Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 2η Τακτική Ανακρίτρια, δύο από τους πέντε αστυνομικούς, που κατηγορούνται για την κακοποίηση 30χρονου Χιλιανού κρατουμένου στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης, την παραμονή της Πρωτοχρονίας.

Ο ειδικός φρουρός και ο αστυνομικός, απολογήθηκαν για την κατηγορία της απλής συνέργειας σε βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας, καθώς φέρονται να ήταν παρόντες στο περιστατικό του ξυλοδαρμού και να μην απέτρεψαν τους συναδέλφους τους.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση τακτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.
Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, δύο που βαρύνονται με τις βασικές πράξεις και ένας ακόμη που ήταν παρών στο συμβάν, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;;;
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ;;;

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΚ,ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Α.Τ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΝΑΥΣΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΤ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.

ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ


ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.


Oti na nai re malaka. Den ftanei poy epeidi efage xylo enas malakas mas exoune zalisei ta arxidia apo to proi os to vrady na mas to lene les kai kanoune propaganda vgeneis apo pano kai afineis kai yponooumeno oti kaneis den noiazete ktl parto xabari an pesei xylo ekei den einai epeidi o metanasths einai o kaimenos kai o mpatsos o sadisths einai epeidi einai kai oi dyo malakes pou to pezoun tsaboukades

Ανώνυμος είπε...

Μαθετε να γραφετε ελληνικα ρε καραγκιοζηδες που κανετε και σχολια..Ηλιθιοι Ellinares..

Ανώνυμος είπε...

Για τους τόσους αστυνομικούς που έχουν χτυπηθεί ποιός πήγε φυλακή υποκριτή πρέζα;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ολοι...

Ανώνυμος είπε...

lepiΑς το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα του:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π,
–δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο πιο έξυπνος λαός είναι οι Έλληνες.Καταφέραμε και γυρίσαμε την τεμπελιά μας εναντίον των μεταναστών(λαθραίων ή οχι).ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

TOΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟΤΟΥ ΚΥΝΔΥΝΟ ΕΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