρχίδι

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Νούμερο 1:
Ένα κοριτσάκι που δεν πρόλαβε να κλείσει τα 7 του χρόνια είδε το παιδικό του κορμάκι να συνθλίβεται από τις ρόδες μιας μηχανής που οδηγούσε μπάτσος της ΔΙΑΣ και βιώνοντας στιγμιαία τον υπέρτατο πόνο τέτοιο που δεν τον χωρά ο νους καμιάς ηλικίας ξεψύχησε λίγο αργότερα...

Αλήθεια Νο2:
Ο συγκεκριμένος μπάτσος παράτησε το κοριτσάκι χωρίς να προσφέρει καμιά βοήθεια και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος σαν μην έκανε τίποτε εγκληματικό ή μεμπτό. Η θεωρία που χρησιμοποιήθηκε για να τον αφήσει ελεύθερο ήταν ακόμη πιο εξοργιστική από αυτή της εξοστρακισμένης σφαίρας. Ήταν η θεωρία του εξοστρακισμένου οχήματος και έτσι βρήκε τον μπέλα του ο οδηγός ενός άλλου οχήματος που κατά την απίστευτη αυτή θεωρία εξοστράκισε το όχημα του μπάτσου.

Αλήθεια Νο3:
Το σώμα ΔΙΑΣ αποτελεί την τελευταία λέξη της σημερινής υπερκαταστολής των κοινωνικών διαμαρτυριών.
Φτιάχτηκε γρήγορα και πρόχειρα για να αντιμετωπίσει η εξουσία τον τρόμο της απέναντι στις λαϊκές εξεγέρσεις και στελεχώθηκε από κατακάθια της κοινωνίας που εμφορούνται από ναζιστικές αντιλήψεις.
Εκπαιδεύτηκε για να ορμά με τις μηχανές του σε διαδηλωτές σκορπώντας σε αυτούς τον πανικό και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ζωή τους.
Συνιστά το μηχανοκίνητο ιππικό που εφορμά στα σώματα των διαδηλωτών και των εξεγερμένων και αποτελεί την πεμπτουσία της σημερινής χούντας.

Αλήθεια Νο4:
Αυτός που εκπαιδεύεται να ορμά με τις μηχανές του πάνω σε πεζούς ανθρώπους μοιραία θα λιώσει τον οποιοδήποτε οποτεδήποτε με αυτές όταν του καβλώσει σίγουρος για την ασυλία που θα του παράσχει το σημερινό καθεστώς και για την μετάθεση της ευθύνης του εγκληματος του σε άλλους ή σε "ατύχημα"
Μοιραία δεν θα έχει πρόβλημα μέσα στο ναζιστικό μυαλό και ψυχή του να λιώσει ακόμη και παιδικά κορμιά πηγαίνοντας στην "δουλειά" του.
Ειδικά αν αυτά δεν ανταποκρίνονται στην άρεια θεωρία του και είναι "μιαρά γυφτάκια"

Αλήθεια Νο5:
Από τα πάνω συνάγεται ότι ο τόσο πρόωρος θάνατος της 7χρονης συνιστά στυγερή δολοφονία που έγινε από σεσημασμένο και εκπαιδευμένο αρχιδολοφόνο που δουλεύει στην τρομοκρατική συμμορία ΔΙΑΣ.

Αλήθεια Νο6:
Η σημερινή συγκέντρωση στις 6 Γενάρη στα Προπύλαια το απόγευμα είναι το μεγαλύτερο τεστ του εξεγερσιακού κινηματος από την εποχή της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Κι αν για την δολοφονία του 15χρονου εφήβου το κίνημα έδωσε την απάντηση που έπρεπε και έγκαιρα, για την δολοφονία του 7χρονου κοριτσιού απομένει να φανεί τι απάντηση θα καταφέρει να δώσει.

Αλήθεια Νο7:
Η δολοφονία της 7χρονης έγινε σε εποχή χουντας και κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ.Σε εποχή που ο κόσμος χάνει δουλειές και σπίτια.

Αλήθεια Νο8:
Όποιος σήμερα μιλάει για αυτήν δολοφονία με όρους "ατυχήματος", ή "μεμονωμένου περιστατικού", απλά κουβαλά τον Κορκονέα μέσα του.

