Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Επιστολή με την οποία επιχειρεί να δικαιολογήσει την πρόταση αποκλεισμού των ξενοδοχείων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας από τη φιλοξενία συμμετεχόντων στους Special Olympics του 2011 έστειλε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Γιάννα Δεσποτοπούλου.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι το αίτημα αφορούσε στη φιλοξενία αθλητών με διανοητική αναπηρία. Όπως αναφέρει, "απαιτεί περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας και αυξημένων δυνατοτήτων ευχερούς μετακίνησης προς τους αγωνιστικούς χώρους του Ελληνικού και του Σ.Ε.Φ., (110 πούλμαν στο κέντρο της Αθήνας σε ώρες αιχμής είναι αδύνατον) αλλά και αισθητικά ευχάριστο, ώστε να συμβάλλει στην εξωστρέφεια των αθλητών με διανοητική αναπηρία, που είναι τελικά και το ζητούμενο".

Η κ. Δεσποτοπούλου προσθέτει πως "οι περιοχές του καθεαυτό κέντρου της Αθήνας, που αναμφίβολα θα αποτελέσουν τον πόλο έλξης όλων των άλλων κατηγοριών επισκεπτών το καλοκαίρι του 2011, δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται σήμερα και πάντως δεν ανταποκρίνονται στον επιθυμητό βαθμό, στις παραπάνω ιδιαίτερες προδιαγραφές. Την εκτίμηση αυτή, συμμερίζεται απόλυτα και η Διεθνής Επιτροπή Special Olympics και τούτο δεν αναφέρεται τυχαία".

ΠΡΕΖΑ TV
9-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: