Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 20ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια κοπέλα 20 ετών η οποία, την προηγούμενη Παρασκευή, παρασύρθηκε από περιπολικό στην περιοχή του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής και ενώ η κοπέλα διέσχιζε κάθετα τη Γρηγορίου Λαμπράκη την χτύπησε περιπολικό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ο πατέρας της κοπέλας Παναγιώτης Κελεμπεσιώτης δεν επιβεβαιώνει πάντως φήμες που φέρουν την κοπέλα να εγκαταλείφθηκε από το περιπολικό, καθώς δεν ήταν παρών στο περιστατικό και για επιβεβαίωση παραπέμπει σε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.


Από το περιβάλλον της κοπέλας εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας γίνεται έκκληση για τυχόν μάρτυρες του περιστατικού.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κ. Λιντζαροπούλου Ελένη, η οποία εργάζεται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Κορυδαλλού έχει ως εξής:

"Ποιος θα υπερασπιστεί την Πωλίνα;

Την Παρασκευή 1/2/2013 το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η δική μας Πωλίνα, η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη, έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη στην λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι ο οδηγός του παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού. Βλέπετε το άλλο Σάββατο θα είχαν πρεμιέρα. Δραστήριο μέλος της Ομάδας εδώ και πέντε χρόνια το ζωντανό και ταλαντούχο αυτό κορίτσι δίνει την μάχη, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες, για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, αλλά και όλοι μας ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα.

Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει.

Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα.

Σας ευχαριστούμε.

Η προσπάθειά μας δεν είναι να δικάσουμε κανέναν αλλά να βρεθούν μάρτυρες για το περιστατικό. Κάθε βοήθεια λοιπόν είναι επιθυμητή.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον

Ελένη Λιντζαροπούλου

ΥΓ. Να σημειώσω ότι η διακριτικότητα είναι αναγκαία διότι η οικογένεια έχει χάσει πριν πέντε χρόνια άλλο ένα παιδί σε τροχαίο”.

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με την κ. Λιντζαροπούλου στο τηλέφωνο 6976754730.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαιας Κορυδαλλού, στην οποία πάντως δεν υπάγεται το εμπλεκόμενο όχημα.

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ


ENET.GR
ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω μία 20χρονη που χαροπαλεύει από έναν 30 της γειτονιάς εδώ που μας τα έχει πρήξει υπέρ της αναρχίας. Να το διαδώσουμε και αυτό; Άντε ρε γελοίε. Θα ήταν άξιο λόγου αν είχε παρασυρθεί και την είχαν εγκαταλείψει. Συν να ρωτήσω, η κοπέλα πέρασε από διάβαση η αέρα πατέρα από όπου να 'ναι;

Ανώνυμος είπε...

εδώ η απάντηση από τους μπάτσους http://www.enikos.gr/society/118055,Ti_apantaei_h_EL_AS_gia_ton_traymatismo_.html

Ανώνυμος είπε...

7:58 μ.μ.
Σάλτα πηδήξου μωρή πουτάνα.ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

8:59 μ.μ. είσαι τραγικός

Ανώνυμος είπε...

το διέδωσα αλλά δεν με το πιστεύοει ο κόσμος στο καφενείο λέει ότι είναι προπαγάνδα των κουμουνιστων, βρες να διαδώσω κάτι πιο καλό

Ανώνυμος είπε...

12:17 π.μ.
Και συνεχίζει,συνεχίζει...!