Αλήθεια Νο9:
Σήμερα δείχνουμε όλοι τι αξίζουμε, τι ανθρωπιά κουβαλάμε, τι οργή συσσωρευσαμε.
Σήμερα δεν μπορούμε να κρυφτούμε από τους εαυτούς μας.
Σήμερα δείχνουμε αν το νεκρό δολοφονήμενο κορμί ενός 7χρονου κοριτσιού έφυγε άκλαφτα και χωρίς αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Νούμερο 1:
Ένα κοριτσάκι που δεν πρόλαβε να κλείσει τα 7 του χρόνια είδε το παιδικό του κορμάκι να συνθλίβεται από τις ρόδες μιας μηχανής που οδηγούσε μπάτσος της ΔΙΑΣ και βιώνοντας στιγμιαία τον υπέρτατο πόνο τέτοιο που δεν τον χωρά ο νους καμιάς ηλικίας ξεψύχησε λίγο αργότερα...

Αλήθεια Νο2:
Ο συγκεκριμένος μπάτσος παράτησε το κοριτσάκι χωρίς να προσφέρει καμιά βοήθεια και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος σαν μην έκανε τίποτε εγκληματικό ή μεμπτό. Η θεωρία που χρησιμοποιήθηκε για να τον αφήσει ελεύθερο ήταν ακόμη πιο εξοργιστική από αυτή της εξοστρακισμένης σφαίρας. Ήταν η θεωρία του εξοστρακισμένου οχήματος και έτσι βρήκε τον μπέλα του ο οδηγός ενός άλλου οχήματος που κατά την απίστευτη αυτή θεωρία εξοστράκισε το όχημα του μπάτσου.

Αλήθεια Νο3:
Το σώμα ΔΙΑΣ αποτελεί την τελευταία λέξη της σημερινής υπερκαταστολής των κοινωνικών διαμαρτυριών.
Φτιάχτηκε γρήγορα και πρόχειρα για να αντιμετωπίσει η εξουσία τον τρόμο της απέναντι στις λαϊκές εξεγέρσεις και στελεχώθηκε από κατακάθια της κοινωνίας που εμφορούνται από ναζιστικές αντιλήψεις.
Εκπαιδεύτηκε για να ορμά με τις μηχανές του σε διαδηλωτές σκορπώντας σε αυτούς τον πανικό και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ζωή τους.
Συνιστά το μηχανοκίνητο ιππικό που εφορμά στα σώματα των διαδηλωτών και των εξεγερμένων και αποτελεί την πεμπτουσία της σημερινής χούντας.

Αλήθεια Νο4:
Αυτός που εκπαιδεύεται να ορμά με τις μηχανές του πάνω σε πεζούς ανθρώπους μοιραία θα λιώσει τον οποιοδήποτε οποτεδήποτε με αυτές όταν του καβλώσει σίγουρος για την ασυλία που θα του παράσχει το σημερινό καθεστώς και για την μετάθεση της ευθύνης του εγκληματος του σε άλλους ή σε "ατύχημα"
Μοιραία δεν θα έχει πρόβλημα μέσα στο ναζιστικό μυαλό και ψυχή του να λιώσει ακόμη και παιδικά κορμιά πηγαίνοντας στην "δουλειά" του.
Ειδικά αν αυτά δεν ανταποκρίνονται στην άρεια θεωρία του και είναι "μιαρά γυφτάκια"

Αλήθεια Νο5:
Από τα πάνω συνάγεται ότι ο τόσο πρόωρος θάνατος της 7χρονης συνιστά στυγερή δολοφονία που έγινε από σεσημασμένο και εκπαιδευμένο αρχιδολοφόνο που δουλεύει στην τρομοκρατική συμμορία ΔΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Νούμερο 1:
Ένα κοριτσάκι που δεν πρόλαβε να κλείσει τα 7 του χρόνια είδε το παιδικό του κορμάκι να συνθλίβεται από τις ρόδες μιας μηχανής που οδηγούσε μπάτσος της ΔΙΑΣ και βιώνοντας στιγμιαία τον υπέρτατο πόνο τέτοιο που δεν τον χωρά ο νους καμιάς ηλικίας ξεψύχησε λίγο αργότερα...

