Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - DIA»: ΌΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ

Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρφούρ - Μαρινόπουλος - DIA» μέσα από τη γενική του συνέλευση, που έγινε την Κυριακή 5 Γενάρη, υπερψήφισε την πρόταση για κήρυξη απεργίας μέσα στο Γενάρη.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι της εταιρείας με τη συμμετοχή τους και τη συζήτηση που έγινε στη γενική συνέλευση έδειξαν την αποφασιστικότητά τους και τη θέληση να αγωνιστούν να μην περάσουν τα σχέδια της εταιρείας για μειώσεις των μισθών. Αντιλαμβανόμενοι πως αυτό είναι η αρχή για παραπέρα μειώσεις διατράνωσαν την απόφασή τους πως πρέπει να αγωνιστούν για να πάρει πίσω η εταιρεία το κόψιμο των δύο επιδομάτων, του γάμου και το ταμειακό.

Συμφώνησαν πως η υπόθεση του αγώνα τους είναι υπόθεση όλων των συναδέλφων της εταιρείας και για αυτό αποφάσισαν πως θα προχωρήσουν σε παρεμβάσεις, μαζικές εξορμήσεις και συσκέψεις, σε όλα τα καταστήματα του νομού και τις αποθήκες για την καλύτερη ενημέρωση, συζήτηση και προετοιμασία του αγώνα με όλους τους συναδέλφους της εταιρείας.

Αρχή γίνεται την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου με εξορμήσεις στα καταστήματα και από εβδομάδα στις αποθήκες και σε όλα τα μαγαζιά».  902gr
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: