Τετάρτη, Μαρτίου 17, 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟΥ 2010,ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥλΑΚΗ ΑΘΩΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ

Στη κατα τα αλλα Δημοκρατική και εκσυγχρονισμένη Ελλαδαρα του 2010,οι αστυνομικες και δικαστικες αρχες,παντα με το προσχημα της εξασφάλισης της νομιμότητας και της διατήρησης της κοινης ειρηνης,εξακολουθούν να στελνουν στη φυλακη αθώους ανθρωπους,χωρις αποδεικτικά στοιχεια,κατασκευάζοντας παραλληλα κατηγοριες καρμπον,ωστε να τους εχουν στο χερι.

Ο λογος παντα για το Μαριο Ζ ο οποιος συνελληφθει κατα τη διαρκεια συλλαλητηριου την προηγουμενη Πεμπτη στην Αθηνα...επειδη μαλλον δεν εκατσε καλα στα ματια των ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ καθως εκανε το τραγικο λαθος να εχει ραστα.
Ετσι λοιπον,με συνοπτικοτατες διαδικασιες ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΟΧΗΣ,οι μπατσοι των ΜΑΤ τον συνέλαβαν,εγραψαν στις καταθεσεις τους πως τον ειδαν να πεταει μολοτοφ και να φοραει κουκουλα,κατι που οι φωτογραφιες ντοκουμεντο δείχνουν ξεκαθαρα πως δεν ισχυει,του φορτωσαν επανω του ολο το τρομονομο και τον εστειλαν σουμπιτο στο Κορυδαλλο με ενα καρο κακουργήματα στη πλατη...και ας ειχε επανω του μονο ενα σακίδιο το οποιο περιείχε μπουρνούζι,σαμπουαν και εξοπλισμό κολύμβησης,μιας και μετα θα πηγαινε να εργαστει ως δασκαλος κολύμβησης που ειναι στο ΟΑΚΑ

Τραγικη ειρωνεία...η ανακοίνωση του ιδιου του Υπ.Προστασίας του Πολιτη Μιχαλη Χρυσοχοϊδη,ο οποιος ανεφερε "Εδώ και λίγες ημέρες, ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αμφισβήτησης γύρω από την σύλληψη ενός νεαρού που φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της πορείας της 11ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα ή περαιτέρω μαρτυρίες, στέλνοντας επιστολές στο διαδίκτυο ή δημοσιεύοντας «πύρινες» ανακοινώσεις στον Τύπο, στην ουσία αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, να εφαρμόσουν το νόμο.
Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, και ειδικότερα προς τον ίδιο τον νεαρό συμπολίτη μας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κατασκευάζει ούτε επινοεί κατηγορητήρια.
Όπως έχουμε αποδείξει από την πρώτη μέρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν συγκαλύπτουμε την αλήθεια, σεβόμαστε τα δικαιώματα των πολιτών, στεκόμαστε απέναντι στην αυθαιρεσία και στη σπίλωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται."

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ Ζ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ Ζ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΘΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΊ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ Ζ. ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
17-3-2010


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΖΕΡΒΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ Ζ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ---ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ Ζ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ;;;;

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ δεν ηταν ο γιός του Κουράκη, ούτε ο γκόμενος της κόρης του Βούγια.

Ανώνυμος είπε...

στο διαολο να πανε ολοι οι ανευθυνοι κομπλεξικοι μπατσοι που προσπσθουν ''να τυλιξουν τον Μαριο σε μια κολλα χαρτι''!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού τον είδαν πολίτες να επιτίθεται στους μπάτσους με μολότοφ νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάει παραδειγματικά φυλακή και για αρκετό καιρό έτσι ώστε για εμάς που απεργούμε και κάνουμε ειρηνικές κινητοποίησης να μην μας ακυρώνουν μονίμως τους αγώνες μας αυτά τα κωλόπαιδα που το παίζουν επαναστάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ 1η ΑΚΤΙΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:07
Ξεκωλιάρη,
η ομοιοπαθητική δεν οφελεί την περίπτωσή σου σε αυτή τη φάση.
Μην ασχολείσαι λοιπόν με κωλοτρυπίδες και φρόντισε να ανακαλύψεις και να γυμνάσεις τη μικροσκοπική απόφυση ανάμεσα στα πόδια σου (δίπλα στα μπιζέλια.)
Αν πετύχει το πείραμα,
τότε γύρνα την απόφυση και βουρ για ομοιοπαθητική στον κώλο σου.

Dr. Proctologist

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΦΟΡΑΓΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΕΚΡΑΖΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΡΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΕΚΡΑΖΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ;ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ;ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΘΑΨΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ;ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ DR PROCTOR ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ή ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειαζόμουν πρακτική,
μαλακισμένο μικροψώλικο.
Είχα τα άπαντα του σογιού σου
και εξ αυτού άριστη θεωρητική κατάρτιση.
Τον πούλο τώρα μαραγκιασμένο αρχίδι.
Αντε στο διάολο να ξεβρωμίσουμε,
ψόφιε

Dr. Proctologist

Ανώνυμος είπε...

Α, ξέχασα!
Εξακολουθείς να γίνεσαι δυσλεκτικός όταν συγχύζεσαι.
Σε παραπέμπω στον συνάδελφό μου
Dr. for-skatokephalus

Ανώνυμος είπε...

μια ερώτηση.. η προφυλάκιση γιατί να γίνει; ήταν επικίνδυνος; θα μπορούσε να διαφύγει στο εξωτερικό;
γίνονται εδώ και καιρό προφυλακίσεις πολιτών χωρίς στοιχεία μόνο και μόνο για να τρομοκρατήσουν.
είναι εξοργιστικό! ακυρώνει τη δημοκρατία!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ DR.TONPERNIS ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε τα... μπατζακια μαθανε να μιλανε αχα βαχ κ.λ.π(και τα λοιπα για τα βοδια)

Ανώνυμος είπε...

min anysixite, oloi eimaste stin 2 grami tis skakieras ..kai oxi skatieras..,batsoi,polites,politikoi.ti tha legate..

Ανώνυμος είπε...

οραια τελεια δεστε εδω πως μαλωνετε...
τι καλα παιδια που εισαστε ¨)
μπραβο καλα πατε ακομα πιο κοντα στη μυθολογια του αμερικανικου συστηματος που ζειτε ..μιλατε για κακους καλους??οτι λετε, μιλατε για τον εαυτο σας...συνεχιστε λοιπον να υποστιριζετε την μασονια και τους αμερικανους αφου παντα γουσταρετε να γλειφετε τα αφεντικα σας....

Ανώνυμος είπε...

"συνειδητοποιημένος κι έξυπνος αρκετά για να περάσω τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκα."

Μόνο που δεν είσουν αρκετα έξυπνος να καταλάβεις ότι αυτα τα τεστ είναι σχεδιασμένα όχι για να δουν αν εχεις αντίληψη και εξυπναδα κατα κυριο λογο αλλά αν ρεπεις προς την ακριτη υπακοη και τον συνεσθηματισμο απενατη σε ιδεώδη που μετεπιτα κατασκευαζουν και σου τα μαθενουν καλα.

και FOR FUCKS SHAKE μην είσε τόσο μαλακας ωστε να μου συκρίνεις τα αμόρφοτα κολόπεδα των ΜΑΤ με τους πιλότους της πολεμικης αροπορίας... ΚΟΠΑΝΕ. Δεν μπρεις να συγγρίνεις ανθρωπους που προστατευουν τον ελληνα πολιτη από τον εχθρό με αμόρφοτα ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ που εχουν ανάγει τον Ελληνα πολίτη σε εχθρό. ... ΜΑΛΑΚΑ καταλαβενεις την διαφορα τώρα? ΑΜΟΡΦΟΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

kala ... oti 8a diavaza sxolia kata tou tupa den to perimena ...
aaaaaaaxaaxaxax... ti les twra ..
mono hli8ios prepei an eisai gia na les oti ekane sth sugekrimenh periptwsh kati o tupas ...
mallon eiste ... a, h'mporei na eiste aplws skatompatsoi.... to idio einai ... :D
k nai ... sou fanike agorina mou paralogo oti o k.prezas ekraze gia ta prasina papoutsia .... ???
epeidh o tupas stis fotos htan psilos adinatos .. k piasane to paidaki pou htan xontroulis (me to sumpa8io) epeidh forage prasina starakia???
katse .. kati 8a exeis na peis k gia ton tupa me thn pitzama ... tou pousth .. kati prepei na peis k ekei... (mpatsos modas .. .den prepei na petas ta skoupidia me tis pitzames ... aparadektos) ....
e re gelia atoma pou paizoun .... krima pou diavazoun k auto to blog .. krima ...
hli8ioi....
ade sta e3arxeia re pali .. elate ... na sas vlepoume opote pame spitakia mas .. na mas pianei to stomaxi mas ..
me sugxisate pali ... hli8ioi :P

Ανώνυμος είπε...

