Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ 13 ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ 78ΧΡΟΝΗΣ

Τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένας δεκατριάχρονος, συνελήφθησαν για τη ληστεία και το βιασμό 78χρονης γυναίκας στα Λιόσια. Αναζητείται ακόμη ένας ανήλικος.

Για την υπόθεση κρατούνται ακόμη ένας 18χρονος και ένας 26χρονος, όλοι τους ελληνικής ιθαγένειας. Το τέταρτο άτομο που η αστυνομία εμπλέκει στην υπόθεση είναι 15 ετών.

ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2011

14 σχόλια:

Sloth είπε...

Ελληνες; Ρε πρεζα παλι μαλακιες γραφεις! Αφου ελληνες δε βιαζουν, δε κλεβουν και δε σκοτωνουν. Ουτε στην αμερικη οταν πρωτοπηγαμε ειχαμε τη νουμερο ενα μαφια μεχρι να σκασουν μυτη οι ιταλοι. Παντου πρωαγουμε πολιτισμο! Κ ερχεσαι εσυ κ ποσταρεις τετοια πραγματα; Εγκαθετε!

Αντε περιμενω με ανυπομονησια τους γνωστους σκατωμπατσους που ολη μερα περιδιαβαινουν το μπλογκ σου να βγουν κ να πουν τη μαλακια τους...

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ SLOTH . ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΣ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ¨ΡΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικής ιθαγένειας πρεζάκια, καλά το είπες, αλλά της φυλής των γύφτων, ελπίζω όχι εσκεμμένη παράλειψη. Γιατί ο sultz πιο πάνω χάρηκε άδικα!

Sloth είπε...

Καλως τους μπατσους! Και ρομα να ητανε οι συγκεκριμενοι, οι ελληνες εξακολουθουν να μη κανουν τιποτα απο τα παραπανω ε; Αντε γαμηθειτε ρε μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

εισαι τρελος γκεμπελισκος πρεζα..ουτε που τολμας να πεις οτι ηταν γυφτοι..μηπως φταιει και γιαυτους η "ρατσιστικη"ελληνικη κοινωνια που τους εχει στο περιθωριο? κατι ηξερε ο νικολα..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ SLOTH! ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!" ΚΑΛΗ ΩΡΑ"

Ανώνυμος είπε...

5:34 μμ εσυ και οι φιλοι σου στα 15 σας βιαζατε γριες? μονο γυφτους πακιστανους και αφγανους εχω ακουσει να το κανουν αυτο μεχρι στιγμης..

Ανώνυμος είπε...

μια απορια..τι θα πει "ρομα"? οι παππουδες μας και οι προππαπουδες μας σαν γυφτους τους ηξεραν..ο παλαμας εγραψε τον δωδεκαλογο του γυφτου οχι του ρομα..

Ανώνυμος είπε...

ROMA Ρουμανικής καταγωγής!

Ανώνυμος είπε...

σλοθ πριν να αρχισεις τις ειρωνειες ενημερωσου πρωτα...και δεν εχει σημασια αν τα κανουν ελληνες ειτε οχι..εσυ κανεις το διαχωρισμο σαν γνησιος κομπλεξικος...λες και το εγκλημα εχει φυλη,εχει χρωμα,εχει ρατσα...το γεγονος ειναι ενα και δεν μπορει να αμφισβητηθει... οτι αν π.χ στους 100 φονους,ληστειες,βιασμους, οι 50 γινονται από ξένους(στην πραγματικοτητα ειναι πολυ παραπανω)...χωρις ξενους θα ειχες 50 λιγοτερα αδικηματα.τα μισα απο οτι εχεις τωρα..και μην μου πεις οτι θα ειχαν αναπληρωθει απο ελληνες γιατι αυτο δεν ισχυει..και κανεναν δεν θα δυσαρεστουσε αν η εγκληματικοτητα επεφτε κατα 100%..ουτε τους πολιτες ,ουτε τους τουριστες,ουτε κανεναν..γι αυτο μην υπερασπιζεστε καταστασεις που δεν μπορει να ειναι προς οφελος μας..πχ..να εχουμε 10 εκατομυρια ξενους..

Sloth είπε...

7:46 μια τετοια εμπεριστατωμενη αποψη τη δεχομαι κ τη σεβομαι. Επι της ουσιας δε διαφωνω πουθενα σε οσα γραφεις εκτος απο το σημειο που ανεφερεις οτι κανω διαχωρισμο. Ο διαχωρισμος εχει προηγηθει απ ολους αυτους που κατηγορουν αδιακριτως αλλοδαπους για ολα τα δεινα της χωρας. Κ μη παρεξηγηθω, αν απειλουταν η ελευθερια μας απο εξωτερικο εχθρο θα μαχομουν μεχρι τελους. Δε μπορω ομως με τιποτα να βγαλω το μισος μου σε κατατρεγμενους και πεινασμενους ανθρωπους. Μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε απο εμας.

Ανώνυμος είπε...

5:47 μμ OI TSIGGANOI EXOYN KAMIA SXESI ME TOYS ROYMANOYS? EGO KSERO OTI IRTHAN APO EGYPTO..

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΤΑ 13 ΒΙΑΖΕΙ ΣΤΑ 33 ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΙ? ΤΙ ΝΑΠΩ..

Ανώνυμος είπε...

σλοθ αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι αντιεξουσιαστες και οι αριστεροι στην ελλαδα ειναι οτι οποιος θελει να ζει σε ενα ασφαλες περιβαλλον χωρις παρανομους μεταναστες δεν βγαζει απαραιτητα μισος...μην κολλατε ταμπελες ρατσιστη-φασιστα-μπατσου στους πολιτες που πολυ απλα φοβουνται να ζουν σε ενα περιβαλλον ανασφαλειας για τους ιδιους,για τα παιδια τους,για τους ηλικιωμενους..πολυ διαφορετικο απο αυτο που ειχαν συνηθισει μεχρι και πριν 10 χρονια