Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ.

Την απουσία γιατρών και οργάνωσης στα νοσοκομεία, καταδεικνύει ο θάνατος αγοριού ενός έτους, το οποίο κατέληξε την Τετάρτη μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.
Το παιδί μεταφέρθηκε διαδοχικά στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Και στα δύο νοσοκομεία ωστόσο δε λειτουργεί παιδιατρική κλινική με αποτέλεσμα την εκ νέου μεταφορά του στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, δεν του χορηγήθηκε ούτε ορός, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του.
Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και οι γονείς αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή για μια εβδομάδα, ωστόσο την Τετάρτη κατέληξε...
Τέλος στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή η σορός του έγραφε άλλο όνομα, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να κληθεί για την αναγνώριση...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ...ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ...ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ...
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ....ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
18-3-2010


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ..ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;

13 σχόλια:

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

κόψτε φάτσες.ου να μου χαθείτε όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Den einai mono auto, uparxoun kai anthrwpoi pou tha poyne (opws se ola) "as mhn eixe arrwsthsei 'h as to prosexe h mama kalutera".
Sthn Ellada uparxoun polla arrwsthmena kai ahdiastika muala.
Milame gia megalo problhma ston egkefalo.
Apo tous pollous tous gurous, ta soublakia kai thn diaskedash exoun salepsei kai to lupos exei mazeutei mexri kai ston egkefalo.
Mia apo tis aities einai auth.... as tous bohthisei o theos loipon.

By the way, krima gia to paidaki, ntrepomai pou eimai Ellhnas.

Ανώνυμος είπε...

Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίει άμεσα κανένας πολιτικός. Αλλά μάλλον πρόκειται για βαρύ malpractice από τους γιατρούς των δυο πρώτων νοσοκομείων. Ναι δε λέω, η δημόσια κυρίως υγεία βρίσκεται σε τραγικά χάλια λόγω των πολιτικών επιλογών η της έλλειψης αυτών αλλά δεν φταίει η υπουργός που γιατροί από δυο νοσοκομεία δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν τη βαρύτητα της κατάστασης. Το ότι βέβαια θα ακολουθήσει η γνωστή ΕΔΕ από την οποία μετά ως δια μαγείας δεν θα διαπιστώνονται παραλήψεις από κανέναν αυτό είναι σοβαρό ζήτημα ευθύνης πολιτικών. Ένα παιδάκι πλήρωσε με τη ζωή του την εγκληματική ανευθυνότητα όσων εμπλέκονται στο γαϊτανάκι του εθν. Συστήματος υγείας. ΝΤΡΟΠΉ!

Ανώνυμος είπε...

Αν ημουν πατέρας του θα έβγαινα με την καραμπίνα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΥΡΑ-ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΕΕΣ!
ΡΕ ΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ, ΚΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΡΕ ΔΗΛΩΝΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

καθε λαος εχει την κυβερνηση που του αξιζει...

Αριστοτέλης

αυτό για τους μαλακες τους φασιστες που νομιζουν πως τα προβλήματα της χωρας προκαλούντε απο τους μετανάστες και οχι απο τα διευθαρμένα μυαλά των ελλήνων σήμερα...

μαλάκες ε μαλάκες ανωριμοι

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε οι γιατροί από τη στιγμή που δεν πληρώνονται, αναμένουν πάνω από 4 χρόνια για ειδικότητα, βλέπουν τους κόπους ετών ολόκληρων χαμένους στον βωμό του ρουσφετιου από κάτι εισαγομενους μαλακες που πηραν πτυχιο με εναν τενεκε λαδι. Φυσικα και φταινε στο υπουργειο απο τη στιγμη που δεν πληρωνουν τις εφημεριες και δεν καλυπτονται οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ κενες θεσεις ιατρων επειδη ΛΕΝΕ οτι δεν εχουν λεφτα τα ταμεία! Όταν ένας γιατρός δουλεύει 12 ώρες τη μέρα συν τις εφημερίες ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ και ΔΕΝ υπαρχουν νοσοκομειακοι για καθε ειδικοτητα, ΝΑΙ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. Γιατροι ειμαστε πολλοι. ναι, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

