Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας αναμένεται να συζητηθεί σήμερα η αγωγή κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου για τις προεκλογικές εξαγγελίες του 2009.

Την αγωγή έχει καταθέσει ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτης Σταμάτης ζητώντας να του καταβληθεί αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη και εξαπάτηση καθώς οι προεκλογικές εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα, καταγράφεται ότι ο Γ. Παπανδρέου υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για έναν χρόνο, ενώ απέκλεισε νέα φορολογικά βάρη στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα και αύξηση της φορολογίας των επιχειρήσεων. "Αμέσως μετά τις εκλογές και αφού έγινε πρωθυπουργός, έκανε τα εντελώς αντίθετα από εκείνα που υποσχέθηκε" αναφέρεται στην αγωγή.
Παράλληλα, ο πλωτάρχης υποστηρίζει ότι  ο πρώην Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την οικονομική κατάσταση της χώρας. 
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
19-1-2017

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΕΛΕΓΕ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΕΚΔΟΤΗΣ).
ΗΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΜΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Κ.Καραμανλης έλεγε ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και δεν την αγγίζει η οικονομική κρίση ....και ήταν και πρωθυπουργός. ...Αυτό δεν πειραξε τον απόστρατό πλωταρχη