βρε χαμενε,ανωμαλε,που ταχα εισαι στην φυλακη και πηδας ταχα αναρχικους,
ξερει η μανα σου τι σκατο γεννησε;
ανωμαλε,που καθεσαι και γραφεις τις αρρωστημενες σου φαντασιωσεις...
δεν μας ειπες τι συνδεση εχεις μεσα εκει που ταχα εισαι....
οτι εχεις και υπολογιστη,δεν το συζητω...

αλλα ανωμαλε φασιστα,θα πρεπε να ξερεις οτι στην φυλακη,οι ποινικοι με τους αναρχικους,σεβονται ο ενας τον αλλον...
ανωμαλε,που δεν σ απεβαλε η μανα σου και γεμιζει αποβρασματα ο οσμος...

Ανώνυμος είπε...

(Μόνο που δεν είσουν αρκετα έξυπνος να καταλάβεις ότι αυτα τα τεστ είναι σχεδιασμένα όχι για να δουν αν εχεις αντίληψη και εξυπναδα κατα κυριο λογο αλλά αν ρεπεις προς την ακριτη υπακοη και τον συνεσθηματισμο απενατη σε ιδεώδη που μετεπιτα κατασκευαζουν και σου τα μαθενουν καλα.

και FOR FUCKS SHAKE μην είσε τόσο μαλακας ωστε να μου συκρίνεις τα αμόρφοτα κολόπεδα των ΜΑΤ με τους πιλότους της πολεμικης αροπορίας... ΚΟΠΑΝΕ. Δεν μπρεις να συγγρίνεις ανθρωπους που προστατευουν τον ελληνα πολιτη από τον εχθρό με αμόρφοτα ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ που εχουν ανάγει τον Ελληνα πολίτη σε εχθρό. ... ΜΑΛΑΚΑ καταλαβενεις την διαφορα τώρα? ΑΜΟΡΦΟΤΕ?)
ΒΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΠΙΛΟΤΕ, ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΟΥΣ), ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ,ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΚΤΛ)ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ. ΨΩΛΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΜΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

BRE O IDIOS DEN EIXAI SYLHFTEI KSANA PRIN MERIKOUS MHNES;

Ανώνυμος είπε...

exasa thn mpala .. den katalavainw poios milaei gia ti...
tespa ...
eiste varemenoi osoi pistevete oti to paidi kati ekane sthn sugekrimenh periptwsh ...
as exei kanei oti 8elei alles fores k as mhn ton epiasan pote. ...twra den ekane tpt re gavoulakies ....pate kala??? poso zwa eiste pou lete kati allo???
poso zwa eiste pou grafetai etsi???? pragmatika tetoia atoma 8elw na dw apo koda ...
stadiala.... zwa ....

Ανώνυμος είπε...

φρίκη, οι κάμερες έχουν καταγράψει άλλο άτομο και όχι τον Μάριο Ζ. ψάξτο

Ανώνυμος είπε...

eides batso eides liko fae ton batso as to liko..laiki parimia

fragixos είπε...

vre ψolara ela na mas ta klaseis aderfrei pornoidio ela sto kolinvitirio an exeis ta oympala na deis emeis pos kanoume tous kolous kai ekei na deis xara tha erxesai kathe mera .ψyxoanomale poustara

Ανώνυμος είπε...

parakolouthoume edw kai kairo egw kai oi sumathites mou tin ekseliksi tis ellinikis koinwnias...

ap'oti katalavenw o kosmos exei trelathei...oi deksioi proothoune tin via kai ton ekseftelismo twn anthropwn kai oi aristeroi - anarxikoi analononte stous uponomous - fulakes tou kratous...

elpizoume otan se liga xronia teleiosoume to sxoleio na uparxei ligo fos ekei eksw oste na mporei na perpatisei kapoios.

2a lukeiou 7ou thessalonikis...

marie eimaste mazi sou.

krima pou epikratei to misos se toso kosmo pou tasete uper tis patridas tou.ntropi

Δημήτρης Κρήτη είπε...

Είτε φασίστες, είτε αναρχικοί, είτε ο,τιδήποτε κι αν είστε όλοι όσοι γράφετε εδώ μέσα, δεν γράφω για να τη μπω σε κανέναν σας. Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και το σέβομαι (και ας μην τις συμμερίζομαι).

Οι μεν λένε ότι το παιδί είναι αθώο σύμφωνα με τις κατηγορίες αφού φαίνεται στη φωτό ότι ούτε φοράει κουκούλα ούτε αποδεικνύεται εμπράκτως ότι είχε μαζί του μολότοφ κλπ.

Οι δε, ΛΕΝΕ ότι τον είδαν αυτόπτες μάρτυρες (πού είναι αυτοί ρε παιδιά και ποιοί; ) να πετάει μολότοφ. Επίσης λένε ότι καλά του κάνουν αφού ήταν εκεί αντί να είναι σαν καλό παιδί στο σπίτι του πχ (νόμιζα ότι είμαστε ελεύθερη χώρα).

Δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω, άρα δε μιλάω και δεν εκφέρω γνώμη.

Διερωτάμαι όμως το εξής: Επειδή οι γνώμες είναι σαν τους πρωκτούς (σωματικό μέρος που το έχετε αναλύσει πάρα πολύ στο εν λόγω θέμα και οι 2 πλευρές), δηλαδή όλοι έχουν από μια, αναλογιστήκατε ποτέ, ιδιαίτερα εσείς που λέτε "καλά του έκαναν" αν αυτό το άτομο (παιδί στην προκειμένη) είναι αθώο; Δεν λέω ότι είναι, ούτε λέω ότι δεν είναι, δεν το ξέρω άλλωστε αφού δεν ήμουν εκεί, αλλά... Το ξέρουμε γενικά; Γνωρίζουμε;

Πώς μπορούμε να λέμε για ένα ΠΑΙΔΙ (είτε μας αρέσει σαν άτομο και το αποδεχόμαστε είτε όχι) ότι ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕ χωρίς να ξέρουμε καν αν είναι ένοχο για αυτό που έπαθε; Πώς μπορούμε να γινόμαστε δικαστές οι ίδιοι και να καταδικάζουμε έτσι στην πυρά ανθρώπους μη γνωρίζοντάς τους και μη γνωρίζοντας τί πραγματικά έχει γίνει κάπου; Απλά από αυτά που μας σερβίρουν, που διαβάζουμε και συμπεραίνουμε;

Μήπως επειδή φαίνεται σαν "άλλος ένας αληταράς!" αφού έχει ράστα;

Αυτό είναι λοιπόν το έγκλημά του; Οι ενδυματολογικές και εμφανισιακές προτιμήσεις του; Γιατί αν κατάλαβα σωστά (διορθώστε με στην αντίθετη περίπτωση), οι περισσότεροι που τον καταδικάζετε, είναι επειδή είστε αρνητικά "φορτισμένοι" και επηρεασμένοι από τη φωτό που τον δείχνει.

Αν το κάνετε εσείς αυτό, τότε το βλέπω πολύ εύκολο και "λογικό" ότι με τον ίδιο τρόπο σκέφτονται και οι ΜΑΤατζήδες.

Όσο για το πόσο ορθόδοξος, τίμιος και μη-αμαυρωμένος είναι ο τρόπος λειτουργίας της ΕΛΑΣ αλλά και του κράτους μας γενικότερα, νομίζω τον γνωρίζουμε όλοι οι πολίτες. Δε πιστεύω ότι λειτουργούν "τίμια" γενικά αυτές οι υπηρεσίες, κατά πόσο μάλλον οι ΜΑΤατζήδες και το σύστημα "δικαιοσύνης" γενικότερα.

Τίμιοι και σωστοί υπάρχουν στα σώματα αυτά. Αλλά μιλάμε για τη γενικότερη εικόνα, σωστά; Οπότε πιστεύω ότι αυτοί αποτελούν μειονότητα...

Φιλικά προς όλους