Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2013

BΕΝΤΕΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ - ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ-VIDEO


Η βεντέτα μεταξύ των δύο πλευρών μετρά ήδη δεκάδες επεισόδια στη θρακική πόλη και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, με πολλούς να εκφράζουν φόβους ότι θα θρηνήσουμε θύματα.
Η κεντρική πλατεία της Ξάνθης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, όταν εμφανίστηκε εκεί πρώτα μια ομάδα αντιεξουσιαστών, με συνθήματα κατά του φασισμού, και στη συνέχεια μέλη της Χρυσής Αυγής, ψάλλοντας τον Εθνικό Υμνο.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και η συμπλοκή ήταν αναπόφευκτη, παρά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας δεν ανήκε σε κανέναν από τους δύο χώρους, αλλά έτυχε να περνά από την πλατεία και βρέθηκε μεταξύ διασταυρούμενων «πυρών».






ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2013

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E ΡΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Συμπλοκή ομάδας 30-35 μελών της Χρυσής Αυγής με περί τους 30-40 αντιεξουσιαστές σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης σύμφωνα με το Xanthipress.gr. Η ένταση δημιουργήθηκε όταν….

ο πυρήνας των στελεχών της Χ.Α. συγκεντρώθηκε για να κάνει πορεία στην πόλη με συνθήματα εναντίον της Τουρκίας. Αντισυγκέντρωση πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές που κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης.

Μετά από μερικά λεπτά διαξιφισμών ακολούθησε συμπλοκή, η οποία έληξε σχεδόν άμεσα, με την επέμβαση των δυνάμεων της Αστυνομίας. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας αντιεξουσιαστής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Στη συνέχεια τα μέλη του Αυτόνομου Στεκιού επέστρεψαν προς το Πανεπιστήμιο ενώ οι χρυσαυγίτες επιχείρησαν να τους ακολουθήσουν. Κινήθηκαν στην οδό Π. Τσαλδάρη προς το Πολυτεχνείο, αλλά μόλις προσέγγισαν το παζάρι, επενέβη η Αστυνομία και τους ανάγκασε να επιστρέψουν πίσω στα γραφεία τους.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο στο τέλος θα σας μαυρίσουμε μούλικα του χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

@10:35
Πως γίνετε η Αστυνομία να προστατεύει τους αναρχοσυριζαίους όπως τους αποκαλείς απο εσάς;Μήπως σας δέρνουν και σας κυνηγάνε κιόλας τα μάτ;;;Έχω δει βίντεο να ΄ψεκάζουν τα μάτ βουλευτή του Σύριζα,έχω δεί βίντεο να συλλάμβανουν τα ματ πολλούς Αναρχικούς,βίντεο να τους δέρνουν κτλ.
Αντιθέτως με εσάς που έχω δεί βίντεο να συνεργάζεσται με τα ματ εναντίον τον υπολοίπων και να ορμάτε μαζί τους,να προστατεύουν δικούς σας που κινδυνευουν κτλ
Έχεις κανένα βίντεο να μας δείξεις που να αποδεικνύει τα όσα λές;;; Γιατί είναι γνωστό ότι μια εικόνα χίλιες λέξεις...Αντίθετα εγώ έχω αρκετά και όποιος θέλει τα βρίσκει άνετα αυτά που λέω στο ίντερνετ,όχι σε άρθρα που γράφει ο καθένας ότι γουστάρει αλλά σε βίντεο και φωτογραφίες απο πορείες..

SKANDALO είπε...

ΤΑ ΠΟΝΕΣΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΕΦΑΓΑΝ !

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ?

ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ & ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

NATO ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ Ο SKANDALO.

ΓΑΜΑΕΙ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@2:02

Τύπε της νεοναζιστικής συμμορίας, τί σημαίνει'ΔΙΑΔΥΚΤΙΚΑ' ?

Μάλλον πρόκειται για χρυσαυγήτικα Ελληνικά (κάτι μεταξύ Αλβανικών και λεξιλογίου επιπέδου δημοτικού).

Οι περικοπές στην Παιδεία φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

αναρχοπουστρακια κοιτατε να τρωτε λιγο περισσοτερο και να κοψετε την πρεζα μπας και δυναμωσετε γιατι μα την παναγια εχω αρχισει και σας λυπαμαι.

Ανώνυμος είπε...

@6:15

Όταν οι αναρχικοί σου γαμάνε την ξεκωλιάρα που σε γέννησε, Χρυσή χεσμένη Κοτούλα, δεν βγάζεις άχνα. Μόνο στο διαδίκτυο έχεις αρχίδια και τσαμπουκά.

Ανώνυμος είπε...

το μονο που μπορειτε να γαμησετε ανωνυμε 11.47 εσυ και τα πρεζακια οι φιλοι σου ειναι οι απλυτες μανουλες σας οταν βεβαια δεν τις γαμανε οι πακιστανοι,σαλτα και ριχτης κανα πουτσο μπας και ξελαμπικαρεις απο την πρεζα και δεις τον κοσμο με αλλο ματι.

SKANDALO είπε...

@9:28

Τί έγινε μωρή κοτάρα της Χρυσής Πορδής?

Αντιμιλάς κιόλας?! Κατέβα στο δρόμο να μαζέψεις τις μάπες σου.

Ούτε τα γραφεία και τα οχήματά σας δεν είστε σε θέση να προστατεύσετε ρε ξεφτίλισμένοι Χρυσαυγήτες, θέλετε να πουλήσετε και μαγκιά?

Πελάτες μια ζωή θα είστε. Εμείς μιλάμε με πράξεις, εσείς με λόγια του αέρα.

ΥΓ. Ακόμη προσπαθούν οι μαλάκες πουτάνας γιοι της Χρυσής Αυγής να καταθέσουν στεφάνια για την 25η Μαρτίου! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μετά την 28η Οκτωβρίου έπρεπε να το περιμένουν ότι θα ξαναφάνε γαμήσι και δημόσιο ρεζιλίκι. Μάλλον τους αρέσει...

Ανώνυμος είπε...

το μονο που ειστε ικανοι να κανετε ειναι να σπασετε καμια τζαμαρια και να γραψετε σε κανα τοιχο τις παπαριες σας αφου πρωτα ειστε σιγουροι οτι δεν ειναι κανενας χρυσαυγιτης κοντα και σας γαμησει το μουνι της αναρχοαπλυτης μανουλας σας.Και οσο για την 25η σας ειδαμε και στο λουτρακι πρεζονια ,ο μπουκουρας σας γαμησε το περικλανιδιο ,ακομα ριχνει κλωτσιες .

Ανώνυμος είπε...

SKANDALO από τον τρόπο που εκφράζεσαι υποθέτω πως πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο από χρυσαυγίτες,ειμαι σιγουρος οτι με την αρμόζουσα ψυχοθεραπεία θα το ξεπεράσεις.Μέχρι τότε κλάσε μας τ'αρχίδια εσύ και όλα τα πουτανογεννήματα οι φίλοι σου οι καρπαζοεισπράκτορες.