Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2009

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με επιστολή του προς την Ευρωπαϊκή Αρχή Προστασίας Δεδομένων και με Ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα θέσει το ζήτημα της Γνωμοδότησης του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. -- Σανιδά σχετικά με την παραβίαση του απορρήτου των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του ΕΚ κ. Σταύρος Λαμπρινίδης.

Ο κ. Λαμπρινίδης δήλωσε σχετικά με τις επιπτώσεις της γνωμοδότησης Σανιδά στην ασφάλεια και στις πολιτικές ελευθερίες των πολιτών:

"Η γνωμοδότηση Σανιδά έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος και δείχνει επικίνδυνη άγνοια έως και αδιαφορία για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων πολιτών στο διαδίκτυο. Όλες οι Ευρωπαϊκές Οδηγίες αλλά και οι γνωμοδοτήσεις των Ευρωπαϊκών Αρχών Προστασίας Δεδομένων είναι κατηγορηματικές ως προς το γεγονός ότι τα "δεδομένα κίνησης" μίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας (ποιος επικοινώνησε με ποιον, πότε, από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση ή τηλέφωνο, κλπ.) αποτελούν προσωπικά δεδομένα και εμπίπτουν ρητά στο απόρρητο των επικοινωνιών.

"Αυτό δεν θα πει, προφανώς, ότι οι δικαστικές αρχές δεν μπορούν να διατάξουν, κατ' εξαίρεση στον κανόνα και υπό αυστηρές προϋποθέσεις, άρση του απορρήτου για να διερευνηθεί η πιθανή τέλεση σοβαρής εγκληματικής πράξης, όπως επίσης ρητά δηλώνει ο ευρωπαϊκός νόμος. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι το σημείο της κατάργησης του απορρήτου χιλιάδων πολιτών με απλή απόφαση μίας αστυνομίας, και μάλιστα χωρίς ανεξάρτητες διαδικασίες και έλεγχο, καθώς και η εξίσωση κακουργημάτων και πλημμελημάτων, παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα".

ΜΑ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;;;
ΧΘΕΣ,ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,Ο Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA CHANNEL,ΕΔIΝE ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΝΙΔΑ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΑ BLOGS...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ...
ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.
ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS.
ΕIΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨH ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.
ΧΘΕΣ,ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑTE ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-7-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΦΉΣΤΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

o παγκαλος επιδει τον βριζουν ολα τα μπλοκ συμφωνει με τον νομο
νωμιζω οτι δεν προκειται να ξαναβγει βουλευτης
Μπραβο στον Λαμπρινιδη που εδρασε σωστα