Αλήθεια Νο2:
Ο συγκεκριμένος μπάτσος παράτησε το κοριτσάκι χωρίς να προσφέρει καμιά βοήθεια και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος σαν μην έκανε τίποτε εγκληματικό ή μεμπτό. Η θεωρία που χρησιμοποιήθηκε για να τον αφήσει ελεύθερο ήταν ακόμη πιο εξοργιστική από αυτή της εξοστρακισμένης σφαίρας. Ήταν η θεωρία του εξοστρακισμένου οχήματος και έτσι βρήκε τον μπέλα του ο οδηγός ενός άλλου οχήματος που κατά την απίστευτη αυτή θεωρία εξοστράκισε το όχημα του μπάτσου.

Αλήθεια Νο3:
Το σώμα ΔΙΑΣ αποτελεί την τελευταία λέξη της σημερινής υπερκαταστολής των κοινωνικών διαμαρτυριών.
Φτιάχτηκε γρήγορα και πρόχειρα για να αντιμετωπίσει η εξουσία τον τρόμο της απέναντι στις λαϊκές εξεγέρσεις και στελεχώθηκε από κατακάθια της κοινωνίας που εμφορούνται από ναζιστικές αντιλήψεις.
Εκπαιδεύτηκε για να ορμά με τις μηχανές του σε διαδηλωτές σκορπώντας σε αυτούς τον πανικό και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ζωή τους.
Συνιστά το μηχανοκίνητο ιππικό που εφορμά στα σώματα των διαδηλωτών και των εξεγερμένων και αποτελεί την πεμπτουσία της σημερινής χούντας.

Αλήθεια Νο4:
Αυτός που εκπαιδεύεται να ορμά με τις μηχανές του πάνω σε πεζούς ανθρώπους μοιραία θα λιώσει τον οποιοδήποτε οποτεδήποτε με αυτές όταν του καβλώσει σίγουρος για την ασυλία που θα του παράσχει το σημερινό καθεστώς και για την μετάθεση της ευθύνης του εγκληματος του σε άλλους ή σε "ατύχημα"
Μοιραία δεν θα έχει πρόβλημα μέσα στο ναζιστικό μυαλό και ψυχή του να λιώσει ακόμη και παιδικά κορμιά πηγαίνοντας στην "δουλειά" του.
Ειδικά αν αυτά δεν ανταποκρίνονται στην άρεια θεωρία του και είναι "μιαρά γυφτάκια"

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Νούμερο 1:
Ένα κοριτσάκι που δεν πρόλαβε να κλείσει τα 7 του χρόνια είδε το παιδικό του κορμάκι να συνθλίβεται από τις ρόδες μιας μηχανής που οδηγούσε μπάτσος της ΔΙΑΣ και βιώνοντας στιγμιαία τον υπέρτατο πόνο τέτοιο που δεν τον χωρά ο νους καμιάς ηλικίας ξεψύχησε λίγο αργότερα...

Αλήθεια Νο2:
Ο συγκεκριμένος μπάτσος παράτησε το κοριτσάκι χωρίς να προσφέρει καμιά βοήθεια και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος σαν μην έκανε τίποτε εγκληματικό ή μεμπτό. Η θεωρία που χρησιμοποιήθηκε για να τον αφήσει ελεύθερο ήταν ακόμη πιο εξοργιστική από αυτή της εξοστρακισμένης σφαίρας. Ήταν η θεωρία του εξοστρακισμένου οχήματος και έτσι βρήκε τον μπέλα του ο οδηγός ενός άλλου οχήματος που κατά την απίστευτη αυτή θεωρία εξοστράκισε το όχημα του μπάτσου.

Αλήθεια Νο3:
Το σώμα ΔΙΑΣ αποτελεί την τελευταία λέξη της σημερινής υπερκαταστολής των κοινωνικών διαμαρτυριών.
Φτιάχτηκε γρήγορα και πρόχειρα για να αντιμετωπίσει η εξουσία τον τρόμο της απέναντι στις λαϊκές εξεγέρσεις και στελεχώθηκε από κατακάθια της κοινωνίας που εμφορούνται από ναζιστικές αντιλήψεις.
Εκπαιδεύτηκε για να ορμά με τις μηχανές του σε διαδηλωτές σκορπώντας σε αυτούς τον πανικό και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ζωή τους.
Συνιστά το μηχανοκίνητο ιππικό που εφορμά στα σώματα των διαδηλωτών και των εξεγερμένων και αποτελεί την πεμπτουσία της σημερινής χούντας.

