Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ THE MALL ATHENS - ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ- ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


-ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΜΕΡΩΝ...
-ΤΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
-Η ΕΚΡΗΞΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ-ΔΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ-ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ INDYMEDIA. 
- Η έκρηξη σημειώθηκε στις 10.40
- Προηγήθηκαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα
- 200 άτομα ήταν μέσα στο κτίριο, πρόλαβαν να βγουν 
- Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν να πρόκειται για την ίδια οργάνωση που χτύπησε στα γραφεία της ΝΔ
- Μέχρι το σταθμό Ειρήνη τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού 
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πρίν απο τις 11 το πρωί στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι.
Σύμφωνα τα πρώτα στοιχεία, υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες, υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ ενώ υπάρχουν και πολλές ζημιές.
Η έκρηξη έγινε τον πρώτο όροφο και ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε κάδο σκουπιδιών, απέναντι απο υποκατάστημα τράπεζας.

Στις 9:55 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβας σε 50 λεπτά ενώ ακολούθησε και νέο προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 9:58 στη ιστοσελίδα zougla.
“Εχουμε βάλει βόμβα στο mall και θα σκάσει” είπε  ο άγνωστος που τηλεφώνησε, χωρίς να προσδιορίσεi το σημείο οπου είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός. "Δεν είναι φάρσα" πρόσθεσε και ζήτησε να εκκενωθεί ο σταθμός του προαστιακού, το εμπορικό κέντρο και η οδός που περνάει μπορστά απο αυτό.
Ο άγνωστος δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης. 
Ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας του εμπορικού κέντρου εκκένωσαν το χώρο. Εκείνη την ώρα στο κτίριο βρίσκονταν περίπου 200 άτομα.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης αλλά οι πολίτες είχαν απομακρυνθεί και στο χώρο υπήρχαν μόνο οι άνδρες σεκιούριτι και αστυνομικοί γι' αυτό και υπήρξαν ελαφροί τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μεσαίας ισχύος. Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί ο χώρος και γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς.
Αν και είναι νωρίς ακόμα, αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ.
newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2013

4 σχόλια:

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Τρέμω. Τα τυφλά χτυπήματα και ο αποτρόπαιος θάνατος που θα παίζει στα κανάλια ως νωπή σάρκα και αχνιστό αίμα φαντάζει η κορύφωση της προσπάθειας τρομοκρατίας ενός λαού που πρέπει να σκύψει λίγο ακόμη. Μέχρι να ξεπουληθεί και η τελευταία σταγόνα βροχής, και η τελευταία ηλιαχτίδα της χώρας του.
Τρέμω μήπως προλάβουν να το εφαρμόσουν πριν τους διώξουμε εμείς.

Read more: http://kopria.blogspot.com/2013/01/blog-post_20.html#ixzz2IW2owBIA

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΡΕΖΑ ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΟΥΜΕ!ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΚΟΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε φίλε νομίζεις μπηκες σε κανά σοβαρό μπλοκ.
Μπαίνεις διάβαζης σχόλια ,γελας ,και οπου φύγει φύγει

Ανώνυμος είπε...

6:26 με την ορθογραφία που ξέρεις και το πρέζα πολύ σου πέφτει.
διαβάΖΗΣ (από το πανταζής μάλλον...το λευτέΡΕΙΣ ντε)