Η κυρία υπουργός δεν έχει χρόνο για τέτοια πράγματα. Γυρνάει από εκπομπή σε εκπομπή, όπως στις 18/3/2010 στην Άννα Παναγιωταρέα στην ΝΕΤ , μιλώντας για το διεθνές νομισματικό ταμείο, τους κερδοσκόπους και την σταθερότητα του ευρώ. Ταυτόχρονα έχει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές απλήρωτους εδώ και 5 μήνες και το μόνο που έκανε μέχρι τώρα ήταν να ανοίξει 81 θέσεις μονάδων εντατικής θεραπείας που ήδη υπήρχαν. Υπερηφανεύεται δλδ πως προσέλαβε 81 νοσηλευτές σε 5 μήνες.Θαύμα!!!!

nikos είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ".. ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

οκ να συμφωνήσω ότι γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και ασχολείται περισσότερο με άλλα θέματα από αυτά που έχει διοριστεί να κάνει..Αλλά είναι αυτή που ευθύνεται για τον χαμό του παιδιού;Γιατί δεν κοιτάτε γύρω σας να δείτε τον διπλανό σας ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό χωρίς να εξαιρώ και εμένα από όλα αυτά;γιατροί δεν ήταν αυτοί που υπέρ χρέωναν μοσχεύματα;Γιατροί δεν είναι αυτοί που κάνουν ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση;Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πέφτουν από τα σύννεφα όταν ακούν να γίνονται τέτοια πράγματα στα νοσοκομεία που εργάζονται;Δεν σας έχει τύχει να είστε σε νοσοκομεία και να βλέπετε τους νοσοκόμους να λουφάρουν για να περάσει η ώρα να φύγουν; Άλλα μας φταίει πάντα η Υπουργός για το παιδάκι...Πατέρας είμαι και είναι το χειρότερο πράγμα πιστεύω αυτό που μπορεί να να συμβεί σε έναν άνθρωπο, να βλέπει το παιδί του να χάνετε. Αλλά υπεύθυνη δεν είναι μόνο η Υπουργός ,είμαστε όλοι μας εγώ εσύ ....ο διπλανός για την κατάσταση αυτή που υπάρχει στην υγεία και όχι μόνο ,γιατί αφήνουμε να γίνονται τέτοια φαινόμενα μπροστά στα μάτια μας πολλές φορές σε χώρους που χρηματοδοτούνται από τις τσέπες μας για να μας προσφέρουν υπηρεσίες.Σε μια δημοκρατία συμμετοχή και ευθύνη έχουμε όλοι μας και όχι μόνο οι υπουργοί και οι πρόεδροι...

Ανώνυμος είπε...

eimai apo thn ptolemaida mama me 2 paidia toy dhmotikou
fobamai mhn xriastoune nosokomeio estw gia rammata h katastash einaiu tragelafikh!!ellas to megaleio sou...
oso gia paidiatrikh...xaxaxax

KaPaworld είπε...

Τι κρίμα, τι κρίμα ρε γαμώτο...
Είναι τόοοοοοοοοοσο δύσκολο να κάνουν κάποιοι σωστά τη δουλειά τους????Επιτέλους αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

Μετα τον θανατο αυτου του ατυχου γιατι γεννηθηκε σε μια Ευρωπαϊκου τυπου χωρα μικρου παιδιου, ακολουθησε ο Θανατος της 77χρονης απο την Χιο που την μετεφεραν σε εντατικη μοναδα της Πτολεμαϊδας μια και δεν υπηρχε στην Λεσβο.Δεχομαι τα μεγαλα προβληματα υγειας που ειχε η ηλικιωμενη γυναικα, δεν δεχομαι ομως την καταντια του συστηματος υγειας.
Πανω που ο Λοβερδος γνωριζε απο 1ο χερι την καταντια, γινοντουσαν και οι τοποθετησεις των νεων διοικτων σε διαφορα νοσοκομεια. Περισσοτερο γελιο και αγανακτηση βγαζουν οι ειδικοτητες οσων τοποθετηθηκαν στην Δυτικη Μακεδονια (μεχρι σημερα γιατι εχουμε και συνεχεια). Τι μπορει να προσφερει ενας ΓΕΩΠΟΝΟΣ η ενας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ?
(Δεν)Ειπαμε να βαζουνε κομματοσκυλα, αλλα ξεπερασανε καθε οριο.
Η καταληψη του κρατους απο τα κομματα ειναι η μεγιστη καραΞΕΦΤΙΛΑ.