Ανώνυμος είπε...

paideia hremia. emena 16 xronia sto dipla steno kai kserw poly kala perissotero apo olous sas poso epikundinh perioxh einai ekei. oi roma petagontai sto dromo xwris na prosexoun katholou.. ka8e mera ginontai dekades peristatika sthn geitonia ths kyprou kai ths kwnstantinopolews. kai an pas na peis kati bgainoyn me ta opla oi roma. an einai kaneis apo thn perioxh as me diapseusei

Ανώνυμος είπε...

@1:16 πμ
Δε χρειαζεται να περιμένω το πασοκ μαλάκα. Με χαρτζιλικώνει για να τη γαμάω η μάνα σου. Εσύ ετοιμάσου όμως, ο μελιγαλάς είναι κοντά.
Όσο για εσένα ακροβώς παραπάνω, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΥΦΤΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 70+

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ πρώτη φορά μπήκα στο μπλογκ σου και σίγουρα δε θα ξαναμπω. Βεβαιώθηκα γι'αυτό που μου έλεγαν.
Ενα μάτσο κομπλεξικοί για το πούτσο είστε οι διαχειριστές.

Ανώνυμος είπε...

mporei na mhn kanoun tipota oi omada dias alla den shmainei pws to ekane epitides...
kai oi mpatsoi anthrwpoi einai kai logiko einai na kanoun lathoi eidika an odhgoun...
genika h nootropia ths prosperasis einai lathos,alla oxi epeidi einai astunomikos na ton vrizoume...
stamatiste me tis tamplelesw eimai 17 etwn kai niwthw asxima pou vazoume sto idio kazani osoun einai astunomikoi...
kai ektos apo auto tous vrizoume alla an xreiastoume kati ekei trexoume...
den lew polloi exoun asximi nootropia alla o anamartitos prwtos to litho valeto...
an kapoios apo olous sas einai agios tote as sunexisei na vrizei...
h koinwnia einai o kathreftis mas,opote as mhn griniazoume kai as prospathoume na thn allaksoume xwris via gt h via fernei via...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΡΟΜΑ, ΤΙ ΡΟΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ..... ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΡΦΩΣΗ? ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ? ΠΑΙΔΕΙΑ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ.... ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ STORY, ΜΕΝΩ ΜΕΝΙΔΙ 34 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΝΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΔΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΑ ΓΥΦΤΑΚΙ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΞΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ.... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.... Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΦΙΛΕ PREZA? ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Gia ton 8:57 exw na pw oti exei apolyto dikio... Kai to kanoun me dolo gia na se ekviasoun kiolas...

Ανώνυμος είπε...

EIMAI TSIGGANOS APO MENIDI. DIAVASA ARKETA SXOLIA KAI SE POLA SYMFONO , SKATO DIMOKRATIA EXOUMAI KAI OPOIOS THELEI MPOREI NA PEI OTI MALAKIA THELEI. OMOS RE MALAKES RIXNETE EUTHINES STO KORITSAKI POU PETHANE? TA KALANTA VGEIKE NA PEI RE KSEUTILES! OSOI APO ESAS EINAI GONEIS THA KATALAVOUN TI TRAGIKO EINAI TO GEGONOS , EINAI KRIMA REEEEE, AN EGW ME TO I.X MOU TRAKARO KAI SKOTOSO ENAN ASTINOMIKO THA ME AFISI ELEUTHERO O ISAGGELEAS? DEN NOMIZO,,KAI KLEINONTAS THA SAS PARAKALOUSA NA MIN ANAFERESTE ASXIMA STO NEKRO KORITSAKI...O THEOS AS TO KANEI AGGELOYDI DIPLA TOU!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

posa kila anwrimos eisai re 11:37? Ena 8ema gemato sxolia soy xwris oysia re zwon

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο ιδιος δεν ξερεις αν πεταχτηκε ή οχι οπως σε ολους μας θα εχει τυχει να μας πεταχτουν απο το πουθενα,τοτε τι τον λες μπασταρδο ρε συ; Αυτο θα πει "αντικειμενικοτητα".. Δεν ειμαι "μπατσος" ουτε εχω καμια σχεση.

