Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2011

«ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ»…ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ…

Μετά τη συναυλία αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, ορίστηκε η σημερινή ημέρα ως πανευρωπαϊκή ημέρα αλληλεγγύης.

Οι απεργοί πείνας, ελπίζοντας ότι η κίνησή τους θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα για όλους τους μετανάστες και με την υποστήριξη Ελλήνων και μεταναστών, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία πείνας μέχρι «να νομιμοποιηθούν ή να χάσουν τη ζωή τους».

Η προσωρινή φιλοξενία τους στο οίκημα «Υπατία» λήγει το Σαββατοκύριακο. Λένε ότι θα παραμείνουν στο κτίριο. Φοβούμενοι την έξωσή τους, καλούν από αύριο όποιον μπορεί να συμμετάσχει στην περιφρούρηση του χώρου (Ηπείρου και Πατησίων).

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης διοργανώνει συγκέντρωση. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Σε κείμενο που υπογράφουν 25 ευρωβουλευτές ζητούν να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της Ενωσης ώστε να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των μεταναστών. Εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους 300 μετανάστες και καλούν την ελληνική κυβέρνηση ν' ακούσει τα αιτήματά τους και να δώσει λύση.
Γ.ΔΑΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2011

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν τον χάλασε τον μαλάκα τον κ-research...καλά να πάθει για να μάθει να κάνει τα χατήρια του φίλου του του Πέλεγρίνη

Ανώνυμος είπε...

Ας μείνουν εκεί ώσπου να ψοφήσουν από την πείνα. Μετά τί θα κάνουν οι αλληλέγγυοι; θα περιφρουρούν πτώματα;; Έτσι θα πάνε να τους πάρουν τα ασθενοφόρα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά..

Ανώνυμος είπε...

ποιά πείνα μωρέ..έχουν αναστενάξει τα σουβλατζίδικα της περιοχής

Ανώνυμος είπε...

Αστο Πρεζα μην ασχολεισαι αλλο με το θεμα.Αφου το αρχικο σχεδιο δεν εκατσε το πραγμα ξεφουσκωσε.Θελανε να γινει ντου στη Νομικη εκεινο το βραδυ,δεν εγινε και εκει εκλεισε η ιστορια.Αποτι λεγεται οι διαφοροι αλληλεγγυοι εχουνε εξαφανιστει και τους εχουν αφησει στη μοιρα τους τους λαθρομεταναστες.Στο τελος αυτοι θα φανε το ξυλο απο τους Μαροκινους και θα γελασει ο καθε πικραμενος!

Ανώνυμος είπε...

δέκα μαλάκες είστε όλοι και όλοι στο πρέζα οι μπάτσοι και τα φασισταριά και μας τα έχετε κάνει τσουρέκια.

Σας εύχομαι οι κόρες σας να φύγουν μετανάστριες να δείτε μετά πως είναι η γλύκα.

"Προσεχώς ελληνίδες" μαλάκες έλληνες..

Για όλα τα άλλα τα προβλήματα της κοινωνίας κάνετε το μόκο εδώ μέσα, αλλά πως αλλιώς , στους Πακιστανούς γαμιάδες και στους τραπεζίτες πίπες.

Ανώνυμος είπε...

Το Πρέζα τρέχει πρώτο να δείξει συμπαράσταση στους συγκεκριμένους μετανάστες, όμως δεν δείχνει απολύτως καμιά συμπαράσταση στους χιλιάδες Έλληνες και αλλοδαπούς που ταλαιπωρούνται εδώ και δύο μήνες από τους συνδικαλήσταρχους των ΜΜΜ.
Απεναντίας, τρέχει να υποστηρίξει τον ''αγώνα'' των τελευταίων.
Ας μου επιτραπεί να θεωρήσω, λοιπόν, ότι το Πρέζα αποτελείται από υποκριτές που μας δουλεύουν κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Τι απεργία πείνας και μαλακίες έκαναν επίθεση στα DIA και έκλεψαν τα κλεφτρόνια οι Αναρχικοί ότι σαλάμι αέρος υπήρχε, Υφαντής Κρέτα Φαρμ και πάει λέγοντας χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι απεργία πείνας ρε παιδιά. Εγώ εκεί κοντά μένω σας δουλεύουν κανονικότατα. Σας δουλεύουν τα ασπόνδυλα οι αναρχικοί που τους δίνουν και τρώνε. Γι' αυτό αντέχουν

Ανώνυμος είπε...

EΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Να πανε στο διαολο και οι κουμουνιστες (βλεπε λαζοπουλος) και οι μεταναστες. Ουστ κοπροσκυλα. Μας το παιζεται κωλοβλαχοι ευρωπαιοι. Πρεζα αληθεια απο που εισαι;

Ανώνυμος είπε...

na pane na gamithoune ta arxidompastarda mas ta kanan tsoyrekia toses meres poulane kai tsampouka apo panw den ftanei pou mpikan kai paranoma alla den ftaine aytoiftaine ta alla ta mpastarda oi anarxokoumounes

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...

ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

χεζω στη σημαια σας
κωλοφασιστακια.

Ανώνυμος είπε...

Χέζω στον τάφο του Μάρξ.Ασπόνδυλε(λέξη που σας μαθαίνουν στο indymedia) Αναρχομαλάκα