Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ (1500 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΟΥ ΟΣΛΟ


Για 9 ολόκληρα χρόνια προετοιμάζοταν ο μακελάρης του Όσλο για το διπλό χτύπημα της προηγούμενης Παρασκευής, που κόστισε 93 ζωές. Στο αδιανόητο μανιφέστο του, 1500 σελίδων, με τίτλο "2083-Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας", που δημοσίευσε στο διαδίκτυο λίγο πριν ξεκινήσει το αιματοκύλισμα, ο Μπρέιβικ περιγράφει με λεπτομέρειες την «συνεχιζόμενη ισλαμική αποικιοποίηση της Ευρώπης μέσω δημογραφικών στοιχείων, στατιστικών και ιστορικών αφηγήσεων».  Δηλώνει συνεχιστής των Τεκτόνων Ναϊτών Ιπποτών, περιγράφει τις «Ισλαμικές γενοκτονίες» των Χριστιανών και στο τέλος καταγράφει βήμα προς βήμα πως ετοίμασε τις επιθέσεις.



Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο κομμάτι του μανιφέστου, ο Μπρέιβικ το αφιερώνει σε καταγραφή ενός λεπτομερούς ημερολογίου του χρονικού διαστήματος από τις 2 Μαϊου 2011 μέχρι τις 22 Ιουλίου. Την τελευταία ημέρα γράφει:


«Παρασκευή  22 Ιουλίου - Ημέρα 82η:  Ξεκινάω την διαδικασία των εκρήξεων στα προκαθορισμένα μέρη. Έχω αρκετό υλικό για τουλάχιστον 20 εκρήξεις. Η κεφαλαιοποίηση του εγχειρήματος θα ξεκινήσει μόλις έχω τα αποτελέσματα (σσ. εννοεί τις εκρήξεις). Ο χρόνος τελειώνει... Αυτό θα είναι "όλα ή τίποτα".»


Μερικές ώρες μετά, ήρθε η βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο και ακολούθησε η σφαγή της Οτόγια.


Τι άλλο γράφει ο μακελάρης:


- Για την «προετοιμασία» του μανιφέστου του δαπάνησε 317.000 ευρώ ενώ εργαζόταν επί 3 χρόνια για την ολοκλήρωσή του.


- «Εξετάζω διάφορα μελλοντικά σενάρια για αντίσταση, αντιπαράθεση με την αστυνομία, ανακρίσεις, εμφανίσεις στο δικαστήριο, δηλώσεις στα media», γράφει,


- Αναφερόμενος στην αίτηση που είχε κάνει για να προμηθευτεί από την αστυνομία ένα όπλο, γράφει «θα προτιμούσα ένα Ruger Mini 30. Στην αίτηση δήλωσα: κυνήγι ελαφιού. Θα ήταν πιο δελεαστικό να γράψω απλά την αλήθεια: εκτέλεση κουλτουριάρηδων μαρξιστών, πολυπολιτισμικών προδοτών.


- Για μήνες,  έκανε σκοποβολή ώστε να εκπληρώνει τα κριτήρια για να αγοράσει όπλο.


- «Υπάρχουν στιγμές που η σκληρότητα είναι απαραίτητη και το αρνείσαι να ενεργήσεις έτσι είναι προδοσία προς τους ανθρώπους που θες να προστατέψεις. Η προτιμώμενη μέθοδος είναι να χτυπήσεις με βίαιο και παραπλανητικό τρόπο (...) Όταν αποφασίσει να επιτεθείς, είναι καλύτερο να σκοτώσεις όσους περισσότερους γίνεται».


- Δεν θα προστάτευε ούτε τη μητριά του («παρόλο που ενδιαφέρομαι πολύ για εκείνη») από μια ενδεχόμενη εκτέλεση. «Συνήθισε άλλωστε να είναι συνεργός και προδότης κατηγορίας Β για το πολυπολιτισμικό καθεστώς της Νορβηγίας. Θα έπρεπε να είναι εξοικειωμένη με την εσχάτη προδοσία»!


Διαβάστε εδώ το μανιφέστο του 32χρονου μακελάρη


http://www.iefimerida.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καταλαβατε την προβοκατσια? οποιος θα μηλα τωρα κατα της τουρκιας και του ισλαμ θα τον ταυτηζουν με αυτον..ο οποιος δεν σκοτωσε μουσουλμανους..νορβηγους σκοτωσε..τελος στο ιντερνετ υπαρχουν φωτο που τον δειχνουν με μασωνικη στολη ενω ο ιδιος ηταν δηλωμενος φιλο εβραιος..τωρα "ακροδεξιος" και μασωνος-φιλοεβραιος ταυτηζονται? δεν νομιζω..http://www.prisonplanet.com/norway-killer-anders-behring-breivik-was-a-freemason.html εδω αρθρο του μακελαρη υπερ του ισραηλ..http://www.brusselsjournal.com/node/4392