Ανώνυμος είπε...

Ο δράστης τελεί ένα έγκλημα με δόλο, όταν γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το επιδιώκει ή το αποδέχεται.

Ανάλογα με το βαθμό αποδοχής του αποτελέσματος από το δράστη υπάρχουν τρία είδη δόλου:

1. Ο άμεσος δόλος ή δόλος πρώτου βαθμού: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το επιδιώκει (π.χ. σημαδεύω με το όπλο και σκοτώνω κάποιον).
2. Ο αναγκαίος δόλος: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το αποδέχεται πλήρως ως αναγκαίο για την επίτευξη του αποτελέσματος χωρίς όμως να το επιδιώκει (π.χ. για να σκοτώσω κάποιον βάζω βόμβα στο κτήριο. Ξέρω ότι θα σκοτωθούν κι άλλοι, δεν το επιδιώκω αλλά δε σταματάω.).
3. Ο ενδεχόμενος δόλος: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν αύτός προβλέπει το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της πράξης του, δεν το επιδιώκει αλλά το αποδέχεται ή ελπιζει απλώς ότι δε θα συμβεί (π.χ. χτυπώ κάποιον στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Σκοπός μου είναι να τον τραυματίσω. Ξέρω ότι ενδέχεται να τον σκοτώσω, αλλά ελπίζω απλά ότι μόνο θα τον τραυματίσω.).

Ηθελε ο διας να σκοτωσει ενα εφταχρονο; Για ποιο λογο να ηθελε να το κανει;

Ανώνυμος είπε...

Mενίδι: Άλλο κοινωνικός και αντικρατικός αγώνας κι άλλο πολιτική σπέκουλα

Απο www.anarchypress.gr

Η πολιτική είναι τεχνική εξαπάτησης. Κι αυτό είναι κοινή εμπειρία και συνείδηση. Η πολιτική σπέκουλα (κερδοσκοπία) είναι μια εξουσιαστική λογική που ποδοπατά πρόσωπα, καταστάσεις κι εκμεταλλεύεται ο,τιδήποτε μπορεί να αποκτήσει αξία και να πετύχει τον επιδιωκόμενο κάθε φορά στόχο.


Είναι ντροπή οι πολιτικές σκοπιμότητες των διάφορων κινημάτων να σκυλεύουν τα σώματα νεκρών.

Να παραμένουμε εναρμονισμένοι με αυτά που υποστηρίζουμε, τόσο ως αναρχικοί, όσο και ως αγωνιζόμενοι άνθρωποι και να είμαστε ικανοί να αποδίδουμε πάντα «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».

Αθήνα 7/1/2011

Συσπείρωση Αναρχικών

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΤΟ INDYMEDIA ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΙΣ 22/9 ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑΝ 18ΧΡΟΝΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ,ΓΙΑΤΙ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

O XITLER MIA MERA THA DIKEOTHI KAPIA PARASITA STON KOSMO PANO PREPEI NA EKSAFANISTOYN AN OXI TOTE THA MAS EKSAFANISOYN......

Ανώνυμος είπε...

@ 6:00,6:01,6:01
σχετικα με το:Αλήθεια Νο6:
Η σημερινή συγκέντρωση στις 6 Γενάρη στα Προπύλαια το απόγευμα είναι το μεγαλύτερο τεστ του εξεγερσιακού κινηματος από την εποχή της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Κι αν για την δολοφονία του 15χρονου εφήβου το κίνημα έδωσε την απάντηση που έπρεπε και έγκαιρα, για την δολοφονία του 7χρονου κοριτσιού απομένει να φανεί τι απάντηση θα καταφέρει να δώσει.
Εντάξει ειδες το κινημα σου ποση δύναμη έχει αντε παρε τον πουλο τωρα εσυ και ολα τα καθαρματα.Το 2008 ηταν η επανασταση των ΜΜΕ αν καταλαβες(και καθε ακριβοπληρωμενου εργαζομενου του) απεναντι στο κρατος κανοντας επειδειξη δύναμης και απλα εκμεταλέυτηκε τα άβουλα και αγράμματα (στο μεγαλύτερο ποσοστο) 15χρονα και απλα εκμεταλευτηκατε το γεγονος και εσεις οι αναρχες... Αυτο έγινε το 2008 μπηκες και αν ηταν επανασταση η ιστορία θα το έδειχνε και η ιστορία μιλησε ...

