Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2009

ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ 17800 ΜΟΡΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ...Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Ο Γιώργος Κ., ένας 18χρονος από τη Μυτιλήνη που τον περασμένο Αύγουστο πανηγύρισε επειδή είδε το υπουργείο Παιδείας να ανακοινώνει την εισαγωγή του (και με 17.800 μόρια, παρακαλώ), αποβλήθηκε από τη Σχολή επειδή ήταν δυσλεκτικός. Και μάλιστα, με απόφαση των αρμόδιων υγειονομικών υπηρεσιών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποβλήθηκε ως «ακατάλληλος για μαθητής της ΣΥΔ αλλά και για όλες τις στρατιωτικές Σχολές και την ΕΛ.ΑΣ.»!

Μιλαμε εχουμε και γαμω τις νομοθεσιες...
Το ιδιο το Υπ.Παιδειας,αλλα και τα τμηματα των σχολων,προαγουν το ρατσισμο απο κουνια,αλλα και κατακρινουν με την απορηψη τους,οσους μπορει να εχουν καποιο μικρο μαθησιακο προβλημα ή μιας μορφης γλωσσικη αναπηρια.

Αρουλη,θα παρεις θεση για το παραπανω θεμα,ή βαλεις ξανα την ουρα στα σκελια και θα γουσταρεις μονος σου;;;

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2009

2 σχόλια:

Ταχυδρόμος! είπε...

Αρη έλα με την όπισθεν..

Ανώνυμος είπε...

Η δυσλεξία ούτε αναπηρία είναι, ούτε μαθησιακή δυσκολία.

Τα δυσλεκτικά άτομα έχουν κατά μέσο όρο μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Απλά όσον αφορά το σχολείο, με την μορφή που γίνεται η διδασκαλία δεν μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και σε μικρή ηλικία μπορεί να συναντήσουν δυσκολίες λόγω απογοήτευσης. Απο εκεί και πέρα δικαιούνται βάση νόμου να εξετάζονται και να διδάσκονται διαφορετικά.

Αλλά προφανώς οι ηλίθιοι εκεί που πήρανε την απόφαση ούτε ξέρουν τι είναι η δυσλεξία ούτε τους νοιάζει.