Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΙ:ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ


Νέες φωτιές άναψε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος φάνηκε αρχικά να υποστηρίζει πως «δεν τον απασχολούν οι πολύ φτωχοί». Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την υποστήριξή του στον Ρόμνεϊ, οι δηλώσεις τού φαβορί των προκριματικών σε συνέντευξη στο CNN πυροδότησαν οργισμένες αντιδράσεις και καταγγελίες για τον πολυεκατομμυριούχο.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι το σχόλιο του Ρόμνεϊ δεν ήταν ακριβώς αυτό, καθώς με τη λέξη «concerned», που χρησιμοποίησε, εννοούσε «ανησυχεί» και όχι «απασχολεί».
Ο ίδιος ο Ρόμνεϊ κάλεσε τους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν πιο προσεκτικά τα λεγόμενά του, καθώς η πλήρης δήλωσή του είχε ως εξής: «Δεν ανησυχώ για τους πολύ φτωχούς. Υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για αυτούς. Εάν χρειάζεται επισκευή, θα το φτιάξω. Δεν ανησυχώ για τους πολύ πλούσιους. Τα καταφέρνουν μια χαρά».
Βέβαια, πολλοί αναλυτές σπεύδουν να επισημάνουν πως και με την παραπάνω δήλωση ο Ρόμνεϊ φαίνεται να μην κατανοεί τα προβλήματα των Αμερικανών που δοκιμάζονται οικονομικά.
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΟΥΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΣΩΤΕΡΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ....Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΧΩΝΔΡΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ....ΟΙ ΠΕΡΗΣΩΤΕΡΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΣΠΑΖΩΝΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ .....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΗΚΥΝΔΙΝΗ ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ....ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ....