Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ


Λύγισε  κάτω από το βάρος των οικονομικών  προβλημάτων που δεν τον άφηναν  να πάρει ανάσα, ένας 45χρονος στην ακριτική Σύμη και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας σε ένα ποτάμι! Για περισσότερο από ένα χρόνο δεν έβρισκε δουλειά και τα λιγοστά έσοδα της συζύγου του, που εργάζεται μόνο το καλοκαίρι, δεν επαρκούσαν για να ζήσουν τα τρία παιδιά τους!


Κάτοικοι της περιοχής είδαν τον τραγικό σύζυγο και πατέρα να βουτάει στον ποταμό "Σαλαχούρη" φωνάζοντας μέσα στην απόγνωσή του ότι θα πήγαινε να συναντήσει τη νεκρή μητέρα του! Με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον ανασύρουν στην επιφάνεια, σοβαρά τραυματισμένο όμως με κατάγματα στα πλευρά. Η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο της Ρόδου ήταν αναγκαία, αλλά το πλωτό του Λιμενικού καθυστερούσε να ετοιμαστεί και επιστρατεύθηκε ένα ιδιωτικό τουριστικό σκάφος για να τον μεταφέρει!

Ο άτυχος  οικογενειάρχης βρέθηκε σε αδιέξοδο  καθώς πλησιάζει η έναρξη της  νέας σχολικής χρονιάς και  δεν μπορεί να αντεπεξέλθει  στις απαιτήσεις για να μην  λείψει τίποτα από τα τρία παιδιά του, που ένα φοιτά στο λύκειο, ένα στο γυμνάσιο και ένα στο δημοτικό. Η γυναίκα του εργάζεται ως εποχική σε τουριστική επιχείρηση και σύντομα θα σταματήσει να φέρνει στο σπίτι χρήματα. Και ο ίδιος είχε έρθει σε επαφή με το δήμο Σύμης που προσπάθησε να τον περιλάβει στις πρόσφατες προσλήψεις με σύμβαση ορισμένου χρόνου, αλλά το ΑΣΕΠ του έφραξε το δρόμο απορρίπτοντας την πρόσληψη επειδή δεν είχε… κάρτα ανεργίας!
θεμα
ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλος μαλακας κιαυτος.
βρηκε την ευκολη λυση και ηθελε ν'αφησει τη γυναικα του να τα βγαλει περα μονη της.δειλα ανθρωπακια

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η Χρυσή Αυγή που δήθεν βοηθάει? Ψέματα και παραμύθια πουλάνε οι Χρυσαυγήτες. Μόνο να τσεπώνουν τη βουλευτική αποζημίωση ξέρουν. Και χρεώνανε και 'εισιτήριο' για την επέτειο μνήμης της Μάχης των Θερμοπυλών! Για να κονομήσουν επιπλέον φράγκα. Επιτέλους ξεβρακωθήκατε.

Ανώνυμος είπε...

Ζητάμε από την ΧΑ να μας βοηθήσει βάζοντας χρυσαυγίτισσες να φυλάνε τα παιδιά που δεν τα δέχονται οι παιδικοί.
Ευχαριστώ.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ είπε...

Mάγκες ανακάλυψα κάτι ελληνικά σημαιάκια made in china που είναι ότι πρέπει για κωλόχαρτο. Τα πουλάνε στην Αθηνάς με το κιλό.

Άλλη κάβλα να σκουπίζεσαι με την γαλανόλευκη ρε παιδί μου, νιώθεις να ρέει η ελληνικότητα και το DNA της φυλής μαζί με το σκατό.

Έχω βάλει και τηλεόραση στην λεκάνη απέναντι, που με σύστημα όταν μπάινεις στην τουαλέτα αρχίζει και παίζει αυτόματα βίντεο από τα σκηνικά στα Ίμια το 1996. Πως σε κάτι άλλες κυριλέ τουαλέτες έχει μουσική; Σε μένα έχει τα κομμάντα. Όπως πέφτει λοιπόν το ελικόπτερο, έτσι με δόξα και τιμή, αρχαιοελληνικά πάντα, πέφτει με παφλασμό και δέος η κουράδα.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