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί διαφήμηση:
Οι νταβατζήδες.
Μετά τους κατοίκους της Κερατέας και τους γύφτους βρομά τώρα και στη γειτονια σας. Μ ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε κοντά σας αρκεί να έχει μπάτσους για να ξεκαβλώσουμε.
Μετά τη συμπλοκή μπορείτε να λάβετε μέρος στην ομαδική μαλακία που θα τραβήξουμε.
Στείλτε μας φωτογραφίες μπάτσων ή βινεάκια να τις χύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

paidia min to gamame telios atixima itane kai etixe na einai mpatsos afto to blog exei mia mania na katigoroi tous mpatsous sinexia me to paramikro eipame den einai oloi oi mpatsoi gourounia afto mporei na tixene ston ka8ena vevea na ton afisoun etsi elef8ero einai la8os alla kai esis min to gamete ti mana telios

Ανώνυμος είπε...

"ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η 7ΧΡΟΝΗ..."
στομπουτσομας

Unknown είπε...

Opws lene oi apo panw...
oti an to koritsaki to skotone
odigos apo metro den tha ginotan aftos o salos exoun dikaio..
omws to skotose batsos pou i douleia tou einai afth..na prosexei ton politi kai oxi na kanei ton
easy rider panw stn bmw mixani tou
kai na prospernaei se katikimeni perioxi
ALITES EINAI TA MAT KAI OI ASFALITES

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν να πω οτι κι εγώ σιχαίνομαι τους διεφθαρμένους μπάτσους (όχι οτι ο συγκεκριμένος είναι τέτοιος - δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο) όσο τίποτα...ή μάλλον όχι: τους σιχαίνομαι όσο σιχαίνομαι και τους διεφθαρμένους πολιτικούς, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, δικηγόρους κλπ.

Ας μην γενικεύουμε όμως τα πράγματα. εδώ έχουμε ενα τραγικό περιστατικό. Κάποιοι παραπάνω περαθέτουν αλήθειες και δεδομένα. Κάποιοι άλλοι λένε ποιοι φταίνε (αυτοί που τους εκπαιδεύουν, οι γονείς των παιδιών, εγώ προσθέτω και αυτούς που φτιάξαν τους δρόμους, τα φανάρια κλπ). Πιστεύει κάποιος λοιπόν ότι μπορεί να βγάλει μια 100% δίκαιη απόφαση??
Θέλω να πιστεύω ότι και ο μπάτσος δεν θα το ήθελε, αλλά από την στιγμή που χτύπησε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ θα πρέπει να λογοδοτίσει στην δικαιοσύνη. Εγώ τουλάχιστον θα ήθελα πρώτα να δω την απόφαση και να κρίνω αυτήν. Αμά π.χ. τον φυλακίσουν ισόβια γιατί να τον βρίζουμε κι εμείς? - θα πληρώσει για την πράξη του. Άμα δεν γίνει τίποτα, δεν θα πρέπει να βγούμε να κράξουμε την "δικαιοσύνη"??
Το γεγονός είναι λυπητερό (όσο πχ ένα εργατικό ατύχημα? ίσως? ένας θάνατος σε μια πορεία? ίσως?). Ο,τι έγινε έγινε, δεν μπορούμε να το πάρει πίσω κανείς. Συλλυπητήρια στους συγγενείς του θύματος. Το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει από εδώ και μπρός: τι θα γίνει με τον αστυνομικό και τι θα κάνουν ώστε να εξαλείψουν παρόμοια περιστατικά!!!

Ανώνυμος είπε...

re malakes kwlompastoi fasistes...exete ksefugei..???ektos apo ta narkwtika poulate,pernete kiolas..?7 xronwn koritsaki re malakes...ti htan auto to koritsaki mellos se kamia speira...?gt kati paromoio tha vgoun kai tha poun...to arxidi auto pou skotwse to paidaki na dikastei opws armozei kai na timwrithei opws tha ekane kai enas aplos anthrwpos...MPATSOI GOUROUNIA DOLOFONOI....