Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

ΑΓΩΓΗ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ...ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ...


Αγωγές σε βάρος του εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας «Μαχητής» της Ξάνθης, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, και της εταιρείας που την εκδίδει «Μαχητική ΜΕΠΕ», κατέθεσαν ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, οι οποίοι αξιώνουν αποζημίωση ύψους 600.000 ευρώ.

Στις αγωγές τους δηλώνουν θιγμένοι επειδή σε δημοσίευμα της εφημερίδας, σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, χαρακτηρίζονται «μαφιόζοι». Η εφημερίδα σχολιάζει ότι με τις αγωγές τους και την αποζημίωση επέλεξαν την εξόντωσή της και ο Π. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Οι μέθοδοι, οι πρακτικές και παρεμβάσεις που χρησιμοποίησαν οι καλόγεροι-μπίζνεσμεν της Μονής Βατοπεδίου και κυρίως το «δίδυμο» Εφραίμ-Αρσένιος για να υποκλέψουν τη λίμνη Βιστωνίδα και τη γη μας, επιβεβαιώνουν με επιείκεια τους χαρακτηρισμούς που τους έδωσα. Την επόμενη φορά που θα διεκδικήσουν γη από τη Θράκη, να ψάχνουν χώρο να κρυφτούνε...».

Μα καλα,θα μας τρελανει εντελως ο Εφραιμ;;;
Ο ανθρωπος ο οποιος διαπομπευσε με τον χειροτερο τροπο την Ορθοδοξια σε ολους τους Ελληνες,τολμα να κανει μηνυσεις
λεγοντας πως τον συκοφαντουν;;;

Την λασπη που εριξε με τις πραξεις του στο Αγιο Ορος και και στην Ορθοδοξη Εκκλησια ποιος θα τις πληνει στς συνειδησεις
των Ελληνων πολιτων;;;


ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2009


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ....ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ...ΜΑΦΙΟΖΟΣ.
ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΚΑΦΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο η πολιτεία, οι πολίτες ή ο δημοσιογράφος που τα λέει.
Αυτοί έχουν χρήμα, διασυνδέσεις, είχαν την στηριξη. Δεν έχει σημασία αν δικαιώνονται οι αντίδικοι (εξάλλου στο ρίσκο είναι). Η θα αρχίσουμε να ανταποδίσουμε μαζικά τα χτυπήματα αυτά με κάθε τρόπο εναντίον κάθε σάπιου προσώπου και θεσμού ή θα προσπαθούν να μας φοβίσουν, τρομοκρατήσουν, λιανίσουν κλπ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΜΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

PROSEXE TI GRAFIS ROYSO GIATI TA ERTOYME STA IEK AKMI POY ISE KE TOTE TA DIS POSA APIDIA XORAI O SAKOS
KAPIOS POY SE XERI