Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2012

ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ 3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΒΑΣΙΚΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ,ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;
---ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤWITTER ΕΔΩ
#7FGR
ΠΡΕΖΑ TV
7-2-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. στην πραγματικοτητα μας αξιζουν πολυ χειροτερα!

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνησω με τον προλαλνσαντα

να σας δω σημερα ποσοι θα κατεβειτε σημερα ρε επαναστατες του πληκτρολογιου...


τα λεμε κατω!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανει 1 μερα απεργιας μονο, ας γινει μια 5ημερη ή 10ημερη, να παραλυσουν τα παντα, να μην μπορει να δουλεψει καμια επιχειριση, μπας και ξυπνησουν ΟΛΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η απεργια ρε ζωα ειναι φτιαχτη απο τους εργατοπατερες της ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ. Το ΚΚΕ ειναι η αλλη οψη του νομισματος τα ιδια σκατα. Τι θα γινει , παω τωρα στην πορεια. Μετα η ιστορια θα γραψει οτι εγιναν τυπικες διαμαρτυριες. Εδω θελει συλλογικη αφυπνηση στους χωρους εργασιας απατροναριστες. Τι κανεις εργοδοτη ακουλουθεις τα μετρα της τροικας;;; Ποσα ατομα προσωπικο ειστε ;; 3 -4 ; πεταξτε τον εξω γιατι ειναι και αυτος προδοτης. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ!!!! ΨΑΞΤΕ ΨΑΞΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να προσεξουν μονο τα 2 κινηματα, να μην συναντηθουν και ενωθουν σε μία συγκεντρωση, μην τους παραξηγησουνε !
Καταλαβατε ?

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο, οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ που ειναι βρε παιδια ?
Μοδα ηταν που περασε, λεω εγω !

Ανώνυμος είπε...

oles h morfes syngkentrwtikis eksousias einai megali vrwmia, giati oxi kai to kke. to pio ka8aro systima: amesi dhmokratia

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγνωστος στριατωτης στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θα εχει πολυ συντομα παρεα ...τον αγνωστο πολιτικο με την αντιστροφη εννοια !

Ανώνυμος είπε...

Πως θα τους στειλουμε στον διαολο ρε παιδια μεσα απο το πληκτρολογιο κανοντας τους unlike στο facebook η με συνθηματα;
Ας παρουμε απο ενα οπλο ο καθενας και να τους γαμησουμε την μανα και τον πατερα που τους γλιστραγε.
VIVA LA REVOLUCION

Ανώνυμος είπε...

αντε παλι σημερα,χαμος!!!!500 ατομα!!!ειπαμε,διαμαρτυρια και επανασταση ΜΟΝΟ με λιακαδα!τελικα ο Παπαδημος και το ΔΝΤ ειναι καθολικα αποδεκτα απο τον λαο!αφου μονο 500 δεν τους θελουν!!!ολοι οι υπολοιποι ειμαστε μαζι του!!!!

Ανώνυμος είπε...

μετα απο αυτα που γινανε περσι που το παμε φιλαγε την βουλη μην περιμενετε κοσμο αν θα γινει ποτε κατι θα ειναι χωρις σημαιες.αν ειμαστε αξιοι της καταντιας? ειμαστε, εδω καιγομαστε και ακομα παμε συνταγμα με σημαιες παμε φυγε ελα.πετυχανε να διχασουν τον ελληνα

Ανώνυμος είπε...

Πως να ενωθουμε ρε φιλε και να αγωνιστουμε μαζι;Αφου τα ζωα ξερουν μονο να καθοντε στο λαπ τοπ και να βριζουνε αυτους που αγωνιζοντε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.Χθες μεσα σε καταιγιδα χιλιαδες διαδηλωσαν με το ΚΚΕ και σημερα με το ΠΑΜΕ!Αλλοι υπερεπαναστατες δεν αρκουντε και ζητουν καταληψη της βουλης αλλα αμα βρεχει δεν βγαινουν απο το σπιτι θελουν λιακαδα!Θελουν να καταλαβουν την βουλη μονο αμα ειναι απ εξω το ΠΑΜΕ και εχει περιφρουρηση!Αλλοι δεν θελουν διαδηλωσεις γιατι λεει διωχνουν τους τουριστες και πρεπει να βγαλουμε το σκασμο!Αλλοι μας λενε προδοτες και οτι εμεις φερνουμε τους λαθρο γιατι ετσι τους ειπανε καποιοι υπερπατριωτες που ξερουν να τα βαζουν μονο με πακιστανους και αφγανους αλλα στεκοντε σουζα στους βιομηχανους και ειναι εναντια στις απεργιες αρα συμφωνουν οι ελληνες εργατες να δουλευουν για 400 ευρω!Κρυβοντας την πραγματικη αιτια της εισροης μεταναστων μαζικα στην Ελλαδα,που ειναι η πολιτικη της ΕΕ που ακολουθουν κατα γραμμα οι ευρωλαγνοι........Αν θες φιλε να ενωθεις με την Ελλαδα που αντιστεκεται προσπαθησε να οργανωσεις σωματειο στον τοπο δουλειας σου εκει θα παιχτουν ολα εκει θα πολεμησουμε με τα πραγματικα αφεντικα γιατι αλλιως θα μας πεθανουν!Οργανωσου στην λαικη επιτροπη εναντια στα χαρατσια της γειτονιας γνωρισε τους γειτονες σου που αντιστεκοντε!ΟΣΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΙ Η ΑΡΑΧΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!